Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#866250 Τα έχουμε πει 10 χιλιάδες φορές. Δεν σας βλέπουμε διοικητικά,δεν υπάρχετε.

Όχι εσείς στην Ελλάδα. Από Ρεάλ Μαδριτεως και πίσω εννοώ.
Τί να μας πείτε για προέδρους, μπροστινούς,πισινους και των πισινών τα εννιάμερα. Ευλογία να παρακολουθείς αυτή την ομάδα. :inlove:

Ο άνθρωπος που εκτόξευσε τους Led Zeppelin στην στρατόσφαιρα των εσόδων, τώρα αναλαμβάνει την ομάδα που γεννήθηκε να υπηρετεί. :iconcool:

Πλυθειτε. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
glf έγραψε:Ο mario λέει πήρε την ΑΕΚ
Τρεις Ολυμπιακοί οδηγούν τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#866271 Και πετρολχεντ ο νεος προεδρας της ΑΕΚ...

Τέλος, με το παρατσούκλι «Super Mario», ο Μάριος Ηλιόπουλος λάτρης του ράλι, συμμετέχει σε αγώνες όπου έχει διακριθεί ως

Πρωταθλητής circuit 1995, 1996.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group N 1995, 1997.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group A 2008.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group E 2009 + 2015.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Formula Saloon 2016-17-18-19-20-21

Σημειώνεται ότι ο Μ. Ηλιόπουλος είναι από τους σημαντικούς χορηγούς αγώνων αυτοκινήτων.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:Είναι ο ένας εκ των δύο που τσακωνόντουσαν για παράνομες δοκιμές στις αναβάσεις στο Ελλαδιστάν?

Χμμμ τι μου θυμιζει αυτη η φαση? Καπου στην Πελοποννησο ή λαθος θυμαμαι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#866307 Σόρρυ ρε σεις αλλά εξηγήστε μου κάτι.
Είχε δώσει κάποια αφορμή ότι πουλάει και φεύγει ο τάιγκερ; και ότι τα έχει κιόλας όλα τακτοποιημένα;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#866310 Και σα να μην έφταναν όλα αυτά... κάνει κόντρες με Μαρινάκη για το ποιος τσιμεντώνει τους περισσότερους...

https://www.insurancejournal.com/news/i ... 544956.htm

The Brillante Virtuoso’s destruction was an unlikely tale, living long beyond the fake pirate attack. A British surveyor who was hired to investigate the matter was murdered in Yemen while conducting his probe.

Ποδόσφαιρο... ο χώρος όπου μαζεύονται σαν τις μύγες το ένα λαμογιο μετά το άλλο... εντυπωσιακό...

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
edmond έγραψε:Σόρρυ ρε σεις αλλά εξηγήστε μου κάτι.
Είχε δώσει κάποια αφορμή ότι πουλάει και φεύγει ο τάιγκερ; και ότι τα έχει κιόλας όλα τακτοποιημένα;

Ναι, εμείς το ξέραμε καιρό τώρα και για αυτό το λόγο φαγώθηκε ο αεκοπατέρας να φτιάξει το προποτζίδικο ετσιθελικά. Για να καθαρίσει το όνομά του στη συνείδηση του κόσμου της ΑΕΚ2014. Μην ξεχνάς ότι αυτός ο απατεώνας από την Κοκκινιά έριξε την ομάδα στη Γ' Εθνική και εκμεταλλευόμενος κάποιους νόμους, πιστόλιασε 300-500εκ ευρώ (κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσα) και έφτιαξε μια άλλη ΑΕΚ το 2014 καπηλευόμενος το όνομα της παλιάς. Το γήπεδο το έχτισε με τα λεφτά που πήρε από το Champions League που μπήκε στους ομίλους, τη χρονιά που έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ήταν συμφωνημένο να το πάρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τα λεφτά της τότε Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου. Αυτά είναι γνωστά, σας τα έχω πει αρκετές φορές, αλλά όπως πάντα, είναι θεωρίες συνωμοσίας :shifty:
Μέχρι ο Τάκαρος το είχε πει.
https://x.com/redchess_7/status/1800111 ... p9K3hpprVQ
Βούιζε ο τόπος :roll:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#866332 Ότι είχε σκοπό να φύγει το ήξεραν όλοι, συμφωνώ.
Ότι ξύπνησε μια μέρα και είπε αύριο να μαζευτούμε να γίνει η τελετή παράδοσης παραλαβής, ε, το λες και ότι έφυγε νύχτα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#866394 https://www.google.gr/amp/s/www.sport24.gr/football/epo-neos-proedros-o-makis-gkagkatsis-den-katatethike-alli-ypopsifiotita.10328778.amp.html
Πέρασε λιγάκι αβαβά.
ΣΟ-ΒΑ-ΡΑ συνεχίζει απόγονος ενός από τους γλειωδέστερους παράγοντες του ελ. ποδοσφαίρου;
Δεν υπήρξαν άλλοι υποψήφιοι;
Τσιμεντώθηκαν;; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#866425 Κανείς δεν θα κατέβαινε απλά για να γράψει μια ήττα στο βιογραφικό του.
Η πλευρά του ΠΑΟΚ με τον Γκαγκάτση είχαν πάνω από τα 3/5 των ψήφων.
Ο τίγρης πέταξε λευκή πετσέτα και την έκανε με ελαφρά.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
edmond έγραψε:Ότι είχε σκοπό να φύγει το ήξεραν όλοι, συμφωνώ.
Ότι ξύπνησε μια μέρα και είπε αύριο να μαζευτούμε να γίνει η τελετή παράδοσης παραλαβής, ε, το λες και ότι έφυγε νύχτα.

Το ήξεραν όλοι αφού το είχε ανακοινώσει σε όλους, ότι μόλις μπουν όλα σε μια σειρά θα την κάνει. Μπήκαν.
Έμοιαζε ξαφνικό για τους περισσότερους (και για μένα). Αλλά ότι συνάδελφός μου, δυο τρεις μέρες πριν, μου το σφύριξε, ενώ τάχαου δεν το ήξεραν ούτε οι κοντινοί συνεργάτες του, ε..
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#866436 και εμενα φιλος με ρωτησε αν ξερω κατι ,για καποιον Ηλιοπουλο με καραβια που θα παρει την Αεκ ,αρκετες μερες πριν ανακοινωθει.