Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:....

Κάνω ότι δεν βλέπω τις μαλακ1ες που έχεις γράψει ,αν πληρώσεις απο την σελίδα τους δεν έχει προμήθεια τράπεζας
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#865978 αναπτήρες με ροδέλα που είναι χρόνια αχρησιμοποίητοι μπορούν να αναστηθούν?
υγρό έχουν αλλά πετάει τζούφιο καπνό στο τσαφ
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
egobrain έγραψε:αναπτήρες με ροδέλα που είναι χρόνια αχρησιμοποίητοι μπορούν να αναστηθούν?
υγρό έχουν αλλά πετάει τζούφιο καπνό στο τσαφ

Αυτοι οι αναπτηρες αν τους βαλεις τσακμακοπετρα, αλλαξεις φυτιλι και βαμβακι ζουνε για παντα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Chris έγραψε:Κατσε, δε σου ειπε οτι ειναι ζιπο. Κι ο μπικ με ροδελα ειναι :lol:

Και αυτος ροδελα εχει :shifty:

https://www.inglessis.gr/st-dupont-anap ... choice=001

Παντως ο αγαπημενος μου αναπτηρας ητανε ο Κρικετ ο λεπτοψηλος. Εκτος οτι εχει ωραια φλογα, μπαινει μεσα στο πακετο και πιανει χωρο μολις 2 τσιγαρων :inlove:

Μπαιδεγουει σε 3 μερες κλεινω 1 μηνα ακαπνος. Ολη μερα αυτο το γαμηδι το τσιγαρο σκεφτομαι ακομα :x
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#865990 Κι εγω το αρρωστακι τους αγοραζα σα στραγαλια, λες και θα εκλεινε το εργοστασιο. Εκοψα το τσιγαρο και ξεμεινα με 4 τεμαχια. Τσαμπα τα λεφτα :x

Εικόνα

Εκτος κι αν το ξαναρχισω :ninja:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#865995 ωπ ναι, δεν το 'πα, κλασικοί bic είναι.
εχω ηδη πετάξει τον εναν δοκιμάζοντας γιουτουμπικα κολπα (βγάλσιμο ασφαλείας και περιβληματος)
Άβαταρ μέλους
By GTS
#866048 θα παει κανενας στους Coldplay την Κυριακη; Σκεφτομαι να παω μια βολτα εξω απο το σταδιο, θα ακουσω τιποτα; Οι ωρες φανταζομαι Σαββατο και Κυριακη οι ιδιες, δηλ βγαινουν στις 9.15μμ?
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
GTS έγραψε:θα παει κανενας στους Coldplay την Κυριακη; Σκεφτομαι να παω μια βολτα εξω απο το σταδιο, θα ακουσω τιποτα; Οι ωρες φανταζομαι Σαββατο και Κυριακη οι ιδιες, δηλ βγαινουν στις 9.15μμ?

Παντως απο αυτο που σκεφτεσαι να κανεις, πιο ευχαριστη εμπειρια θα ειναι να βαλεις να τους δεις/ακουσεις στο γιουτιουμπι με αναμενο το κλιματιστικο και μια παγωμενη μπυρα για παρεα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#866051 Δεν ειναι το ιδιο. Παντως ο λογος που ρωταω γιατι μενω ακριβως διπλα, δηλ για να καταλαβεις μολις εβαζε γκολ ο παναθηναικος οταν επαιζαν στο σταδιο ακουγω τις ζητωκραυγες. Οποτε καλο θα μου κανει μια βολτα προς τα εκει να παρω μια γευση απο την ατμοσφαιρα.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
GTS έγραψε:Δεν ειναι το ιδιο. Παντως ο λογος που ρωταω γιατι μενω ακριβως διπλα, δηλ για να καταλαβεις μολις εβαζε γκολ ο παναθηναικος οταν επαιζαν στο σταδιο ακουγω τις ζητωκραυγες. Οποτε καλο θα μου κανει μια βολτα προς τα εκει να παρω μια γευση απο την ατμοσφαιρα.

Εικόνα

+

Εικόνα