Δεν πρόσεξα το όνομα της οδού για να ξέρω ότι είναι αυτό του συμβάντος.
Για κάποιον όμως που δεν ξέρει την περιοχή και δεν δώσει τη δέουσα σημασία ή δεν δει το στοπ, δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό.
Κακώς δεν έχουν βάλει φωτιζώμενα στοπ. ΠΑΝΤΟΥ πρέπει να μπουν
My Flickr
Πρέπει να ναι κάποιος πολύ χαζός για να μην μπορεί να καταλάβει ότι η Λαοδικείας είναι ένας δρόμος που έχει προτεραιότητα έναντι όλων των κάθετων της. Αν κιόλας γνωρίζεις την περιοχή, δεν συγχωρείσαι με τίποτα.
edmond έγραψε:Το σπίτι μου είναι ένα χιλιόμετρο πιο πέρα οπότε επιτρέψτε μου να έχω μία άποψη επί τούτου.
Πρέπει να ναι κάποιος πολύ χαζός για να μην μπορεί να καταλάβει ότι η Λαοδικείας είναι ένας δρόμος που έχει προτεραιότητα έναντι όλων των κάθετων της. Αν κιόλας γνωρίζεις την περιοχή, δεν συγχωρείσαι με τίποτα.
+1
Καμιά φορά μου λένε γιατί αντιμετωπίζω αρκετό κόσμο ως χαζό. Γιατί είναι.
Αν κάποιος είναι ντόπιος ---> ξέρει
Αν κάποιος δεν είναι ντόπιος ---> πάει σιγά/προσέχει x100
edmond έγραψε:Το σπίτι μου είναι ένα χιλιόμετρο πιο πέρα οπότε επιτρέψτε μου να έχω μία άποψη επί τούτου.
Οχι ρε συ, τι λες;
Κατεβαινει ο αλλος το κωλοστενο με 50+ , φταιει η μηχανη που στην λεωφορο πηγαινε με 60-70.
Που ειτε ξερει την περιοχη ειτε οχι , το ιδιο εγκληματιας ειναι
Αραγε αν επεφτε πανω στην αριστερη μερια ενος ΙΧ και σκοτωνε τον οδηγο , παλι και αυτος θα εφτιαγε ή μας κανει trigger η μηχανη μονο;
Fiat Panda 7,6l/100km
Εγω επαναλαμβανω παντως την εντυπωση που μου κανουν ΕΙΔΙΚΑ οσοι τρεχουν με τη μηχανη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι δεδομενο οτι οι περισσοτεροι αυτοκινητιστες τους εχουν γραμμενους κανονικα, οποτε θα επρεπε να πηγαινουν πολυ αργα μεσα στην πολη, με δεδομενο οτι η παραμικρη επαφη ή πτωση μπορει να εχει τραγικη καταληξη.
Εγω παντως αγαπω τη μηχανη γιατι μου διευκολυνει τη ζωη, αλλα οταν την καβαλαω ειμαι Η κοτα, ΤΗΣ κοτας, Ω κοτα
Συναγερμός έχει σημάνει στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, μετά την ανατροπή βυτιοφόρου και εκδήλωση πυρκαγιάς, στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού, στο 75,5ο χιλιόμετρο.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα σημειώνονται αλλεπάλληλες εκρήξεις ενώ η φωτιά έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα.
Στο σημείο έσπευσαν 28 πυροσβέστες και 9 οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο οδηγός του βυτιοφόρου απομακρύνθηκε και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.
Σύμφωνα με ενημέρωση της τροχαίας, εκτροπές πραγματοποιούνται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο στον κόμβο Λουτρακίου.
https://youtu.be/DtQ83FCkyrU
https://www.kathimerini.gr/society/5630 ... korinthoy/
κατάντια!!
George_Prix έγραψε:Παντως στα περισσοτερα θανατηφορα ατυχηματα που ποσταρονται ευθυνονται και οι 2 εμπλεκομενοι. Για παραδειγμα μπορει να εσφαξε ο ενας το ΣΤΟΠ και ο αλλος να πηγαινε με τη διπλασια ταχυτητα (απο την επιτρεπτη) και να μην προλαβε να αντιδρασει. Οποτε δεν ειναι παντα 100% υπευθυνοτητα του ενος και φυσικα δεν προκειται για κοντρα ΙΧηδες-Μηχανοβιοι και ποιοι ειναι οι καλοι-κακοι της υποθεσης. Και στις 2 κατηγοριες οδηγων υπαρχουν εγκληματιες που σκοτωνονται ή σκοτωνουν...
Εγω επαναλαμβανω παντως την εντυπωση που μου κανουν ΕΙΔΙΚΑ οσοι τρεχουν με τη μηχανη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ειναι δεδομενο οτι οι περισσοτεροι αυτοκινητιστες τους εχουν γραμμενους κανονικα, οποτε θα επρεπε να πηγαινουν πολυ αργα μεσα στην πολη, με δεδομενο οτι η παραμικρη επαφη ή πτωση μπορει να εχει τραγικη καταληξη.
Εγω παντως αγαπω τη μηχανη γιατι μου διευκολυνει τη ζωη, αλλα οταν την καβαλαω ειμαι Η κοτα, ΤΗΣ κοτας, Ω κοτα
Σωστός.Ειδικά για οσους παραβιαζουν το οριο ταχύτητας στη πόλη σαν να μην τρεχει τίποτα.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ανατροπή βυτιοφόρου και πυρκαγιά στην Αθηνών – Κορίνθου
Συναγερμός έχει σημάνει στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, μετά την ανατροπή βυτιοφόρου και εκδήλωση πυρκαγιάς, στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού, στο 75,5ο χιλιόμετρο.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα σημειώνονται αλλεπάλληλες εκρήξεις ενώ η φωτιά έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα.
Στο σημείο έσπευσαν 28 πυροσβέστες και 9 οχήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο οδηγός του βυτιοφόρου απομακρύνθηκε και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες.
Σύμφωνα με ενημέρωση της τροχαίας, εκτροπές πραγματοποιούνται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο στον κόμβο Λουτρακίου.
https://youtu.be/DtQ83FCkyrU
https://www.kathimerini.gr/society/5630 ... korinthoy/
Αθηνών-Κορίνθου: Κατεδαφίζεται η αερογέφυρα μετά τη φωτιά στο βυτιοφόρο
https://www.naftemporiki.gr/society/168 ... vytioforo/
Fiat Panda 7,6l/100km
Θα μπορούσε να είχε πάρει φωτιά πάνω στη γέφυρα του Ισθμού
Η κατάσταση στην περιοχή είναι δύσκολη γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική. Η μόνη εναλλακτική είναι η βυθιζόμενη στα Ισθμια,αλλα είναι κλειστή για τα οχήματα εδω και ππααααρα πολύ καιρό... Ευτυχώς που έχουμε και υπουργούς απο τον νομό και νιάζονται για τα χαιβανια τους...μην τους ξεχάσουν αύριο.....ασε η περιφέρια