Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#864766 Εκπαίδευση σε zu-23, βολή όχι, τα βλήματα με τον ερυθρό αστέρα στο κουτί δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη έτσι κι αλλιώς :lol:

Τα ΑΑΑ έχουν δραστικό λίγα χλμ (πχ 2500 το Ζu23) οπότε αναγκαστικά δεν μπορούν να αναπτυχθούν πολύ μακριά, αλλά επαναλαμβάνω το να ρίχνει ένας ελιμενισμένος στόλος ΑΑΑ προς την πόλη θα μπορούσε να είναι φάρσα αν δεν υπήρχε η πιθανότητα νεκρών αμάχων.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:τα βλήματα με τον ερυθρό αστέρα στο κουτί δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη έτσι κι αλλιώς

Γιατί; Όσοι ρίχναμε με το BMP-1 πάθαμε κάτι;

dimik έγραψε:επαναλαμβάνω το να ρίχνει ένας ελιμενισμένος στόλος ΑΑΑ προς την πόλη θα μπορούσε να είναι φάρσα αν δεν υπήρχε η πιθανότητα νεκρών αμάχων.

Μου αρέσει που επαναλαμβάνεις κιόλας. Αν πάνω από την Λεμεσό έβλεπες τουρκικά drones και ήσουν Αρχηγός Στοιχείου Αεράμυνας, δεν θα άνοιγες πυρ; :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:
dimik έγραψε:τα βλήματα με τον ερυθρό αστέρα στο κουτί δεν ενέπνεαν εμπιστοσύνη έτσι κι αλλιώς

Γιατί; Όσοι ρίχναμε με το BMP-1 πάθαμε κάτι;

dimik έγραψε:επαναλαμβάνω το να ρίχνει ένας ελιμενισμένος στόλος ΑΑΑ προς την πόλη θα μπορούσε να είναι φάρσα αν δεν υπήρχε η πιθανότητα νεκρών αμάχων.

Μου αρέσει που επαναλαμβάνεις κιόλας. Αν πάνω από την Λεμεσό έβλεπες τουρκικά drones και ήσουν Αρχηγός Στοιχείου Αεράμυνας, δεν θα άνοιγες πυρ; :innocent:

Φυσικά και όχι, ποιο το νόημα να καταστρέψεις τον στόχο με φίλια πυρά :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Corto Maltese έγραψε:glf έχω μια απορία. Κανένα site που ενημερώνει για την πορεία του πολέμου βλέπεις; ή μόνο twitter; Γιατί εγώ που βλέπω αμερικάνικα (άρα είναι όσο πιο συντηρητικά όσον αφορά τις θέσεις των στρατών γίνεται) δε βρίσκω ιδιαίτερα πολλούς λόγους να πανηγυρίζουν οι Ουκρανοί και απορώ.

Ω Κορτο. Καλα, ντιπ διασειση επαθες απο την φαπα του Νιονιου χτες; :vava:

Τι ρωτας και συ τωρα, αφου τα βλεπεις. Τα καραβανια καλα ειναι αν θες να μαθεις τι βληματα παιρνουν τα κουμπουρια του καθε στρατου :svivhaha: , οχι για να σου πουνε που θα κατσει η μπιλια στην Ουκρανια. Φυσιολογικο ειναι θα μου πεις, ο πολεμος ειναι η βρωμικη δουλεια που αναθετουν οι πολιτικοι στους καταλληλους ανθρωπους ( = φαντάρια) για να μην λερωσουν τα κουστουμια τους.

Πρεπει να ποσταρω εγω για να διαβασεις κανα κειμενο της προκοπης. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#864778 Ο τύπος κουοταρει Sherman υπέρ της ειρήνης, τον μισοτρελο τύπο που περασε με φωτιά και τσεκούρι όλο τον αμερικανικό νότο

Ευτυχώς το κάνει νωρίς και μας γλιτώνει από το wall of text

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#864779 Δια, τοποθετησου στο επομενο:

Συντομα η Πολωνια θα μπει στον πολεμο και θα κατατροπωσει την Ρωσσια και Πολωνια και Ουκρανια θα κανουν μια ομοσπονδια οπως ειχαν και παλια.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
GTS έγραψε:Δια, τοποθετησου στο επομενο:

Συντομα η Πολωνια θα μπει στον πολεμο και θα κατατροπωσει την Ρωσσια και Πολωνια και Ουκρανια θα κανουν μια ομοσπονδια οπως ειχαν και παλια.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Mouse_That_Roared
Άβαταρ μέλους
By glf
#864808 Αρχίσανε τα καλά τα βιντεάκια από το λιμάνι.

Και μας πιάνει και για petrolheads σα θέμα :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#865082 Ενδιαφέρουσα και αυτή η εβδομάδα.
Κορβέτα χτυπήθηκε στο λιμάνι, οκ το έχουμε ξαναδεί.
Συστοιχία σετακι S400 να βομβαρδίζεται, οκ το έχουμε ξαναδει.
Αλλά είχαμε και κάτι πρωτότυπο, χτύπημα σε σταθερό ραντάρ over-the-horizon (κάπου 400χλμ από τα σύνορα...)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#865083 Σύμφωνα με διάφορες πηγές, Ρωσικές Ομάδες Αναγνωρίσεως έχουν ήδη εισέλθει σε προάστια του Χαρχόβου. Φυσικά μια τόσο ισχυρά οχυρωμένη πόλη δεν πέφτει έτσι εύκολα, αλλά περισσότερο θέλω να δω την τακτική που θα ακολουθήσουν οι Ρώσοι. Λογικά δεν θα δεσμεύσουν Μονάδες ΤΘ, αλλά αντιθέτως θα ξεκινήσουν εκκαθάριση με Ειδ. Δυν. και ΠΖ.
Άβαταρ μέλους
By glf
#865093 Την προηγούμενη εβδομάδα είπανε ότι βλέπουν συγκέντρωση δυνάμεων στη βόρεια μεριά του Χάρκοβο, μέσα στη ρωσική πλευρά δηλαδή. Μήπως ανοίξουν και από εκεί νεο μέτωπο εισβολής.
Αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο που αναφέρεις.
Άβαταρ μέλους
By glf
#865208 Στη Μόσχα, γονείς λένε ότι νύχτα μαζέψαν τα παιδιά τους από τους δρόμους και τους στείλαν πακέτο σε στρατώνες για εκπαίδευση. Και έχουν χαρτιά απαλλαγής λέει.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#865224 Ισχύει αυτό που είπαν στα κανάλια ότι ο Πουτσίνι προτείνει παύση εχθριπραξιων, στα ορια που τώρα κατέχει?? Και κουβέντα για ανακωχή γενικά???