Arrow έγραψε:Η φώτο που έβαλες είναι δικά σου παπούτσια?
Ναι.
Είμαι πουρέιντζερ όπως λέει ο Bayern7 μάλλον... Κανείς δεν είναι τέλειος, τι να κάνουμε.
kyr80 έγραψε:...
Το εντελώς αντίστοιχο μιζουνο σε Asics nimbus? Τα έχω μπερδέψει με τα wave. Creation, prophecy ή rider? ή κανένα;
https://jimmuclarku.blogspot.com/
JimClark έγραψε:kyr80 έγραψε:...
Το εντελώς αντίστοιχο μιζουνο σε Asics nimbus? Τα έχω μπερδέψει με τα wave. Creation, prophecy ή rider? ή κανένα;
http://www.myprecisionfit.com/test/welc ... &noMobile=
http://www.mizunousa.com/running/find-your-perfect-shoe
Στο πρώτο link μπορείς να κάνεις ένα τεστ σπίτι και να διαλέξεις από εκεί.
Στο δεύτερο εμένα αντίστοιχα με nimbus μου βγάζει τα creation.
Έχω τώρα και τα 3(creation-prophecy-rider). Ξεκίνησα με τα rider 3 το μακρινό 2002. Από τότε με κάποια ενδιάμεσα gel kayano, φορούσα μόνο rider. Μέχρι που πάχυνα και χρειαζόμουνα περισσότερη προστασία. Όταν έχασα τα κιλά, είχα γλυκαθεί από τα creation και μετά πήρα τα prophecy κυρίως λόγο σχεδίασης.
Ποιο βασικό από όλα είναι να δεις τι είδους καμάρα έχεις. Και μετά τα κιλά σου. Το prophecy είναι λίγο υπερβολικό. Πολύ μαλακό αν και βαρύ. Εγώ δεν αισθάνομαι που πατάω με αυτό. Απαραίτητα σε 3ψήφιους.
Δηλαδή για περπάτημα-βόλτα φοράω rider. Για προπόνηση creation. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με τα rider δεν κάνεις ασφαλή προπόνηση. Εδώ άλλοι το 2015 φοράνε σταράκια(καρφί...
). Τα prophecy τι να σου πω, δε με βόλεψαν. Φοβόμουν στην αρχή ότι θα πέσω. Ωραία άισθηση μεν, θα καταντήσουν για βόλτα. Τα έχω από τον Σεπτέμβρη και τα έχω βάλει 5 φορές...Επειδή έγραψες για asics. Εντάξει έχω ένα κόλλημα με τα mizuno. Αλλά θεωρώ τα asics εξίσου κορυφαία. Και κάποιοι παλιοί συναθλητές τα έχουν θεό. Έχει να κάνει και με το προσωπικό γούστο. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις μια αλλαγή. Δεν "βαρκίζουν" τα mizuno σε σχέση με τα kayano η kinsei που έχω δοκιμάσει.
Ελπίζω να βοήθησα.
Αν είσαι σε μέγεθος 11 - 11.5 us πέρνα από Πέμπτη από Νικήτη(Μαρμαρά δε μένεις;) να τα δεις και να δοκιμάσεις. Χωρίς να σε πρήζει η πωλήτρια στη Μητροπόλεως.
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας

https://jimmuclarku.blogspot.com/
Bertrand Russell
Έγινα άνθρωπος πλέον, άγγιξα το triple double πρώτο παιχνίδι που τα έβαλα. Κάνεις ότι θέλεις στο γήπεδο και πηδάς σαφώς ψηλότερα ...
Μαλλον απλα δε σε βολεψαν,σε ΝΒΑ και NCAA τα εχει βαλει πολυς κοσμος,δε μπορει να ναι τοσο χαλια.Προφανως 20 χρονια πισω τεχνολογια βεβαια,τα Kyrie δεν ειναι κατι τρομερο τεχνολογικα αλλα σιγουρα πιο ευελικτο κ ελαφρυ παπουτσι.Για €110 φουλ τιμιο,μεγεια!
Από που (διαδίκτυο και βόρεια προάστεια) και ποιό μοντέλο για βάδισμα και τρέξιμο;
Επίσης φοράω σε Nike Νο 44 ή 10 US, (αλλά είναι λίγο στενό), οπότε η αντιστοιχία στα Mizouno ποιά είναι;
Alessismore έγραψε:Ερώτηση προς τους γνώστες περί Mizuno:
Από που (διαδίκτυο και βόρεια προάστεια) και ποιό μοντέλο για βάδισμα και τρέξιμο;
Επίσης φοράω σε Nike Νο 44 ή 10 US, (αλλά είναι λίγο στενό), οπότε η αντιστοιχία στα Mizouno ποιά είναι;
http://www.mizunousa.com/running/find-y ... hoe-switch
Γράφεις μοντέλο παπουτσιού και νούμερου που έχεις, και σου βγάζει το αντίστοιχο. Αν αυτό που έχεις είναι στενό βάζεις + 0,5. Προσωπικά θα έβαζα +1, γιατί τα παπούτσια τρεξίματος θέλουν αρκετό αέρα μπροστά για να μην τραυματίζεσαι. Η συμβουλή είναι + 0,5 από το κανονικό σου. Υποθέτω άρα +1 από το στενό σου.
Κατάστημα τώρα, είσαι δύσκολα γενικά... Χώρια που στην Ελλάδα οι περισσότεροι έχουν την προηγούμενη σειρά. Θα αγόραζα από Internet, αν και η ισοτιμία με δολάριο πλέον δε συμφέρει.

Δυστυχώς δεν τα έχω βρει σε κανένα φυσικό κατάστημα, γι'αυτό ρωτάω από που τα ψωνίζετε.
Από νετ, ποιό είναι αξιόπιστο και δεν βαράει στις τιμές(πάντοτε για Μιζούνο);
Αρκετά έχω αγοράσει σε ταξίδια στο εξωτερικό. Για τα rider12 μου έκαναν στη Βιέννη ολόκληρο το τεστ, γιατί ήθελα τα nirvana. Αν και ακριβότερα, μου πούλησαν αυτό που ταίριαζε!!
Τελευταία αγόρασα από limango.de . Αλλά δε στέλνουν Ελλάδα. Αν δεν σε πειράζει να πληρώσεις αυτά που ζητάνε εδώ, μπορείς και με παραγγελία. Στη Θεσσαλονίκη στη Μητροπόλεως, σου φέρνουν ότι θες. Αλλά
Όχι ότι δεν αξίζουν τα ίδια χρήματα που ζητάει η nike. Αλλά στην Ελλάδα μια άγνωστη μάρκα ΔΕΝ.
Εμένα με ρωτάνε αν τα αγοράζω από lidl....

Alessismore έγραψε:Ερώτηση προς τους γνώστες περί Mizuno:
Β. προάστεια τα έχω δει στο pulse 100 στη Ν. Ερυθραία. Από το facebook της Mizuno βλέπω ακόμα δύο διευθύνσεις: Τσακάλωφ 22 - Κολωνάκι & Λ.Κηφισίας 256 - Χαλάνδρι. Σίγουρα υπάρχουν και αλλού. Διαδικτυακά το skroutz είναι γεμάτο μαγαζιά.
Bertrand Russell
τα οποια για το ποδι μου ειναι οτι πιο τελειο εχω κουμπωσει πανω του. Οποτε χαλαγαν απο τη χρηση, μετα απο συντομες αναζητησεις νεων παπουτσιων σε μαγαζια και απογοητευσεων, εψαχνα και εβρισκα στο eBay τα ιδια και τα ξανααγοραζα. Αν εβρισκα και 2 ζευγαρια, αγοραζα και τα δυο (καθοτι μοντελο του 2001, δεν θα υπηρχαν για παντα).
Τωρα πια που δεν τα βρισκω και τα τελευται εχουν διαλυσει απο κατω (εχει βγει μεχρι και το midsole εξω - δεν ειναι αυτα της φωτο), δεν εχω αθλητικο παπουτσι να φορεσω.