Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#866353 Ανησυχώ για το TL σου Bill.

Πού έχεις μπλέξει;;; :ninja: :ninja:

Κάνε νόημα Bill, θα σε βοηθήσουμε! :help:
Άβαταρ μέλους
By bill33
markvag έγραψε:Ανησυχώ για το TL σου Bill.

εγω ανησυχώ για τον αλγόριθμο του ΦΒ.Με έχει ζαλίσει στα reels με ορεινή μέλισσα,κάτι τσιρλιντερς απο την Χιλή,εναν Ινδό που μοιαζει με τον ΔΠΓ που σπάει τουβλα με τον κώλο .Τι στον Μπέο ξέρει που δεν ξέρω;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#866360 Βγάλε το Facebook (και το instagram) από την πρώτη σελίδα του κινητού σου. Θα εκπλαγείς από το πόσο εύκολο είναι να κάνεις πολλές μέρες να τα τσεκάρεις.
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:εγω ανησυχώ για τον αλγόριθμο του ΦΒ.Με έχει ζαλίσει στα reels με ορεινή μέλισσα,κάτι τσιρλιντερς απο την Χιλή,εναν Ινδό που μοιαζει με τον ΔΠΓ που σπάει τουβλα με τον κώλο .Τι στον Μπέο ξέρει που δεν ξέρω;

Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ' ότι φοβόμουν! :ninja: :ninja:

Θέλεις να πω στον σύντροφο Xi να κάνει ένα reset τον αλγόριθμο; :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
bill33 έγραψε:
markvag έγραψε:Ανησυχώ για το TL σου Bill.

εγω ανησυχώ για τον αλγόριθμο του ΦΒ.Με έχει ζαλίσει στα reels με ορεινή μέλισσα,κάτι τσιρλιντερς απο την Χιλή,εναν Ινδό που μοιαζει με τον ΔΠΓ που σπάει τουβλα με τον κώλο .Τι στον Μπέο ξέρει που δεν ξέρω;

το χειροτερο ειναι πως δενμπορεις να το απενεργοποιησεις
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:Βγάλε το Facebook (και το instagram) από την πρώτη σελίδα του κινητού σου. Θα εκπλαγείς από το πόσο εύκολο είναι να κάνεις πολλές μέρες να τα τσεκάρεις.

Δεν έχω ινστα και δεν έχω ΦΒ στο κινητό.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
bill33 έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Βγάλε το Facebook (και το instagram) από την πρώτη σελίδα του κινητού σου. Θα εκπλαγείς από το πόσο εύκολο είναι να κάνεις πολλές μέρες να τα τσεκάρεις.

Δεν έχω ινστα και δεν έχω ΦΒ στο κινητό.

Δεν έχω ίνστα και δεν έχω ΦΒ. Τελεία

:lol:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#866481 Εικόνα

Οργανωμένες καταστάσεις. Εμένα πάντως πριν κάποια χρόνια το σηκώσανε και το πήγανε σε μάντρα. Κόστισε 80€ η προσωρινή αφηρημάδα μου ότι καθαρίζανε τον δρόμο εκείνο το πρωινό
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#866483 Εγώ έφαγα ένα γερό καψώνι κάποτε στη Βουλγαρία. Γυρνάω μετά από 1-2 ώρες περπατήματος στο κέντρο μετά παγωτού και βλέπω έχει γίνει φτερά, ώπα λέω μας το φάγανε . κι άρχισα να ρωτάω τριγύρω μήπως ειδαν κάτι περίεργο . ευτυχώς ένας ταξιτζής μου είπε οτι ήταν σύνηθες να τα μαζεύει ο γερανός από κει, με πήγε στη μάντρα και το βρήκα.

" βντίγκατ " μου έλεγε " βντίγκατ γκι" :lol: , " τα σηκώνουν , "τα μαζεύουν " απ' δω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#866741 Οταν ήμουν Λονδίνο είχα δει μια Μερκ πάνω σε πλατφόρμα και τα άγκιστρα να την κρατάνε.Βάραγε και ο συναγερμός της.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#866745 Ξέχασα να αναφέρω ότι πλέον δεν τα μαζεύουν να τα πάνε στην μάντρα. Αυτό που βλέπετε στη φωτό είναι τη στιγμή που το άφηνε πάλι στη θέση από την οποία το σήκωσε. Την κλήση δεν την γλυτώσανε (αυτός και το 2ο στο βάθος)
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#866760 Το μετακίνησε για λίγη ώρα για να κάνουν κάποια δουλειά και μετά το ξανάβαλε στο ίδιο σημείο;
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#866767 Τα φορτώνουν στην καρότσα, ο δρόμος καθαρίζεται και το ξανατοποθετούν στο σημείο από το οποίο το σηκώσανε με την ανάλογη κλήση. Πιο παλιά, το πηγαίνανε σε μάντρα στου διαόλου. Πλήρωνες την κλήση (μικρή, 15€) αλλά πλήρωνες και την μάντρα κάνα 80€

Τώρα η κλήση θα είναι μεγαλύτερη λογικά