Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
18%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
4
36%
0
N/A
1
9%
3
27%
1
9%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
George_Prix έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Με ρώτησε ο μικρός ποιον ποντάρω να φιλήσει την μπαριέρα και είπα αβασάνιστα Μαξ. Είναι δυνατόν μου λέει; Και του λέω ότι είναι εύκολο να κάνεις χαβαλέ και αλάνθαστα στιντ όταν ξέρεις ότι θα κερδίσεις, αλλά όταν έχεις μάθει στην άνετη 1η αρχίζουν τα λάθη. Μουτς

Για την ακριβεια τα λαθη γινονται οταν προσπαθεις πιασεις την 1η θεση, με ενα μονοθεσιο που δεν ειναι ικανο να περασει καν απο το Q1 στο Q2. Ασε που τετοια φιλακια στη μπαριερα ειδαμε απειρα απο πολλους οδηγους, δεν το εκανε και τροπετο ο Μαξ. Απλα με τετοιο φιλακι δεν κανεις και τον ταχυτερο σου γυρο...

Αλλα ξεχασα, μονο ο Τσεκο δε μπορει να περασει απο το Q1 στο Q2 που ειναι ο χειροτερος απο ολους τους οδηγους στο γκριντ. Για αυτο ο Μαξ του εκανε ΠΑΛΙ τη μεγαλυτερη διαφορα που ειδαμε αναμεσα σε ομοσταβλους, γιατι ειναι λιγος ο Μεξικανος, οχι γιατι ειναι καλος ο ιδιος ο Μαξ :s_tongue

Δε διαφωνώ. Αλλά η αδυναμία του Μαξ να αποδεχθεί τη θέση του όταν δεν είναι η πρώτη, θα τον οδηγήσει στη μπαριέρα σε πίστες που δεν έχει περιθώριο λάθους.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#865181 Ας εκφράσω μια απορία (τζάμπα θα πάει, αλλά δεν βαριέσαι)
Είναι τόσο δύσκολο να σχολιάσετε αυτά που βλέπετε χωρίς να την πείτε σε κάποιον, να μαλώσετε με κάποιον ή να διδάξετε κάποιον;
Έτσι για αλλαγή βρε παιδάκι μου.

Στα των δοκιμαστικών:
-Q1 1ος με 18ος μισό δευτερόλεπτο διαφορά!!!
Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι το παραμικρό λάθος σε αφήνει πολύ πίσω.
Ο Norris πήρε κομμάτι από διαφημιστική πινακίδα κάτω από το πάτωμα αλλά στο τέλος την γλύτωσε. Ο Perez και ο Alonso δεν την γλύτωσαν. Και οι δύο είπαν ότι συνάντησαν κίνηση.
-Στην θεωρία η πίστα βολεύει την Ferrari και ο Leclerc έδειχνε ανίκητος αλλά τελικά η McLaren είναι πλέον δυνατή σε όλες τις πίστες. Τα επιμέρους σεκτορς του Piastri ήταν ταχύτερα του Leclerc.
Η Red Bull σύμφωνα με τον Max είναι τραγική στα κερμπς. Στο 1ο σεκτορ ήταν ταχύτερη, στα υπόλοιπα έχανε την διαφορά.
Ήταν αρκετά κοντά πάντως και οι 4 πρώτες ομάδες για πρώτη φορά.
-Λόγω της ιδιομορφίας της πίστας, πάρα τις μικρές διαφορές, θα δούμε σούπα λογικά.
Λένε ότι τα λάστιχα έχουν μεγάλη φθορά αλλά εγώ τους θυμάμαι να βγάζουν άνετα όλο τον αγώνα με τις σούπερ τσίχλες αν χρειαστεί. Μόνο καμιά λοταρία με το SC θα αλλάξει την σειρά θεωρώ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#865192 Φύγανε μερικά off topic θα φύγουν κι άλλα αν το συνεχίσετε μαζί με μπάνια... Συνεχίζουμε στο θέμα. Admin.

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#865194 Την τελευταία "αναβάθμιση" της Red Bull τη θεωρώ καψώνι προς την οικογένεια Φερστάπεν για τις φωναχτές παρεμβάσεις τους στα εσωτερικά της ομάδας.
Σιγά μη ξέχασαν την τέχνη τους και τώρα στο τέλος το φτιάχνουν χοροπηδηχτό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By fokion
ripper έγραψε:-Λόγω της ιδιομορφίας της πίστας, πάρα τις μικρές διαφορές, θα δούμε σούπα λογικά.
Λένε ότι τα λάστιχα έχουν μεγάλη φθορά αλλά εγώ τους θυμάμαι να βγάζουν άνετα όλο τον αγώνα με τις σούπερ τσίχλες αν χρειαστεί. Μόνο καμιά λοταρία με το SC θα αλλάξει την σειρά θεωρώ.

Με την αδυναμια προσπερασματος οτι γινει θα γινει στα πρωτα μετρα - Επιθεση Πιαστρι δηλαδη...
συν οτι λογω του ανωτερω κανεις δε θα θελει να αλλαξει λαστιχα γιατι οπου πεσει εκει θα μεινει, στο πρωτο SC θα μπουκαρουν ολοι για λαστιχα λογω του υποχρεωτικου, οποτε θα γινει αλλο ενα μελε στα πιτς....

Οι 2 μονοι λογοι που θα "ξυπνησουμε"....

ΥΓ Ναι ιστορική πιστα δε λεω αλλα....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Οντως ο Οσκαρ ηταν πιο μπροστα σε πολλα σημεια της πιστας...
Μακαρι να χουμε απροοπτα για να μην εχουμε βαρετο αγωνα...Ετσι οπως περσυ
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Bayern7 έγραψε:Μακάρι να είναι ο πιο βαρετός αγώνας της 10ετίας.
Να τερματίσουν έτσι όπως ξεκινάνε. :innocent:

Α γειά σου.... :iconcool: :)
Ο πρώτος που θα βγει για ελαστικά την πάτησε με το τρενάκι που συναντήσει. Το SC είναι για μένα σίγουρο, οπότε κερδίζει όποιος είναι πιο κοντά στα πιτς...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3

Τρακτερ..ο ενας 18ος κομπαρσος STREET KING και ο αλλος 6ος.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#865233 Θα γίνω ο party pooper, λέγοντας ότι η pole στο κωλο-Μονακό μου μοιάζει σαν κακός οιωνός. Αν δουλεύει το μονοθέσιο σε αυτήν την απαίσια κάτι-σαν-πίστα, σημαίνει ότι δεν δουλεύει σωστά σε κανονικές πίστες. Στην Imola (πιστάρα), είδαμε ότι θυσιάστηκε το straight line speed για τις χαμηλομεσαίες στροφές. Δεν είσαι Ferrari έτσι όμως!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#865235 Μπορώ να σκεφτώ 4 εν ενεργεία και 7 παλαίμαχους οδηγούς που θα πήγαιναν πιο γρήγορα με την συγκεκριμένη Ρεντ Μπουλ.

Αλλά εξηγήστε μου κάτι. Γιατί δεν παίρνει το κάτι παραπάνω ο μπεμπουλοκαυλιτσεκουλινος;

Να πάει στο 127%.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Μα το πηρε αν δεις που ειναι ο τιμ μειτ του :shifty:

Δεν εντυπωσιαζεται απο αυτες τις διαφορες ο "μυστης". Αυτουνου του εκανε μεγαλη εντυπωση το 1 δεκατακι που εριχνε ο Λουης στο Μποττας (ΟΤΑΝ του το εριχνε, δηλαδη 6-7 στους 10 αγωνες) :rtfm:

Αλλα οταν εντυπωσιαζεσαι με τα λαθος πραγματα, ερχεται ενας πραγματικα καλος ομοσταβλος σαν το Ρασσελ και σε κανει απο 7ακις να μοιαζεις με 2.7ακις :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
g8777 έγραψε:Μπορώ να σκεφτώ 4 εν ενεργεία και 7 παλαίμαχους οδηγούς που θα πήγαιναν πιο γρήγορα με την συγκεκριμένη Ρεντ Μπουλ.

Αλλά εξηγήστε μου κάτι. Γιατί δεν παίρνει το κάτι παραπάνω ο μπεμπουλοκαυλιτσεκουλινος;

Να πάει στο 127%.

Δείξε μου 7+4 οδηγούς που τους έβγαλε το καπέλο ο Λάουντα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
George_Prix έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Μα το πηρε αν δεις που ειναι ο τιμ μειτ του :shifty:

Δεν εντυπωσιαζεται απο αυτες τις διαφορες ο "μυστης". Αυτουνου του εκανε μεγαλη εντυπωση το 1 δεκατακι που εριχνε ο Λουης στο Μποττας (ΟΤΑΝ του το εριχνε, δηλαδη 6-7 στους 10 αγωνες) :rtfm:

Αλλα οταν εντυπωσιαζεσαι με τα λαθος πραγματα, ερχεται ενας πραγματικα καλος ομοσταβλος σαν το Ρασσελ και σε κανει απο 7ακις να μοιαζεις με 2.7ακις :lol:

Πότε είπαμε ότι τα έγραψα εγώ αυτά; :hmmm:

Αγνός γκαιμπελισμος και φτηνή, χυδαία λάσπη.

Αναμενόμενο.

Καταλαβαίνω, είναι χτικιο η πτώση. :s_empathy

Τριφθοριοπεραζινη.