Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By edmond
#865490 Για να το λες, αυτοί θα ταν :shifty:
Έτσι βέβαια πετάς το μπαλάκι στους κριτές, για να δουν οι ομάδες που θα το...ακουμπήσουν. :roll:
Τέσπα, δεν βγάζεις άκρη, τσαπού στους οδηγούς που προκαλούν μέσω ποινών και ας κάνει ο καθένας ότι καταλαβαίνει. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#865976 Παιζουν 2 ενδεχομενα:

1) Η Ρεντ Μπουλ εκανε το χατηρι του Μαξ και κρατησε τον Τσεκο.

2) Πιστευουν πραγματικα οτι οποιον και να φερουν διπλα στο Μαξ η διαφορα θα ειναι πανω-κατω η ιδια (μεγαλη), οποτε δεν υπαρχει λογος για πειραματα και επιπλεον εξοδα.

Προσωπικα ελπιζω να εχουν βαλει καποιον ορο στο συμβολαιο του Τσεκο οτι θα παρει ποδι αν κρινουν οτι σερνεται πανω απο το αναμενομενο ή αν δουνε οτι χανεται το κατασκευαστων εξαιτιας του. Πραγματικα θα ηθελα νεο ομοσταβλο διπλα στο Μαξ και βαριεμαι απιστευτα να περιμενω να περασουν αλλα 2 χρονια μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο του Μεξικανου.

Verstappen hails Perez contract renewal as ‘best thing’ for Red Bull and assesses team’s chances in Canada

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... ZhyC3lpOaw
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#865977 Με το μονοθεσιο που εχουν δεν θελουν αλλον οδηγο που μπορει να βαλει δυσκολα στον Μαξ τουλαχιστον για το 25. Καλα τους παει η χρονια μεχρι στιγμης

Το 26 με τους νεους κανονισμους θα δουν τι ψαρια πιανουν και θα πραξουν αναλογα. Αν ο Μαξ ειναι ακομα πρωτος δεν πειραζει ενας χρονος για να φυγουν τον Περες

Αν δεν ειναι τοτε πρωτος, δεν εχει σημασια ο Περες
Άβαταρ μέλους
By edmond
#865981 Κάτι σαν τους λυκαίους δλδ.
Δεν θέλουμε να φέρουμε αυτή τη στιγμή δίπλα στο πουλέν κανά κ@υλωμένο φονέα και να περιμένουν όλοι στις μύτες να δουν πως πάει το ποίημα.
Ηρεμία θέλουν οι κατρουλιάρηδες και δεν' κακό να το θέλει αυτό μια ομάδα κορυφής.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
edmond έγραψε:Κάτι σαν τους λυκαίους δλδ.
Δεν θέλουμε να φέρουμε αυτή τη στιγμή δίπλα στο πουλέν κανά κ@υλωμένο φονέα και να περιμένουν όλοι στις μύτες να δουν πως πάει το ποίημα.
Ηρεμία θέλουν οι κατρουλιάρηδες και δεν' κακό να το θέλει αυτό μια ομάδα κορυφής.

Ο Λυκος εχω την εντυπωση οτι δεν πιστευει στο Ρασσελ οσο πιστευω εγω. Νομιζω οτι ακομα ψαχνει για "κορυφαιο" οδηγο, ενω εγω θεωρω οτι τον εχει ηδη στα χερια του :s_dunno

Οσον αφορα τη Ρεντ Μπουλ, περισσοτερο απο την ηρεμια της και τα κεφια του Μαξ, θα επρεπε να την απασχολει το κατασκευαστων που φερνει τα πολλα λεφτα στην ομαδα. Και κατα πως δειχνουν τα πραγματα, θα ζοριστει ΠΟΛΥ να σηκωσει το συγκεκριμενο κατσαρολι φετος!
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#865993 O Λύκος περιμένει ότι και όλος ο κόσμος της Φ1. Να αποκτήσει ο Ράσελ ικανότητα και σταθερότητα τις Κυριακές όπως έχει τα Σάββατα. Γιατί προς το παρόν, οι Κυριακές του σίγουρα δεν εντυπωσιάζουν
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#866139 Γιώργο. Να δούμε έναν αγώνα μαζί μπας και μάθεις φόρμουλα. Τζάμπα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Γιώργο. Να δούμε έναν αγώνα μαζί μπας και μάθεις φόρμουλα. Τζάμπα

Εγκωσα γνωση τοσα χρονια. Ποσα ακομα να μου μαθεις? :s_dunno

- Ο Αλμπον ειναι καλυτερος απο το Μαξ...
- Ποσο καλος μπορει να ειναι ο Μαξ που στα πρωτα χρονια (με χρεπι) ειχε μολις τοσες νικες στους τοσους αγωνες που ειχε τρεξει?
- Ποσο καλος μπορει να ειναι ο Μαξ που εχει μονο τοσους ταχυτερους γυρους (Ω ναι, πραγματικα ειπωθηκε αυτο!!!!!!!!!!) στους τοσους αγωνες που εχει τρεξει.
- Η επιτυχια του Μαξ στηριζεται στο καλοραμμενο στα μετρα του μονοθεσιο.
- Ο Τσεκο ο δολοφονος ευθυνεται για το ατυχημα στο Μονακο.

Και καμποσα ακομα παρομοια διαμαντακια που εχεις χαρισει απλοχερα στο φορουμζ... Αρνουμαι να δεχτω τοση γνωση στο τσαμπα. Αναμενω ΠΜ με το ΙΒΑΝ να σου κανω καταθεση τα λεφτα. Κι επειδη ειμαι απλας, θα βαλω κατι παραπανω για τους υμνους που εχω διαβασει απο σενα οσον αφορα το Λεκλερ και τον Πιαστρι :shifty:

Μπαιδεγουι για να μη μπερδευεσαι εσυ και μερικοι αλλοι, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΡΑΣΕΛ ουτε ειπα ποτε οτι ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ. Απλα ειπα οτι τον εχω ικανο να κερδισει το Λουη και μετα απο 3 χρονια που ειναι ομοσταβλοι δε φανταζει εξωπραγματικη ουτε βλακωδης η προβλεψη μου. Το να αποδειχτει μετριος ο Φονεας (που προφανως δεν εχει αποδειχτει κατι τετοιο ακομα), απλα μειωνει ακομα παραπανω το Λουη και δε βγαζει λανθασμενη την προβλεψη μου :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#866197 Δε θες να μάθεις. Κρίμα. Έλεγα μπας και γλιτώσουμε
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#866205 Αλαζονεια...

Αν και δεν νομιζω οτι εχεις να πεις κατι καινουριο. Γενικα τα εχουμε εμπεδωσει.
Περπατημα στο νερο
Καπαταπωση σπαθιων
κλπ
Άβαταρ μέλους
By ripper
#866207 Μπράβο ρε συ Geo πάντως.
Έχεις καταφέρει να κάνεις το 98% του φόρουμ "Λουήτσες"
Άμα ήμουν ο Lewis θα σου έκοβα χαρτζιλίκι.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#869381 4η νίκη σε feature race ο Ατζάρ, έχουν το ισχυρότερο academy system με τον Λίμπλαντ από πίσω πιο αξιοσημείωτο και ασχολούνται ακόμα με τον Ρικάρντο και τον Τσέκο. Ακατανόητο.