Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
markvag έγραψε:
Chris έγραψε:Ρεύμα: Πώς ο καύσωνας «εκτόξευσε» την τιμή στα τιμολόγια

https://www.inewsgr.com/459/revma-pos-i ... ologia.htm

Ουπς, σορυ, είμαι μια βδομάδα μπροστα

Εντωμεταξύ, ξαναλέω, με την έντονη ηλιοφάνεια και την ημέρα να διαρκεί το περισσότερο του έτους, τα Φ/Β δουλεύουν υπερωρίες και άρα το δίκτυο, τουλάχιστον από τις 10-11 το πρωί μέχρι τις 5-6 το απόγευμα έχει άφθονο και πολύ φθηνό ρεύμα. Και ίσως κάποια στιγμή, να φτάσουμε στο σημείο κάποιες ώρες να μας πληρώνουν για να καταναλώνουμε ρεύμα... Επιπλέον οι τιμές για Φ/Α και πετρέλαιο είναι χαμηλά διεθνώς, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος για αυξήσεις στο ρεύμα (το αντίθετο θα έλεγα).

Οπότε, οι αυξήσεις που βλέπουμε είναι για ελαφρώς διαφορετικούς λόγους... :innocent:

μας λενε πως επειδη ειχε σκονη ΜΙΑ μερα για λιγες ωρες ενως απογευματος τοτε ειναι λογος να πληρωνουμε τριπλασια τιμη....

meanwhile ευτηχως απο τις 7 μερες ο καυσωνας επεσε στις 2(το πρωι γιατι οι ελαχιστες ακομη παραμενουν πανω απο τα 30)
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#866213 Παραδόξως, προβλέπονται υψηλότερες θερμοκρασίες για το χωριό στην Εύβοια από ότι στα νότια προάστια της Αττικής.
Άβαταρ μέλους
By markvag
cabala10 έγραψε:μας λενε πως επειδη ειχε σκονη ΜΙΑ μερα για λιγες ωρες ενως απογευματος τοτε ειναι λογος να πληρωνουμε τριπλασια τιμη....

To θέμα είναι ότι πολλοί το πιστεύουνε... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#867008 Δε θυμαμαι αλλον Ιούνιο να εχει τόση συνεχόμενη ζέστη ...
Αν παει ετσι και το καλοκαίρι σε λίγο καιρο θα γινουμε Dubai αλλά χωρίς τα λεφτ'α και χωρίς τουρισμό.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#867248 Για καμιά ώρα ήταν χάλια,τώρα είναι υποφερτα. Ίσως καλύτερα από χθες. Μπας και κοιμηθώ σαν άνθρωπος
Άβαταρ μέλους
By markvag
kostis20 έγραψε:Δε θυμαμαι αλλον Ιούνιο να εχει τόση συνεχόμενη ζέστη ...
Αν παει ετσι και το καλοκαίρι σε λίγο καιρο θα γινουμε Dubai αλλά χωρίς τα λεφτ'α και χωρίς τουρισμό.

Αν θυμάμαι καλά, οι τελευταίοι 14-15 μήνες ήταν ο καθένας ο πιο ζεστός που έχει παρατηρηθεί από τότε που κρατάμε δεδομένα... :help: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
markvag έγραψε:
kostis20 έγραψε:Δε θυμαμαι αλλον Ιούνιο να εχει τόση συνεχόμενη ζέστη ...

Αν θυμάμαι καλά, οι τελευταίοι 14-15 μήνες ήταν ο καθένας ο πιο ζεστός που έχει παρατηρηθεί από τότε που κρατάμε δεδομένα... :help: :lipsealed:
Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι.... :lol:
Θα φάμε καλά. :help:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#867281 Στο εξοχικό μου έχουμε πηγάδι από τότε που το φτιάξαμε, το 1983. Πρώτη φορά στα 41 χρόνια που δεν έχει σταγόνα νερό. Δεν χιόνισε φέτος στα γύρω βουνά, βροχές ελάχιστες και νερό τίποτα, ακόμα και μια δεξαμενή που έχω βάλει και μαζεύω βρόχινο νερό, είναι άδεια κι αυτή.

Τους αγρότες σκέφτομαι...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#867284 Εδώ στη Δράμα, τα νερά στο πάρκο της Αγίας Βαρβάρας στο κέντρο της πόλης είναι σε κάποια σημεία ανύπαρκτα από τον Φεβρουάριο... :lipsealed:

Εγώ είμαι εδώ από το 2019, αλλά και οι Δραμινοί μου λένε ότι τόσο λίγα νερά είναι εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο... Ίσως να έχει συμβεί 1-2 φορές τις τελευταίες 3-4 δεκαετίες...