Όχι εσείς στην Ελλάδα. Από Ρεάλ Μαδριτεως και πίσω εννοώ.
Τί να μας πείτε για προέδρους, μπροστινούς,πισινους και των πισινών τα εννιάμερα. Ευλογία να παρακολουθείς αυτή την ομάδα.
Ο άνθρωπος που εκτόξευσε τους Led Zeppelin στην στρατόσφαιρα των εσόδων, τώρα αναλαμβάνει την ομάδα που γεννήθηκε να υπηρετεί.
Πλυθειτε.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
glf έγραψε:Ο mario λέει πήρε την ΑΕΚΤρεις Ολυμπιακοί οδηγούν τις μεγάλες ομάδες της χώρας.

.
Fiat Panda 7,6l/100km
Τέλος, με το παρατσούκλι «Super Mario», ο Μάριος Ηλιόπουλος λάτρης του ράλι, συμμετέχει σε αγώνες όπου έχει διακριθεί ως
Πρωταθλητής circuit 1995, 1996.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group N 1995, 1997.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group A 2008.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group E 2009 + 2015.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Formula Saloon 2016-17-18-19-20-21
Σημειώνεται ότι ο Μ. Ηλιόπουλος είναι από τους σημαντικούς χορηγούς αγώνων αυτοκινήτων.
BARHonda έγραψε:Είναι ο ένας εκ των δύο που τσακωνόντουσαν για παράνομες δοκιμές στις αναβάσεις στο Ελλαδιστάν?
Χμμμ τι μου θυμιζει αυτη η φαση? Καπου στην Πελοποννησο ή λαθος θυμαμαι?
Είχε δώσει κάποια αφορμή ότι πουλάει και φεύγει ο τάιγκερ; και ότι τα έχει κιόλας όλα τακτοποιημένα;
https://www.insurancejournal.com/news/i ... 544956.htm
The Brillante Virtuoso’s destruction was an unlikely tale, living long beyond the fake pirate attack. A British surveyor who was hired to investigate the matter was murdered in Yemen while conducting his probe.
Ποδόσφαιρο... ο χώρος όπου μαζεύονται σαν τις μύγες το ένα λαμογιο μετά το άλλο... εντυπωσιακό...
.
edmond έγραψε:Σόρρυ ρε σεις αλλά εξηγήστε μου κάτι.
Είχε δώσει κάποια αφορμή ότι πουλάει και φεύγει ο τάιγκερ; και ότι τα έχει κιόλας όλα τακτοποιημένα;
Ναι, εμείς το ξέραμε καιρό τώρα και για αυτό το λόγο φαγώθηκε ο αεκοπατέρας να φτιάξει το προποτζίδικο ετσιθελικά. Για να καθαρίσει το όνομά του στη συνείδηση του κόσμου της ΑΕΚ2014. Μην ξεχνάς ότι αυτός ο απατεώνας από την Κοκκινιά έριξε την ομάδα στη Γ' Εθνική και εκμεταλλευόμενος κάποιους νόμους, πιστόλιασε 300-500εκ ευρώ (κανείς δεν ξέρει ακριβώς πόσα) και έφτιαξε μια άλλη ΑΕΚ το 2014 καπηλευόμενος το όνομα της παλιάς. Το γήπεδο το έχτισε με τα λεφτά που πήρε από το Champions League που μπήκε στους ομίλους, τη χρονιά που έκλεψε το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ήταν συμφωνημένο να το πάρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παράλληλα με τα λεφτά της τότε Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου. Αυτά είναι γνωστά, σας τα έχω πει αρκετές φορές, αλλά όπως πάντα, είναι θεωρίες συνωμοσίας
Μέχρι ο Τάκαρος το είχε πει.
https://x.com/redchess_7/status/1800111 ... p9K3hpprVQ
Βούιζε ο τόπος
Ότι ξύπνησε μια μέρα και είπε αύριο να μαζευτούμε να γίνει η τελετή παράδοσης παραλαβής, ε, το λες και ότι έφυγε νύχτα.
Πέρασε λιγάκι αβαβά.
ΣΟ-ΒΑ-ΡΑ συνεχίζει απόγονος ενός από τους γλειωδέστερους παράγοντες του ελ. ποδοσφαίρου;
Δεν υπήρξαν άλλοι υποψήφιοι;
Τσιμεντώθηκαν;;
Η πλευρά του ΠΑΟΚ με τον Γκαγκάτση είχαν πάνω από τα 3/5 των ψήφων.
Ο τίγρης πέταξε λευκή πετσέτα και την έκανε με ελαφρά.
edmond έγραψε:Ότι είχε σκοπό να φύγει το ήξεραν όλοι, συμφωνώ.
Ότι ξύπνησε μια μέρα και είπε αύριο να μαζευτούμε να γίνει η τελετή παράδοσης παραλαβής, ε, το λες και ότι έφυγε νύχτα.
Το ήξεραν όλοι αφού το είχε ανακοινώσει σε όλους, ότι μόλις μπουν όλα σε μια σειρά θα την κάνει. Μπήκαν.
Έμοιαζε ξαφνικό για τους περισσότερους (και για μένα). Αλλά ότι συνάδελφός μου, δυο τρεις μέρες πριν, μου το σφύριξε, ενώ τάχαου δεν το ήξεραν ούτε οι κοντινοί συνεργάτες του, ε..
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)