< >
bujinkan έγραψε:https://www.sdna.gr/mpasket/1205256_anatinahtike-i-ethniki-omada-me-ypeythyno-enan-xeno
Μέσα στο γήπεδο όμως, οι αθλητές πρέπει να είναι υπόδειγμα. Και συγνώμη αλλά η συμπεριφορά του Κάνααν μπορεί να είναι προκλητική, μπορεί να είναι λαϊκίστικη, αλλά είναι trash talking. Λέει ο ένας, απαντά ο άλλος, συμβαίνουν κι αυτά.
Να εμπλέκεται όμως ο ελληνοποιημένος Γουόκαπ στον σκυλοκαυγά για να χειροκροτήσει ειρωνικά τον Σλούκα όταν του κάνει χειρονομία ο Κάνααν για τα λεφτά, πάει πολύ.
Ο Γουόκαπ από το Τέξας που πήρε 150.000 ευρώ παραπάνω το χρόνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο χειροκρότησε ειρωνικά για τα λεφτά. Ενώ ένα μήνα πριν έλεγε δημόσια σε συνέντευξη «Εθνική Ελλάδος; Μα εγώ είμαι Αμερικάνος».
Αυτά είναι τα απόνερα της σκανδαλώδους ελληνοποίησης Γουόκαπ. Γιατί ο Κάνααν σήμερα είναι, την άλλη εβδομάδα δεν θα είναι στον Ολυμπιακό. Ο Γουόκαπ όμως σε 10 μέρες θα είναι συμπαίκτης με τον Σλούκα και θα παλεύει μαζί του για πρόκριση στην Εθνική.
Όταν ο ΑΡΧΗΓΟΣ της Εθνικής Παπανικολάου βγαίνει και λέει σε δηλώσεις του μετά το ματς της κανονικής περιόδου ότι «εδώ δεν περνάνε αυτά», επειδή ο Σλούκας πανηγύρισε βγάζοντας τη γλώσσα του. Όταν ο Γουόκαπ χειροκροτάει ειρωνικά, τότε τα παιδιά έχουν βάλει τον Ολυμπιακό πάνω από την Εθνική. Κι εκεί τελειώνει η συζήτηση.
Ο Σπανούλης έχει να διαχειριστεί μια πολύ άβολη κατάσταση, με τον ίδιο να χρεώνεται την υπόθεση με τα συγχαρητήρια στον… ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ξεχνώντας τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.
Aυτοι ειστε

Αυτοί πάνε για άλλους λόγους, όπως πάει ο Λούντζης κλπ.
bujinkan έγραψε:
< >
bujinkan έγραψε:https://www.sdna.gr/mpasket/1205256_anatinahtike-i-ethniki-omada-me-ypeythyno-enan-xeno
Μέσα στο γήπεδο όμως, οι αθλητές πρέπει να είναι υπόδειγμα. Και συγνώμη αλλά η συμπεριφορά του Κάνααν μπορεί να είναι προκλητική, μπορεί να είναι λαϊκίστικη, αλλά είναι trash talking. Λέει ο ένας, απαντά ο άλλος, συμβαίνουν κι αυτά.
Να εμπλέκεται όμως ο ελληνοποιημένος Γουόκαπ στον σκυλοκαυγά για να χειροκροτήσει ειρωνικά τον Σλούκα όταν του κάνει χειρονομία ο Κάνααν για τα λεφτά, πάει πολύ.
Ο Γουόκαπ από το Τέξας που πήρε 150.000 ευρώ παραπάνω το χρόνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο χειροκρότησε ειρωνικά για τα λεφτά. Ενώ ένα μήνα πριν έλεγε δημόσια σε συνέντευξη «Εθνική Ελλάδος; Μα εγώ είμαι Αμερικάνος».
Αυτά είναι τα απόνερα της σκανδαλώδους ελληνοποίησης Γουόκαπ. Γιατί ο Κάνααν σήμερα είναι, την άλλη εβδομάδα δεν θα είναι στον Ολυμπιακό. Ο Γουόκαπ όμως σε 10 μέρες θα είναι συμπαίκτης με τον Σλούκα και θα παλεύει μαζί του για πρόκριση στην Εθνική.
Όταν ο ΑΡΧΗΓΟΣ της Εθνικής Παπανικολάου βγαίνει και λέει σε δηλώσεις του μετά το ματς της κανονικής περιόδου ότι «εδώ δεν περνάνε αυτά», επειδή ο Σλούκας πανηγύρισε βγάζοντας τη γλώσσα του. Όταν ο Γουόκαπ χειροκροτάει ειρωνικά, τότε τα παιδιά έχουν βάλει τον Ολυμπιακό πάνω από την Εθνική. Κι εκεί τελειώνει η συζήτηση.
Ο Σπανούλης έχει να διαχειριστεί μια πολύ άβολη κατάσταση, με τον ίδιο να χρεώνεται την υπόθεση με τα συγχαρητήρια στον… ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ξεχνώντας τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.
Aυτοι ειστε
Bayern7 έγραψε:
Ποιος θα είναι συμπαίκτης του Σλούκα;
Ο Σλούκας την έχει κόψει από πέρσι την εθνική, μετά την εντολή του νταβά του, του Τράκη. Στα χνάρια του Διαμαντίδη που σταμάτησε από την εθνική στα 31.
Ο Ιωάννης ήδη έχει δηλώσει ότι δεν θα πάει φέτος, πολύ πριν την έναρξη των τελικών.
Και ο ντοπάκιας θα κάνει τον τραυματία όπως έκανε και πέρυσι.
Για ποιον μιλάμε λοιπόν; Για τον Μαντζούκα και τον Καλαϊτζάκη;Αυτοί πάνε για άλλους λόγους, όπως πάει ο Λούντζης κλπ.
bujinkan έγραψε:καποιοι εκει στη εοκ και κεδ εχουν ηδη χασει τον υπνο τους
Bayern7 έγραψε:bujinkan έγραψε:καποιοι εκει στη εοκ και κεδ εχουν ηδη χασει τον υπνο τους
![]()
![]()
pro έγραψε:Να βρίσει πρόεδρος του Ολυμπιακού την 7? Αν είναι δυνατόν. Αφού μαζί τις κάνουν τις δουλειές, να θίξουμε τέτοιους συνεργάτες;
Για μένα το πρόβλημα δεν είναι το γαμώ τη Θ13 που είπε τότε, είναι που δεν το συνέχισε να μαμήσει τα τσογλανόπαιδα μέχρι τέλους.
) κανένα πρόβλημα βλέπω.
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλεμ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]