- 10 Ιουν 2024, 17:54
Dimitris_P έγραψε:Και αυτό τι είναι; Πήρε την μάρκα και συνεχίζει με άλλα προϊόντα;
https://fyrogenis-energy.gr/product-cat ... mosifwnes/
exei πουληθει το ονομα μονο.Καποιος το αγορασε για να εκμεταλευθει την καλη φημη του ονοματος.
Τα προιοντα δεν εχουν καμια σχεση με τα παλια που ηξερες.
Οι συλλεκτες ποσο παλιοι ειναι? τι τυπου ειναι? επιλλεκτικοι η αποι απλοι με τα σωληνακια και το μαυρο πλαισιο?
η καλυτερη λυσ ειναι να πας με μετρητα στην τσεπη

απο καποιο εργοστασιο
αξιοπιστα και καλα προιοντα για μενα οταν ειχα κανει την ερευνα μου ειναι ο bauer,thermic,thermit.
o πρωτος στα Λιοσια,οι αλλοι δυο στην Μανδρα Μαγουλα.
τα γαλβανιζε τα ξεχνας,πολλα θεματα μεχρι νερα που βρωμαγανε λογω της συγκεκριμενης επιστρωσης.Εγω ασυζητητι glass.
προσοχη στη σωστη διαστασιολογηση καζανιου/συλλεκτων.
Εγω για 3 ατομα ειμαι στα 200 λιτρα και 3τμ συλλεκτη.Υπερδιαστασιολογηση για να ειμαι οκ και τον χειμωνα.Το καλοκαιρι και 120 λιτρα με 1,5τμ συλλεκτη θα ειναι ενταξει,το χειμωνα ειναι το θεμα....
Προσοχη πολυ και στην τοποθετηση,ο καλυτερος ηλιακος εαν τοποθετηθει λαθος δεν θα αποδιδει σωστα.Σωστες μοιρες κλιση των συλλεκτων που ειναι οι 45 -50 για Αθηνα,ωστε να αποδιδει σωστα τον χειμωνα
'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'