Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Same_old_story έγραψε:7 αστεράκια, εσείς;

7 χρόνια Κυριαρχίας, εμείς :adminpower: :yahoo: :s_shout

39-13 πρωταθληματα
20-11 κυπελα
7-3 ευρωλιγκες
:lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:
Στα λαγουμια σας :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bibendum έγραψε:Τραγικός ο Αταμαν με 2/2 αποβολές

< >

Kαι λιγες τρωει με αυτα που βλεπει ο ανθρωπος απο τους γκρι
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#866021 Σκεφτείτε να έβγαινε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και να έβγαζε στόρι και να έβριζε τον Χ Αυγενάκη, την Χ Τσαρούχα, τον Χ Αγραφιώτη.
Σας τα έχω γράψει ξανά, σας την έχω βάλει μέχρι τις αμυγδαλές και δεν θέλετε να καταλάβετε. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, είναι η μεγαλύτερη παράγκα παγκοσμίως σε όλα τα ομαδικά αθλήματα, μακράν της δεύτερης που είναι όλα τα ομαδικά αθλήματα της Real Madrid.
Άβαταρ μέλους
By skous
bibendum έγραψε:Καλα προχτές 100 0 υπέρ του ήταν οι γκρι

Σήμερα μια χαρα ήταν

< >
Καλοκαιρι έρχεται, υπάρχουν προσφορές στα οπτικά, μαζί με ηλίου φτιάχνει κανείς και φακους!

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bibendum έγραψε:Καλα προχτές 100 0 υπέρ του ήταν οι γκρι

Σήμερα μια χαρα ήταν

< >
Ναι μια χαρά όντως
Όπως επίσης ο πιο επιθετικός παίκτης της euroleague σε 2 τελικούς δεν έχει κερδίσει ούτε ένα φάουλ Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bibendum έγραψε:Εγώ ουδέτερος είμαι, δεν με νοιάζει ποιος θα κερδίσει.

< >
Απλά απάντησα στο ποστ σου .

< >
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#866038 Το να ξεφουσκωσε ο Παναθηναϊκός και να έχει μεγαλύτερο κίνητρο ο Ολυμπιακός δεν παίζει;

Πρέπει να υφίσταται σπεκουλα με πληρωμές, πρασινομποντιρογκες κλπ;

^Ρητορική ερώτηση
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
EDDIE_147 έγραψε:Το να ξεφουσκωσε ο Παναθηναϊκός και να έχει μεγαλύτερο κίνητρο ο Ολυμπιακός δεν παίζει;

Πρέπει να υφίσταται σπεκουλα με πληρωμές, πρασινομποντιρογκες κλπ;

^Ρητορική ερώτηση

ετερον εκατερον
Το οτι ο παναθηναικος ειδκα στο πρωτο παιχνιδι και λιγοτερο στο δευτερο δεν ειναι αυτος που ειναι ,το βλεπουμε δεν χρειαζεται να ειναι κανεις ειδικος
Αυτο ομως δεν αναιρει το οτι και στα 2 παιχνιδια τρωει σφαξιμο με το γαντι.
Ειδικα εχτες γινανε αδιανοητα σφυριγματα που ακομα και ο αγγελοπουλος δεν θα τα σφυριζε.
Με γυμνο ματι φαινοντουσαν χωρις καν να χρειαστει instant replay η chalenge
Το οτι σε δυο αγωνες ο ναν δεν εχει παρει ουτε ενα φαουλ δεν υφισταται ειναι ανεκδοτο.
Προσωπικα δεν με νοιαζει αν χασουμε το πρωταθλημα διοτι πρωτιστος η ομαδα μου δεν απεδωσε τα αναμενομενα στα 2 πρωτα παιχνιδια
Αυτο δεν σημαινει οτι να με σφαζουν και απο πανω ειναι οκ
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#866057 https://www.sdna.gr/mpasket/1205256_ana ... -enan-xeno

Μέσα στο γήπεδο όμως, οι αθλητές πρέπει να είναι υπόδειγμα. Και συγνώμη αλλά η συμπεριφορά του Κάνααν μπορεί να είναι προκλητική, μπορεί να είναι λαϊκίστικη, αλλά είναι trash talking. Λέει ο ένας, απαντά ο άλλος, συμβαίνουν κι αυτά.

Να εμπλέκεται όμως ο ελληνοποιημένος Γουόκαπ στον σκυλοκαυγά για να χειροκροτήσει ειρωνικά τον Σλούκα όταν του κάνει χειρονομία ο Κάνααν για τα λεφτά, πάει πολύ.

Ο Γουόκαπ από το Τέξας που πήρε 150.000 ευρώ παραπάνω το χρόνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο χειροκρότησε ειρωνικά για τα λεφτά. Ενώ ένα μήνα πριν έλεγε δημόσια σε συνέντευξη «Εθνική Ελλάδος; Μα εγώ είμαι Αμερικάνος».

Αυτά είναι τα απόνερα της σκανδαλώδους ελληνοποίησης Γουόκαπ. Γιατί ο Κάνααν σήμερα είναι, την άλλη εβδομάδα δεν θα είναι στον Ολυμπιακό. Ο Γουόκαπ όμως σε 10 μέρες θα είναι συμπαίκτης με τον Σλούκα και θα παλεύει μαζί του για πρόκριση στην Εθνική.

Όταν ο ΑΡΧΗΓΟΣ της Εθνικής Παπανικολάου βγαίνει και λέει σε δηλώσεις του μετά το ματς της κανονικής περιόδου ότι «εδώ δεν περνάνε αυτά», επειδή ο Σλούκας πανηγύρισε βγάζοντας τη γλώσσα του. Όταν ο Γουόκαπ χειροκροτάει ειρωνικά, τότε τα παιδιά έχουν βάλει τον Ολυμπιακό πάνω από την Εθνική. Κι εκεί τελειώνει η συζήτηση.

Ο Σπανούλης έχει να διαχειριστεί μια πολύ άβολη κατάσταση, με τον ίδιο να χρεώνεται την υπόθεση με τα συγχαρητήρια στον… ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ξεχνώντας τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Aυτοι ειστε :metalo: