Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
egobrain έγραψε:αναπτήρες με ροδέλα που είναι χρόνια αχρησιμοποίητοι μπορούν να αναστηθούν?
υγρό έχουν αλλά πετάει τζούφιο καπνό στο τσαφ

Γιατί;;; :lol: :lol:

Πόσο κάνει ένας καινούριος;; Πόσο κάνουν όσα υλικά θα χρειαστείς και κυρίως ο ΧΡΟΝΟΣ σου;; :lol: :lol: :lol:

Βέβαια, δέχομαι το OCD που με πιάνει κι εμένα ώρες ώρες και ασχολούμαι με τέτοιες μ@λ@κίες μηδενικής αξίας, για το γ@μώτο και γιατί εγώ είμαι πιο έξυπνος από μία ηλίθια μ@λ@κία των 0,50€ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#866182 δεν είναι χρηματικό ρε συ, είναι η σημασία της επιδιόρθωσης.
το έχουμε πει και σε αλλες περιπτώσεις, το χαλάει-πετάω είναι μια άσχημη αντίληψη που μας έκατσε με τον καταναλωτισμό
Άβαταρ μέλους
By markvag
egobrain έγραψε:δεν είναι χρηματικό ρε συ, είναι η σημασία της επιδιόρθωσης.
το έχουμε πει και σε αλλες περιπτώσεις, το χαλάει-πετάω είναι μια άσχημη αντίληψη που μας έκατσε με τον καταναλωτισμό

Μαζί σου, απλά αισθάνομαι πως κάποιες φορές το παρατραβάμε... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
markvag έγραψε:

Αν έχεις μπέμπα 20ετίας μπορεί και όχι :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:
markvag έγραψε:

Αν έχεις μπέμπα 20ετίας μπορεί και όχι :shifty:

Εικόνα

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#866903 Για μια διαδικασία σε εταρεία τηλεπικοινωνιών μου ζητάνε έγγραφο του gov/taxis που βεβαιώνει την "αλλαγή στοιχείων ΑΔΤ" - επειδή υπάρχει διαφορά μεταξύ ταυτότητας συμβολαίου και της τωρινής.
Στα gov-taxis δεν βρίσκω κάτι τέτοιο, στο google επίσης.
Ξέρεις κανείς?
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#872856 θέλω να βγάλω βάψιμο σπρέι από πινακίδα ΚΟΚ.
στο σπίτι έχω διαλυτικό νίτρου και ασετόν. θα δουλέψει κάποιο από αυτά?
Άβαταρ μέλους
By bill33
egobrain έγραψε:θέλω να βγάλω βάψιμο σπρέι από πινακίδα ΚΟΚ.
στο σπίτι έχω διαλυτικό νίτρου και ασετόν. θα δουλέψει κάποιο από αυτά?

η πινακίδα είναι στον δρόμο;Πρόσεχε μην πιάσουν εσένα να την πειράζεις και βρεθείς μπλεγμένος.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#872873 Πάρε την τεχνική υπηρεσία του δήμου σου

Τον τελευταίο καιρό το κουμπί αλαρμ στο αυτοκίνητο κολλάει και μένει μέσα. Το wd40 είναι μη αγώγιμο να το ψεκασω μια ή καλύτερα με σπρέι επαφών;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#873844 Τώρα μόλις πρόσεξα ότι το λάστιχο γύρω από το παρμπρίζ είναι έτσι από την αριστερή πάνω γωνία:

Εικόνα

αλλά έτσι από την δεξιά:

Εικόνα

Που απευθύνομαι για να μην βγάζω τα νερά με τους κουβάδες στην πρώτη βροχή; Carglass?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#873851 λογικα ναι αυτοι η παρομοιο μαγαζι θα στο αλλαξουν, ειναι πανευκολο. Εγω θα ελεγα να αγορασεις εσυ ο ιδιος το ανταλλακτικο και να τους το πας. Κοιτα στο real oem να δεις κωδικο.

πριν βαλεις το καινουριο πες τους να το καθαρισουν καλα γιατι εχει βρωμιες εκει οταν το βγαλουν το παλιο
Άβαταρ μέλους
By dimik
#873855 Αν είναι από bmw άλλαξα εγώ με 100 ευρώ μπρος πίσω, ήταν έτσι η μία γωνία μπροστά.
Τα ανταλλακτικά τα αγόρασα εγώ κάπου 20-30 το κάθε λάστιχο αν θυμάμαι καλά.

Ο μάστορας μου είπε ότι νερό δεν θα έπαιρνε για αυτό τον λόγο.

< >