Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
glf έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Οι τακτικές θέσεις των Ρώσων βαίνουν όλο και βελτιούμενες! :rtfm:

Και με καλύτερη προσαρμογή στις συνθήκες, δε διαφωνούμε :)
Εικόνα
Πίσω από το λόφο είναι το T14.

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα εδώ;

Αμερικανοί:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By glf
markvag έγραψε:Οι στόχοι της Ρωσίας έχουν διατυπωθεί πολάκις (sic) από την ηγεσία της: αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας + αλλαγή ηγεσίας.

Πάνε εξαιρετικά καλά.

Μη ξεχάσεις το ναυτικό αποκλεισμό της Οδησσού.
Ρε τελικά ζει ο ναύαρχος; Τον ξεχάσαμε!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
markvag έγραψε:Οι στόχοι της Ρωσίας έχουν διατυπωθεί πολάκις (sic) από την ηγεσία της: αποστρατικοποίηση της Ουκρανίας + αλλαγή ηγεσίας.

Πάνε εξαιρετικά καλά.

Πάνε για συμφωνία στην οποία προφανώς κάτι θα παραχωρήσουν. Δε νομίζω να κρατήσει ο Ζελένσκι αν υπογράψει το παραμικρό
Άβαταρ μέλους
By markvag
Corto Maltese έγραψε:

Πάνε εξαιρετικά καλά.

Πάνε για συμφωνία στην οποία προφανώς κάτι θα παραχωρήσουν. Δε νομίζω να κρατήσει ο Ζελένσκι αν υπογράψει το παραμικρό

Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά μέχρι σήμερα δεν μπορώ να πω ότι έχουν πετύχει κάτι, πέρα από τεράστιες απώλειες και στις δύο μεριές... Και το ότι 2,5 χρόνια η υποτιθέμενη υπερδύναμη δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον πόλεμο σε έδαφος που είναι υπέρ της (γενικά πεδιάδες, χωρίς κάποια ιδιαίτερα εμπόδια, εκτός από κάποια ποτάμια), δεν είναι και ότι καλύτερο...

Συμφωνώ ότι λογικά ο Ζελένσκυ αν υπογράψει κάτι με τη Ρωσία που εμπεριέχει παραχώρηση εδαφών ή/και κάποια τμήματα της ανεξαρτησίας της χώρας θα εξαφανιστεί πολιτικά.
Άβαταρ μέλους
By NirApp
#866783 Όποιος και να υπογραψει, θα θεωρηθει προδοτης απο τους Ουκρανους. Δεν νομιζω παντως πως ο Ζελενσκι μπορει να παραμεινει, αλλά εδω που τα λεμε, κανεις δεν μπορει να πει πως θα τα πηγαινε αλλος καλυτερα. Και πολυ αντεξε.
Άβαταρ μέλους
By bebes
markvag έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:

Πάνε εξαιρετικά καλά.

Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, αλλά μέχρι σήμερα δεν μπορώ να πω ότι έχουν πετύχει κάτι, πέρα από τεράστιες απώλειες και στις δύο μεριές... Και το ότι 2,5 χρόνια η υποτιθέμενη υπερδύναμη δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον πόλεμο σε έδαφος που είναι υπέρ της (γενικά πεδιάδες, χωρίς κάποια ιδιαίτερα εμπόδια, εκτός από κάποια ποτάμια), δεν είναι και ότι καλύτερο...

Συμφωνώ ότι λογικά ο Ζελένσκυ αν υπογράψει κάτι με τη Ρωσία που εμπεριέχει παραχώρηση εδαφών ή/και κάποια τμήματα της ανεξαρτησίας της χώρας θα εξαφανιστεί πολιτικά.

Ολη η σοβαρή αντίσταση εγινε-γίνεται σε οχυρωμένες πόλεις και οικισμούς, οχι στις εξοχές.
Αυτό ειναι το σύστημα εκει και απ'οτι φαίνεται πολεμανε με συνθήκες Β' ΠΠ.
Οι Ουκρανοί εχουν σύγχρονο οπλίσμό, οπότε δε βλέπω που υπερτερούν αισθητα οι Ρωσοι. Τα όπλα που εχουν (και δεν εχουν οι Ουκρανοί) δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Οπότε τσούκου τσούκου και οτι βγεί.

Ο Ζελένσκι δεν ηταν και πολιτικός καριέρας για να εχει πολιτικές φιλοδοξίες. Οτι του πούν θα υπογραψει
Άβαταρ μέλους
By GTS
glf έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Οι τακτικές θέσεις των Ρώσων βαίνουν όλο και βελτιούμενες! :rtfm:

Και με καλύτερη προσαρμογή στις συνθήκες, δε διαφωνούμε :)
Εικόνα
Πίσω από το λόφο είναι το T14.

τι βλεπουμε εδω? Ατακτη υποχωρηση? Η το τσιρκο μεντρανο? μηπως ο γυρος του θανατου;
Άβαταρ μέλους
By glf
#866811 Εδώ είναι το Άβε Πούτιν, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν και ορμάνε με τα μηχανάκια πάνω στα χαρακώματα ή στην καλύτερη τους έχουν για .. ανεφοδιασμό.