Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
18%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
4
36%
0
N/A
1
9%
3
27%
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By mousatos
g8777 έγραψε: Πού φταίει ο Τσέκος;

Άφησε την πόρτα ανοιχτή δεξιά και την έκλεισε άγαρμπα. Σα βρεγμένη γάτα γυρνούσε στα πιτς αν τον είδες να περπατάει μετά.
Άβαταρ μέλους
By ripper
Gtakis έγραψε:Νομίζω πως όταν δεν έχει ολοκληρωθεί το πρώτο sector/1ος γύρος τότε γίνεται επανεκκίνηση με τις θέσεις ως είχαν,το είχαμε δει και στο Silverstone με το συμβάν του Zhou στην πρώτη στροφή..

Ο κανονισμός είναι όπως πάντα ασαφής. Το 1ο σεκτορ είχε ολοκληρωθεί, αποφάσισαν να το γυρίσουν πίσω στην εκκίνηση ως "ασφαλές σημείο χρονομετρησης".

Προφανώς κάνω πλάκα για την παράγκα, αλλά όπως και να έχει δεν είναι δίκαιο. Τυχερός ο Carlos.

Edit: Ocon εκτός
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#865275 4 πρωτοι εβαλαν χαρντ να πανε μεχρι τελους!!!???
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#865277 Ο max το πάει μαλακωσιά.
Μάλλον περιμένει να σκάσουν πάνω στις μπαριέρες οι μπροστινοί ή να επιτεθεί στο τέλος του αγώνα.
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 26 Μάιος 2024, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
BARHonda έγραψε:Πες μου ότι θα το πάνε μέχρι τέλους όλοι χωρίς πιτστοπ να κόψω φλέβα

Ακριβώς. Αυτό μπήκα να γράψω.
Διαγωνισμός συντήρησης ελαστικών. :sleep: :sleep: :sleep:
Άβαταρ μέλους
By ripper
#865280 Από τρισάθλιο έγινε ελεεινό και τρισάθλιο.
Ούτε pitstop δεν θα έχει.

Η αγωνία στο κατακόρυφο.
Φαντασμαγορικο θέαμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#865281 Μα οι Μερκς και Βερ επρεπε να πιεζουν...Δλδ θα βγαλουν και αυτοι ολο τον αγωνα με τα κιτρινα? :s_shout

Ενα sc ρε παιδια :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#865282 Το χειρότερο είναι ότι οι ρασελ, μαξ και λουις έχουν την μεσαία γόμα και πρέπει να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη συντήρηση από τους 4 πρώτους.
Ήταν που ήταν σκατα, πηδήχτηκε τελείως ο αγώνας με το συμβάν στον πρώτο γύρο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε:Το χειρότερο είναι ότι οι ρασελ, μαξ και λουις έχουν την μεσαία γόμα και πρέπει να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη συντήρηση από τους 4 πρώτους.
Ήταν που ήταν σκατα, πηδήχτηκε τελείως ο αγώνας με το συμβάν στον πρώτο γύρο.

Ε και; Ας τρέξουν με τις ζάντες σε αυτή την κωλοπιστα. Από πού θα περάσει ο άλλος; Μόνο αν οδηγάει κάνα μετροποντικα γίνεται η δουλειά.

Θυμάσαι πρίν 5,6 χρόνια που κάποια αλάνια στο πιτ της Μερκ κάνανε πλάκα στον Λούη και τον έβαλαν πιτ για λάστιχα ενώ ήταν 1ος; Με αποτέλεσμα να πάρει τα πατάρια μου ( επειδή το παιδί είναι κτο, να τα λέμε αυτά). Ε, τα λάθη πλερωνονται Μπαγερ. Με ενα σετ από του χρόνου, όλοι, μέχρι να σβήσει ο ήλιος ή να ξεκουμπιστει αυτό το καρκίνωμα από το καλεντάρι. Να φέρουμε την Σαρλη στην Δραπετσώνα ρε παιδί μου, να την κυκλοφοραει ο Ρουβάς αγκαζε , να μεριμνήσει ο Βρούτσης να κόψει καμιά κορδέλα με τίποτα Πατουλαινες. Δεν θα μείνει σπέρμα ακουνητο.