.
.
skous έγραψε:Nikos! έγραψε:Αυτό πάντως είναι το καλύτερο feature στα λεχτρικα.Τα θερμικά δεν το έχουν αυτό;
Το μπουμπουναω στους 16 από τη ξαπλώστρα 10 λεπτά πριν μπω και είναι ψυγείο.
Το ίδιο και το χειμώνα.
Έχω βάλει departure time όταν πάω τα παιδιά σχολείο και στις 7.45 η καμπίνα είναι στους 23.5 βαθμούς.
Ευχαριστούμε!
< >
Εγω το χρησιμοποιω κατα κόρον χειμώνα, ζεσταίνω καμπίνα, τιμωνακι, κωλαρακι και όλα τέλεια για το πρωινο δρομολόγιο.
< >
Serf έγραψε:Τα θερμικά θα έπρεπε να εκκινούν τη μηχανή για να το κάνουν. Η 12V μπαταρία δεν μπορεί να "σηκώσει" κλιματισμό.
.
) και λίγο πριν την ώρα που είναι να φύγουν δίνει ρεύμα και δουλεύει ένα μικρό αερόθερμο για να ζεστάνει λίγο το αμάξι (δεν νομίζω να είναι πολύ ευχάριστο να πας να βάλεις μπρος στους -25
). Όσες θέσεις στάθμευσης είδα είχαν από μία τέτοια πρίζα...

GTS έγραψε:Αχρειαστη πολυπλοκοτητα για 2-5 λεπτα δυσκολιας οταν μπαινεις στο αμαξι. Στην Ελλαδα τελειως αχρειαστη. Στις κρυες χωρες με -25 εκει ειναι περισσοτερο ζορι τα πρωτα λεπτα παρα στο +40
markvag έγραψε:Στη Σουηδία πάντως, τα βάζουν στη πρίζα για να τους το έχει ζεστό το πρωί (δεν τους απασχολεί εκεί βέβαια η ζέστηΑν δεν το βάλεις στην μπρίζα κινδυνεύεις να παγώσει ο κινητήρας (και τότε μπορεί να σπάσει). Έχουν ειδικό σύστημα για τον κινητήρα. Μερικά αυτοκίνητα έχουν θερμάστρα όχι ηλεκτρική αλλά με καύσιμο για να θερμάνει κινητήρα-εσωτερικό.) και λίγο πριν την ώρα που είναι να φύγουν δίνει ρεύμα και δουλεύει ένα μικρό αερόθερμο για να ζεστάνει λίγο το αμάξι (δεν νομίζω να είναι πολύ ευχάριστο να πας να βάλεις μπρος στους -25
GTS έγραψε:Αχρειαστη πολυπλοκοτητα για 2-5 λεπτα δυσκολιας οταν μπαινεις στο αμαξι. Στην Ελλαδα τελειως αχρειαστη. Στις κρυες χωρες με -25 εκει ειναι περισσοτερο ζορι τα πρωτα λεπτα παρα στο +40Σε θερμοκρασίες -30 κλπ δεν είναι όπως +40 που ανοίγεις κλιματιστικό και παράθυρα και σε 2 λεπτά έχει δροσίσει. Με -30 χωρίς προετοιμασία του εσωτερικού χώρου αν περιμένεις από τον κινητήρα μόνο τότε θέλεις αρκετή ώρα κάμποσα πεντάλεπτα για να ζεστάνει.
sknipper έγραψε:Σε πέντε λεπτά είχε ζεστάνει στο -25. Για τα πρώτα 5 λεπτά φουλ θερμαινόμενα. Ξέρω τι γράφω.markvag έγραψε:Στη Σουηδία πάντως, τα βάζουν στη πρίζα για να τους το έχει ζεστό το πρωί (δεν τους απασχολεί εκεί βέβαια η ζέστηΑν δεν το βάλεις στην μπρίζα κινδυνεύεις να παγώσει ο κινητήρας (και τότε μπορεί να σπάσει). Έχουν ειδικό σύστημα για τον κινητήρα. Μερικά αυτοκίνητα έχουν θερμάστρα όχι ηλεκτρική αλλά με καύσιμο για να θερμάνει κινητήρα-εσωτερικό.) και λίγο πριν την ώρα που είναι να φύγουν δίνει ρεύμα και δουλεύει ένα μικρό αερόθερμο για να ζεστάνει λίγο το αμάξι (δεν νομίζω να είναι πολύ ευχάριστο να πας να βάλεις μπρος στους -25
GTS έγραψε:Αχρειαστη πολυπλοκοτητα για 2-5 λεπτα δυσκολιας οταν μπαινεις στο αμαξι. Στην Ελλαδα τελειως αχρειαστη. Στις κρυες χωρες με -25 εκει ειναι περισσοτερο ζορι τα πρωτα λεπτα παρα στο +40Σε θερμοκρασίες -30 κλπ δεν είναι όπως +40 που ανοίγεις κλιματιστικό και παράθυρα και σε 2 λεπτά έχει δροσίσει. Με -30 χωρίς προετοιμασία του εσωτερικού χώρου αν περιμένεις από τον κινητήρα μόνο τότε θέλεις αρκετή ώρα κάμποσα πεντάλεπτα για να ζεστάνει.
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια ε[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]