Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#864803 Δυατυχώς την έκανα και είχα δει και το φλας να αστράφτει

Εδώ

https://maps.app.goo.gl/1hckaKhw1MhxCR1Q9?g_st=iv

Είναι έξυπνοι οι Αυστριακοί. Κανονικά το σημείο έχει όριο 130. Αλλά για κάποιο λόγο (έργα δεν είχε) το ρίξανε στα 80 εκεί. Και έχουν και την κάμερα δεξιά. Slam dunk
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#864805 Τρελές ανεμογεννήτριες στην περιοχή. Πηγαίνοντας προς Μπρατισλάβα, γίνεται χαμός --> https://maps.app.goo.gl/SU5UZaY9ELzoGLVt6
Άβαταρ μέλους
By postruck
#864807 Kάπως έτσι θα είναι και τα περσινά καμμένα, πάνω απο την εθνική Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των Αγ.Θεοδώρων. 71 ανεμογενήτριες θα σηκώσει στο σημείο η γεκ τερνα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#865704 Είχα παρκάρει νόμιμα σε δρόμο στη Ν. Φιλαδέλφεια μπροστά από φαγάδικο, αλλά ήταν απόγευμα και ήταν νεκρή ώρα γι'αυτούς.

Πήγαμε παραπέρα για καφέ κλπ και φύγαμε. Λίγο πριν φτάσουμε σπίτι κάνω μια στάση και εντελώς τυχαία είδα το λάστιχο πίτα.

Είμαι υπερβολικός που νομίζω ότι την πρόκα μ'ένα κεφάλι να την έβαλε ο τυπάς επειδή του χάλασα τη μόστρα; :x

Α συχτήρ που νομίζουν ότι τους ανήκουν όλα :x
Αν τα θέλουν ας κάνουν αίτηση στον Δήμο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#865710 Δε θα μου εκανε εντυπωση να ευθυνεται ο καταστηματαρχης. Γενικα αυτο το νταβατζιλικι που νομιζουν οτι τους ανηκει το πεζοδρομιο επειδη ειναι εξω απο το μαγαζι τους, το εχω αντιμετωπισει απειρες φορες. Κι επισης απειρες φορες εχω τσακωθει κι εχω βαλει στην ακρη τιποτα καρεκλες/γλαστρες/πινακιδες που αφηνουν, για να παρκαρω σα νοικοκυρης εκει που μου επιτρεπει ο νομος.
Άβαταρ μέλους
By pienaf
Dimitris_P έγραψε: την πρόκα μ'ένα κεφάλι να την έβαλε ο τυπάς

Στο πέλμα ή στα πλαϊνά;
Έχεις δοκιμάσει να καρφώσεις πρόκα σε λάστιχο;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#865714 Δεν είπα ότι την κάρφωσαν. Προφανώς κάποιος έκανε εργασίες εκεί κοντά και του έπεσε.

Όταν ξεκινάς σιγά σιγά είναι πολύ εύκολο να ...τρυπωθεί. Αν ξεκινούσα σπινιάροντας ίσως να είχε καρφωθεί σε κανά κεφάλι :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By pienaf
#865734 Δηλαδή ο τύπος έριξε τις πρόκες στο έδαφος για να τις πατήσεις φεύγοντας.
Αυτό ναι, μπορεί να έγινε.

Με μπέρδεψε αυτό:
Dimitris_P έγραψε:την πρόκα μ'ένα κεφάλι να την έβαλε ο τυπάς

Καλημέρα!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#865737 Ξεκάθαρη δολιοφθορά , στη θέση σου θα φώναζα τη σήμανση μήπως τυχόν μπορεί να ανακτήσει κάποιο δακτυλικό αποτύπωμα.