Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
50%
0
N/A
1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#867061 Τεταρτη δύναμη η Φερράρι, την πέρασε η ΜΒ.
Η Μακα παρέα με την RB.

Χαμός αύριο ελπίζω

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#867063 Ξενερα γμτ...Βλεποντας τον γυρο του Μαξ την ειχα σιγουρη την Pole και μας το χαλασε ο Λαντος!!!! :rant:

Ο Λουης αν συνεχιστει αυτο φοβαμαι μη μετανοιωσει για την κινηση του να παει στους κοκκινους
Και η ΑΜ εκτος τοπου και χρονου παλι.
Τους περασε και η Αλπιν που την κοροιδευε ο Ναντο στην αρχη της χρονιας.

Τον περεζ τον εβαλαν να δωσει tow στον Μαξ. Καταλαβαμε ολοι γιατι τον ανανεωσαν 2 χρονια :rant:
Φερραρι ξεφουσκωμα μετα το Μονακο...Ποιος το ειχε γραψει οτι αν πας καλα στο Μονακο συνηθως εχεις μαπα μονοθεσιο για τις αλλες πιστες?? :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#867068 Καλη η pole απο το Norris,αλλα θα πρεπει καποια στιγμη να δειξει καποια κοχονες και να παρει μια νικη,στον προηγουμενο αγωνα ενω ειχαν πλεονεκτημα,τα σκατωσαν και εχασαν.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#867080 Ο Norris δείχνει την αξία του τώρα που έχει δύναμη. Ελπίζω σε ωραία μάχη με Μαξ που πλέον δεν είναι ανίκητος.
Μεγάλη αναβάθμιση στα Μερκ. Μόνο μην φαγωθούνε μεταξύ τους.
Αποτυχία στις αναβαθμίσεις των κόκκινων. Ελπίζουμε σε ένα καλό pace και στις πολλές αλλαγές ελαστικών λόγω ζέστης.
Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε έναν ενδιαφέροντα αγώνα και να μην απογοητευτουμε.

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#867134 Θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα λάστιχα και πως τους συμπεριφέρονται οδηγοί και αυτοκίνητα αλλά και οι ρυθμίσεις φτερών. Και ρύθμιση που είναι καλή σε qualifying μπορεί να μην είναι τόσο καλή στον αγώνα...
Αλλά είναι καλό να κονταροχτυπιούνται πολλοί.
Και μετά ας έρθει και μια βροχούλα να τα κάνει όλα μαντάρα! :whistlink: :twisted: :innocent:

Νομίζω οι ομάδες πρώτα θέλουν το κατασκευαστών και λίγο τους νοιάζει το οδηγών. Θέλουν πόντους και από τους 2 οδηγούς τους. Οπότε το ότι ο Τσέκο υστερεί είναι θέμα και δεν νομίζω να τον θυσιάζουν για τον Μαξ.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
sknipper έγραψε:
Νομίζω οι ομάδες πρώτα θέλουν το κατασκευαστών και λίγο τους νοιάζει το οδηγών. Θέλουν πόντους και από τους 2 οδηγούς τους. Οπότε το ότι ο Τσέκο υστερεί είναι θέμα και δεν νομίζω να τον θυσιάζουν για τον Μαξ.

Και τα δύο εξίσου τα θέλουν: Το πρώτο γιατί φέρνει γκαφρά - και το δεύτερο για τη δόξα (του οδηγού) και γιατί αυτό μένει στη συλλογική μνήμη.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
PaNick67 έγραψε:Τεταρτη δύναμη η Φερράρι, την πέρασε η ΜΒ.
Η Μακα παρέα με την RB.

Χαμός αύριο ελπίζω

.

Δε νομίζω ότι η Μερκ είναι μπροστά από τη Φερράρι, η Φερράρι για τους δικούς της λόγους βγήκε πρώτη και η πίστα ήταν προφανές ότι γινόταν ταχύτερη με κάθε πέρασμα οπότε τα λίγα χιλιοστά μπροστά της Μερκ ενώ είχαν περάσει 5 αγωνιστικά ενδιάμεσα είναι αναμενόμενα σε ισοδύναμα μονοθέσια. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πίστα τοπ-3 της βαρεμάρας άρα και της προβλεψιμότητας. Κοινώς δύσκολα
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#867144 Λογικά σε ένα - το πολύ δύο γύρους, θα περάσει μπροστά ο Μαξ και θα μείνει εκεί ως το τέλος :s_coffee
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#867147 Μην εισαι σιγουρος. Η rbr δεν ειναι το διαστημοπλοιο που πολλοι νομιζουν.
Πιο πολυ φοβαμαι την εκκινηση και τους απο πισω (Μερκ δλδ) για τον Μαξ. Που ειναι πεινασμενοι και σκοτωμενοι..Οποτε μπορει να τον παρουν αμπαριζα... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Corto Maltese έγραψε:
PaNick67 έγραψε:Τεταρτη δύναμη η Φερράρι, την πέρασε η ΜΒ.
Η Μακα παρέα με την RB.

Χαμός αύριο ελπίζω

.

Δε νομίζω ότι η Μερκ είναι μπροστά από τη Φερράρι, η Φερράρι για τους δικούς της λόγους βγήκε πρώτη και η πίστα ήταν προφανές ότι γινόταν ταχύτερη με κάθε πέρασμα οπότε τα λίγα χιλιοστά μπροστά της Μερκ ενώ είχαν περάσει 5 αγωνιστικά ενδιάμεσα είναι αναμενόμενα σε ισοδύναμα μονοθέσια. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πίστα τοπ-3 της βαρεμάρας άρα και της προβλεψιμότητας. Κοινώς δύσκολα
Αυτό θα το δεχομουν στο Q1 που η πίστα είναι καθαρή στην αγωνιστική γραμμή.
Στο Q3 αφού έχουν περάσει όλα τα μονοθέσια από δύο φορές, μετά τα 15 από άλλες δύο και τα τελευταία 10 από μία, δεν είναι επιχείρημα.

Αλλά σε λίγο θα δούμε τι ψάρια πιάνουμε.

.