Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pro
#864450 Σε μια παλιά εγκαταλελειμμένη αποθήκη που έχω, είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα με περιστέρια. Μέχρι που εμφανίστηκαν 2-3 κεραμιδόγατες. Δεν έμεινε πούπουλο. Μιλάμε για πάνω από 500 πουλιά. Είμαστε πολύ τυχεροί που οι γάτες δεν έχουν το μέγεθος του σκύλου, απίστευτες στη θήρευση.
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Τα ποντίκια του αέρα :rant:
Δες μήπως έχουν κάνει φωλιά κάπου, κατά τα άλλα καθρέφτες, cd κλπ δεν κάνουν δουλειά. Πλέγμα και δίχτυα για να μην περνάνε καν στο μπαλκόνι, καρφιά για συγκεκριμένες επιφάνειες. Βεβαια υπάρχουν περιστερια-φακίρηδες που ούτε από αυτό μασάνε, μου έτυχαν εμένα μερικά τέτοια. 6 χρόνια έχω που έφυγα από εκείνο το σπίτι κι ακόμα έχω εφιάλτες.

Εικόνα

Πραγματικά φακίρης αυτό το περιστέρι! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#864987 Ξέρει κάποιος κανέναν ταπετσερη στην περιοχή Χαλάνδρι, Ν. Ιωνια, αγ. Ππσρσσκευη, ???. Θελω να φτιάξω το κάθισμα στο φουσκωτό και έχω δει να έχουν σταμπαρισμενο ανάγλυφο κάποιο σχέδιο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
224v έγραψε:Ξέρει κάποιος κανέναν ταπετσερη στην περιοχή Χαλάνδρι, Ν. Ιωνια, αγ. Ππσρσσκευη, ???. Θελω να φτιάξω το κάθισμα στο φουσκωτό και έχω δει να έχουν σταμπαρισμενο ανάγλυφο κάποιο σχέδιο.

https://maps.app.goo.gl/wWwYNMYpjuEE6ckh6
Άβαταρ μέλους
By 224v
#865114 Θα πάμε στον κοντινότερο τελικά γιατί οι τιμές είναι περίπου ίδιες ευχαριστώ και πάλι!!
Άβαταρ μέλους
By 224v
#865764 Αγοράσαμε.μια αποθήκη για να την βάλουμε στο οικόπεδο στο νησί. Αγοράστηκε από Κύπρο ήρθε από Ολλανδία!! Όλα καλά, όμως τώρα στο μοντάρισμα θα πρέπει να βάλω πάνω στο χώμα κάτι σαν πάτωμα. Σκέφθηκα πλάκες πεζοδρομίου. Είναι 2Χ2.5 το μέγεθος της.
Υπάρχει κάποια άλλη ιδέα??? Το υλικό της είναι λαμαρίνα βαμμένη γαλβανισμενη.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#865779 Εικόνα

Εικόνα
59.90€ αυτό.

Μπαίνουμε σε κάποιο;
Χρήση εννοείται εντελώς ερασιτεχνική.
Σε σχέση με του λιντλ; το οποίο πόσο έχει πάνω κάτω κομπλέ μπαταρία-φορτιστή;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#865785 Τόσο είχα πάρει το μαύρο brushless από τα Lidl και είναι σκλι.

Αυτή η πορτοκαλι σειρά της Β&D είναι πολύ βασική νομίζω.
Έχω ένα χορτοκοπτικό τέτοιας σειράς και δεν με ενθουσιάζει με τη απόδοση του.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Εικόνα

Εικόνα
59.90€ αυτό.

Μπαίνουμε σε κάποιο;
Χρήση εννοείται εντελώς ερασιτεχνική.
Σε σχέση με του λιντλ; το οποίο πόσο έχει πάνω κάτω κομπλέ μπαταρία-φορτιστή;

Αυτα ειναι παιχνιδια για να παιζει ο γιος

Δεν ειναι μονο οτι θα σε πουλησουν μολις βρουν ζορια , αλλα παιζει να εχει στραβο τσοκ, να χαλασει η μπαταρια στην 3η φορτιση κλπ

Στα διπλα λεφτα κατι εχει

https://www.skroutz.gr/s/5875527/Stanle ... 2x2Ah.html
Άβαταρ μέλους
By edmond
#865801 Ε αμα είναι για διπλά λεφτά χαίρω πολύ. :roll:
Τεσπα, θα δω, ίσως περιμένω του λιντλ.