Ναι, το ίδιο παιδί... & ..... & ξανά ....
Tapatalk & XT1068
IKE έγραψε:Αν κάποιος εξισώνει ή παρομοιάζει την ομοφυλοφιλία με παιδεραστία είναι απλά χαμηλής νοημοσύνης. Παρόλα αυτά άθελά τους υποδεικνύουν έναν άλλο, υπαρκτό παραλληλισμό. Κάποιος που έχει τόσο μίσος και ρατσισμό για συνανθρώπους του οι οποίοι δεν τον βλάπτουν σε τίποτα, έχει ψυχολογικά θέματα, διαφορετικά από αυτά ενός παιδόφιλου αλλά υπαρκτά και επιβλαβή.
IKE έγραψε:Για να το συνδέσω με το προηγούμενο ποστ μου, η κοινωνία μας έχει κάνει βήματα ώστε να μπορεί να βοηθήσει τον ρατσιστή και τον άνθρωπο που από δόγμα ή βλακεία έχει μίσος. Παλιά αυτό ήταν ο κανόνας, όπως μου θύμισε το 'imitation game', πριν λίγες δεκαετίες άνθρωποι καταστρέφονταν για τις αθώες (και αβλαβείς προς όλους) προτιμήσεις τους. Ο άνθρωπος που προχώρησε όσο λίγοι την ανθρωπότητα μπροστά και έσωσε ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΕΣ οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

markvag έγραψε:Ρε 'συ Σκοτς... τι γκαντεμιά είναι αυτή;;;;;; Περαστικά και να μην ξαναπάθει τίποτα!
giannik1977 έγραψε:Νικολα μην το φοβασαι του υδραργυρου. Καλως η κακως ειναι τα πιο αξιοπιστα..κανε τη δουλεια σου τωρα κ δες απο αυριο. Εμεις πηραμε omron , ψιλομουφα μου φαινεται , οταν εχει πυρετο το διπλοτσεκαρω κ απο αυτο με τις υπερυθρες.
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]