Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By fokion
Scotch έγραψε:Στον ήλιο το είχε; Αν ναι, τότε μάλλον έχει ενεργοποιημένο το cabin overheat protection που ενεργοποιεί το κλιματιστικό όταν η θερμοκρασία στο εσωτερικό ξεπεράσει κάποιους βαθμούς.

< >

Μερσι!!!

Ναι στην ηλιο απο χτες το απογευμα ( που το πρωτοακουσα εγω τουλαχιστον) Και πως βγαζει τον ζεστο αερα εξω με κλειστα παραθυρα???
Το οποιο φανταζομαι αδειαζει την μπαταρια, για πλάκα........ Ομορφα...
Και φορτιζει το συγκεκριμενο οποτε το βαζει στη 16αρα μπριζα σουκο....

Φανταστηκα οτι ( για τον ιδιο λογο ) θα ειναι να κρυωνει τη μπαταρία....
Άβαταρ μέλους
By drdino
#866703 Από όπου κι όλα τα αμάξια, από τις γρίλιες εξαερισμού που συνήθως είναι κρυμμένες πίσω από τον πίσω προφυλακτήρα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#866704 Ως προς τον ζεστό αέρα, λειτουργεί όπως όλα τα κλιματιστικά.
Δεν έχω δοκιμάσει να το αφήσω μέρες στο ήλιο με τη λειτουργία αυτή ενεργοποιημένη, αλλά από άλλους διαβάζω ιστορίες τύπου "το άφησα στο πάρκινγκ του αεροδρομίου με 60% πριν από 3 μέρες και τώρα έχει 15%". Να το αφήσεις ένα μεσημέρι στον ήλιο, δε νομίζω να καταναλώσει πάνω από 5% της μπαταρίας.
Άβαταρ μέλους
By fokion
drdino έγραψε:Από όπου κι όλα τα αμάξια, από τις γρίλιες εξαερισμού που συνήθως είναι κρυμμένες πίσω από τον πίσω προφυλακτήρα.

Ουπς... Σωστα. Thank You
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#866737 Ο λόγος που τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουν γρίλιες έχει να κάνει με τις μειωμένες ανάγκες ψύξης που τους δίνει το δικαίωμα να διαφοροποιηθούν;

< >
Τελευταία επεξεργασία από bibendum και 16 Ιουν 2024, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By skous
bibendum έγραψε:Ο λόγος που τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν έχουν γρίλιες έχει να κάνει με τις μειωμένες ανάγκες ψύξης που τους δίνει το δικαίωμα να διαφοροποιηθούν;

< >
Αυτο + θεωρω για καλυτερο αεροδυναμικό συντελεστη

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πολύ πιο ανησυχητικό το ότι παρόλο που του έλεγε ότι έχει ένα μίλι ακόμα, έμεινε χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Ε, εντάξει, όλοι αυτοί οι μετρητές δεν είναι και όργανα ακριβείας... Αν παίζεις με το τελευταίο χλμ, είναι πολύ πιθανό να μην σου βγει... :lol: Αλλά η ακρίβεια 1μιλίου είναι εντυπωσιακά ακριβής.

Πολύ εντυπωσιακό πάντως το αποτέλεσμα γενικότερα.

fokion έγραψε:Και πως βγαζει τον ζεστο αερα εξω με κλειστα παραθυρα???

Γιατί, όταν έχεις το AC έχεις ανοιχτά και παράθυρα; :hmmm: (κάτι που γενικά δεν συνίσταται, καθώς μειώνει την αποδοτικότητα του AC και αυξάνει την κατανάλωση ενέργειας)
Άβαταρ μέλους
By fokion
markvag έγραψε:Γιατί, όταν έχεις το AC έχεις ανοιχτά και παράθυρα; :hmmm: (κάτι που γενικά δεν συνίσταται, καθώς μειώνει την αποδοτικότητα του AC και αυξάνει την κατανάλωση ενέργειας)

Το αρχαιο ΚΙΑ μου εχει τοσες απολειες που δε χρειαζεται να ανοιξω τα παραθυρα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Περαν της πλακας ναι προφανως κι εχεις δικιο θεωροντας οτι ενα συγχρωνο αυτοκινητο εχει και τα "κλαπετα" που αναφερθηκαν πριν...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#866905 Αυτό πάντως είναι το καλύτερο feature στα λεχτρικα.

Το μπουμπουναω στους 16 από τη ξαπλώστρα 10 λεπτά πριν μπω και είναι ψυγείο.

Το ίδιο και το χειμώνα.

Έχω βάλει departure time όταν πάω τα παιδιά σχολείο και στις 7.45 η καμπίνα είναι στους 23.5 βαθμούς.

Ευχαριστούμε!

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:Από όπου κι όλα τα αμάξια, από τις γρίλιες εξαερισμού που συνήθως είναι κρυμμένες πίσω από τον πίσω προφυλακτήρα.

και αναρωτιομουν τι ειναι αυτα, νομιζα οτι τα εχουν ετσι για μειωση βαρους
Άβαταρ μέλους
By bebes
#866916 Ki αν δεν σφραγιζουν σωστά, μπαινει σκόνη οταν τρεχεισ σε χωματόδρομο... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By skous
Nikos! έγραψε:Αυτό πάντως είναι το καλύτερο feature στα λεχτρικα.

Το μπουμπουναω στους 16 από τη ξαπλώστρα 10 λεπτά πριν μπω και είναι ψυγείο.

Το ίδιο και το χειμώνα.

Έχω βάλει departure time όταν πάω τα παιδιά σχολείο και στις 7.45 η καμπίνα είναι στους 23.5 βαθμούς.

Ευχαριστούμε!

< >
Τα θερμικά δεν το έχουν αυτό;

Εγω το χρησιμοποιω κατα κόρον χειμώνα, ζεσταίνω καμπίνα, τιμωνακι, κωλαρακι και όλα τέλεια για το πρωινο δρομολόγιο.

< >