Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#865900 Και αυτος ο γνωστος μου ελεγε για το ποσο αθορυβα ειναι...που δεν ξερει αν δουλευουν!!! :lipsealed:

Τεσπα θα δειξει.
Απο την προσφορα του πλαισιου που εγραψες , πηρα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Και αυτος ο γνωστος μου ελεγε για το ποσο αθορυβα ειναι...που δεν ξερει αν δουλευουν!!! :lipsealed:

Τεσπα θα δειξει.
Απο την προσφορα του πλαισιου που εγραψες , πηρα

Καθε ανθρωπος δινει διαφορετικη σημασια στους θορυβους , μπορει να μην τον ενοχλουν οι τριγμοι.

Αυτος ηταν κι ο δικος μου φοβος οταν πηρα TCL 9ρια για τα υπνοδωματια αλλα στον τριτο χρονο ειναι οντως αθορυβα.
Δεν χρησιμοποιω καν το ακομα πιο αθορυβο gentle wind που εχει.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#865904 Εγω ειχα μια μπακατελα στο σαλονι 9αρι. Ουτε ινβερτερ ουτε τιποτα. Πολυ ρευμα.
Και πηρα ενα 18αρι. Εντυπωση μου κανει το κουτι της εξωτερικης μοναδας, που ειναι τεραστιο!!!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
dimviii έγραψε:ειχα παρει περσυ ενα για 9αρι για την κρεβατοκαμαρα.Καλο απο αποδοση,αλλα πολυ τριζατο βγηκε.
Εκει που δουλευει στην ψυξη,ακους κατι κρακ κρουκ απο τα πλαστικα του.
Ψαχνωντας ειδα οτι ειναι γενικο προβλημα τους.

Είναι κινέζικα φασόν και τα πλαστικά τους χαμηλής ποιότητας, γι' αυτό.
Άβαταρ μέλους
By georgechatz
PeterPan έγραψε:Κλιματιστικά Mitsubishi Electric ή Heavy ?

Θυμάμαι πως ο Dimik είπε Heavy.

Μήπως τα electric είναι καλύτερης σειράς-απόδοσης-κατασκευή;

Διαφορετικές εταιρείες / εργοστάσια ανταγωνιστικά μεταξύ τους.
Στον κλιματισμό και στην πλειοψηφία των προϊόντων τους καλύτερη εδώ και χρόνια είναι η Electric.
Αναλόγως τι συγκρίνεις βέβαια μπορεί το Heavy να είναι λίγο καλύτερο ή πιο συμφέρουσα αγορά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Asimov έγραψε:
dimviii έγραψε:ειχα παρει περσυ ενα για 9αρι για την κρεβατοκαμαρα.Καλο απο αποδοση,αλλα πολυ τριζατο βγηκε.

Το Σάββατο τοποθετώ ένα tcl 12αρι
Θα ενημερώσω μόλις το δοκιμάσω.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#865932 TCL πολύ ανώτερα από Toyotomi

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Asimov έγραψε:

Το Σάββατο τοποθετώ ένα tcl 12αρι
Θα ενημερώσω μόλις το δοκιμάσω.
Έχω 18ρι εδώ και 4 χρόνια στο μαγαζί.
Σκοτώνει, τριγμοί ελάχιστοι για μισή ώρα, μετά κατεβάζει θερμοκρασία και δεν έχει άλλες συστολές.

.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#865952 Η Toyotomi (όπως και πολλές άλλες ετιαρείες) προσφέρει διάφορα μοντέλα σε διάφορες τιμές. Τα καλά μοντέλα/σειρά είναι πιο ακριβά αλλά ιαπωνικά, τα φτηνά κινέζικα. Ναι έχουν διαφορά σε πολλά πράματα υπέρ του ιαπωνικού φυσικά. Καλό είναι να βρεις τη διαβάθμιση από το site της εταιρείας και να αποφύγεις τον πάτο της λίστας.
Πριν 3 χρόνια πήραμε ένα ενδιάμεσο 9άρι για την κρεβατοκάμαρα στο εξοχικό και γενικά είμαστε ευχαριστημένοι.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#865957 Έχω 4 toyotomi, αγορασμένα τα τελευτσια
6 χρονια. Εγώ καθαρίζω τα φίλτρα τους. Ποτέ δεν έχουν κάνει προβληματα δεν δουλεύουν βέβαια σε έντονους ρυθμούς, τους θερ.οστατες τους έχω στο 25.
Στο νησί έχω ένα μεγάλο national!!! Από το 2000 περίπου σκυλί!!!.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
sknipper έγραψε:Η Toyotomi (όπως και πολλές άλλες ετιαρείες) προσφέρει διάφορα μοντέλα σε διάφορες τιμές. Τα καλά μοντέλα/σειρά είναι πιο ακριβά αλλά ιαπωνικά, τα φτηνά κινέζικα. Ναι έχουν διαφορά σε πολλά πράματα υπέρ του ιαπωνικού φυσικά. Καλό είναι να βρεις τη διαβάθμιση από το site της εταιρείας και να αποφύγεις τον πάτο της λίστας.
Πριν 3 χρόνια πήραμε ένα ενδιάμεσο 9άρι για την κρεβατοκάμαρα στο εξοχικό και γενικά είμαστε ευχαριστημένοι.

Όλα κινέζικα είναι, δεν υπάρχουν γιαπωνέζικα.
Ακριβά-φτηνά.

Και επειδή είναι φασόν δεν έχουν σταθερή ποιότητα. Εξαρτάται από τον κατασκευαστή του συγκεκριμένου κωδικού.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#866195 Υπάρχουν 5000 εταιρείες ηλιακών.
Τι κοιτάμε για καζάνι 160ρι διπλής σε VFM ;
Glass ή inox ;
Ο Φυρογένης παίζει ακόμα μπάλα; Έχω χρόνια να τον ακούσω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#866242 Κάτι για γαλβανισμένου χάλυβα μου είπαν, καλύτερο από glass αλλά πιο φθηνός από Inox
Να αλλάξω μόνο boiler ή και το panel;