Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#866800 Συρόμενη ντουλάπα με 3 φύλλα, το μεσαίο δεν φρενάρει εκεί που πρέπει γιατί χαλάρωσε το φρένο και προσπαθώ να βρω τρόπο να το σφιξω, έχω φάει τα χέρια μου, είναι στα 3 μέτρα ύψος και χωρίς ορατότητα.

Οι μόνες φωτογραφίες που μπορώ να βγάλω είναι οι παρακάτω.

Έχει κανείς ιδέα πως δουλεύουν αυτά; ΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#866801 Βλέποντας ξανά τις φώτο τώρα που τις ποσταρα πήρε το μάτι μου την εταιρεία caimiexport.

https://www.shopmancini.com/en/sliding- ... 40019.html

Έχει αλεν τελικά, να δω πως θα μπει εκεί μέσα #$#&%

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#866817 Μύτη αλεν από κατσαβίδι του Lidl χρησιμοποίησα τελικά, δεν χρειάζεται σφίξιμο, όσο βιδώσει με τα δάχτυλα και είναι εντάξει.

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
egobrain έγραψε:-Εικόνα

Πόσα χρόνια ήταν στο βυθό της θάλασσας; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#867329 Ένα τηλεχειριστήριο ήθελε μπαταρία, φοράει CR2025 που δεν είναι και τόσο συχνή. Θα έπρεπε να πάω να πάρω ή να παραγγείλω. Μετά όμως βρήκα ότι η διαφορά από την πολύ πιο συνηθισμένη CR2032 (που ήδη έχω κάμποσες γιατί τη χρειάζομαι για διάφορα πράματα) είναι μόνο το πάχος (3,2 αντί 2,5mm) και η επιπλέον χωρητικότητα. Και τότε βλέπω ότι η θήκη της μπαταρίας είχε λίγο επιπλέον πάχος! Μπήκε μια χαρά χωρίς να ζοριστεί, γλυτώνω το να ασχοληθώ και θα κρατήσει και περισσότερο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By glf
#867352 Τις προάλλες το Lidl είχε τέτοιες (button cells) σε χάρτινη καρτέλα των 3ων. Και διάλεγες.
Πήρα 2016 και 2032 (ενώ για κάποιο λόγο είχα και μπόλικες 2025).
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#867848 μπορεί να είναι γνωστό, εγώ τώρα το πέτυχα, πάνω στην ανάγκη:
φοβερή δουλειά σε σκουριασμένη χρωμέ ραφιέρα του μπάνιου που την έβλεπες και έλεγες ξήλωμα αλλά ήρθε στα ίσα της με τρίψιμο από βρεγμένο αλουμινοχαρτο!
Άβαταρ μέλους
By dimik
#867849 Επίσης οι σχάρες ψησταριάς καθαρίζονται από καμμένα υπολείμματα με αλουμινόχαρτο.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#868030 Πέρασα καινούριο χαρτόνι για την πλάτη μιας ντουλάπας και, ενώ έχω ανοιχτές τις πόρτες της και την μπαλκονοπορτα για αερισμό, η έντονη μυρωδιά του δεν λέει να φύγει μια βδομάδα τώρα..
παίρνει διόρθωση ή μόνο υπομονή?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#869859 Ντίμη εδώ είσαι ή έφυγες για διακοπές? Θέλω συμβουλή. Ψάχνω ταινία παχιά αφρωδη, αλλά ΟΧΙ διπλής όψης. Δε βρίσκω τίποτα. Μέχρι και σε εξοπλισμό τέννις κοιτάω, αυτές που τυλίγουν τα χερούλια στις ρακέτες, αλλά νομίζω πως αυτές δεν έχουν κόλλα σε όλο το μήκος τους. Εγώ θέλω με κολλα, αλλά μόνο από τη μια πλευρά. Μήπως τίποτα προστατευτικά για μωρά, για γωνίες επίπλων? Έφτιαξα 2 βασεις για sup από κόντρα πλακέ και θέλω να τις τυλίξω να μη γρατζουνιστει.

Edit μπα, τα προστατευτικά για μωρά έχουν προφίλ 90 μοιρών..

Edit 2 βρήκα μάλλον, έπρεπε να ψάξω θερμομονωτική, ηχομονωτική κλπ
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Chris έγραψε:Ντίμη εδώ είσαι ή έφυγες για διακοπές? Θέλω συμβουλή. Ψάχνω ταινία παχιά αφρωδη, αλλά ΟΧΙ διπλής όψης. Δε βρίσκω τίποτα. Μέχρι και σε εξοπλισμό τέννις κοιτάω, αυτές που τυλίγουν τα χερούλια στις ρακέτες, αλλά νομίζω πως αυτές δεν έχουν κόλλα σε όλο το μήκος τους. Εγώ θέλω με κολλα, αλλά μόνο από τη μια πλευρά. Μήπως τίποτα προστατευτικά για μωρά, για γωνίες επίπλων? Έφτιαξα 2 βασεις για sup από κόντρα πλακέ και θέλω να τις τυλίξω να μη γρατζουνιστει.

Edit μπα, τα προστατευτικά για μωρά έχουν προφίλ 90 μοιρών..

Edit 2 βρήκα μάλλον, έπρεπε να ψάξω θερμομονωτική, ηχομονωτική κλπ

μολις εφτασα Κερκυρα. :inlove:
ποσο παχια την θελεις δλδ? :omg: