Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#86289 Καινούριο C4 (diesel 1,6; ) θα ήταν μια πολύ λογική επιλογή.
Άβαταρ μέλους
By costas80
#86292 Εγώ πάντως που είμαι στην ίδια θέση με τον xenos δηλαδή ένα μικρό παιδί, έχω καταλήξει προς golf. Βέβαια το budget ξεφεύγει στα 21000€ και το ερώτημα είναι diesel ή βενζίνη.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
NiTse έγραψε:Με 15.000 € πάντως παίρνεις καινούριο C 4 και Pulsar απ' ότι βλέπω στο car τα οποία από χώρους νομίζω σε καλύπτουν.

Πάντα το καινούριο έχει την αίγλη του (όχι του Ζαππείου, την κανονική), αλλά εγώ προσωπικά αν ήταν να διαλέξω μεταξύ μιας σχετικά φρέσκιας C5 στα 11-12Κ, τουλάχιστον Prestige με hydro, και ενός οποιουδήποτε καινούριου, ακόμα και του συγγενικού C4, στα 16Κ, δεν θα υπήρχε καν δίλημμα....Και δεν μιλάω καν για την περίπτωση να βρει μια πραγματική Exlcusive, εκεί δεν θα υπήρχε καν δίλημμα, ακόμα και στα ίδια λεφτά με το καινούριο να ήταν :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#86303 Ναι το C4 αυτό με τους 90 ίππους και το Pulsar με τον 1.2 βενζίνης με τους 115. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι επαρκείς. Σίγουρα με τα σημερινά δεδομένα η αγορά ενός μεταχειρισμένου φαίνεται πιο συμφέρουσα από ποτέ, ωστόσο θεωρώ ότι κάποιοι από τους υποψήφιους αγοραστές ενώ θεωρητικά δεν είναι αντίθετοι στην ιδέα ενός μεταχειρισμένου στην πράξη όταν καταλήγουν να δουν και να επιλέξουν από συγκεκριμένα αυτοκίνητα πάντα κάτι δεν θα τους αρέσει ή θα τους ενοχλεί ή τέλος πάντων θα αισθάνονται μια ανασφάλεια με αποτέλεσμα να στρέφονται ξανά προς την αγορά καινούριου. Πάντως με το budget του Xenou υπάρχουν και αυτές οι δύο επιλογές σαν καινούρια απ' ότι φαίνεται στο car τουλάχιστον. Μπορεί όταν πας από την αντιπροσωπεία οι τιμές με το κλειδί στο χέρι να βγαίνουν εκτός προυπολογισμού.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#86449 Και μια Octavia 1.4 με τους 140, κοντά σε αυτά τα χρήματα βγαίνει, στη βασική της όμως έκδοση.

Αλλά, ξέχασα, είναι "σαν ταξί"...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
xenos έγραψε:Πέρασα νωρίτερα από μια μάντρα. Κάποια πράγματα που παρατήρησα:

*Οκτάβια: πολύ χάλια μέσα. Ταξί κανονικό, τέλος. :lipsealed:
*Πασσάτ: είναι λίγο γεροντίστικο. Μέσα γκολφ.
*Πασσάτ ΨΨ: Τεράστιο μου φάνηκε. Επίσης δεν είχε 5η θέση αυτό που είδα. :hmmm:
*Ινσίγκνια: μεγάλο κόρσα :lipsealed: Έχουμε ήδη ένα, έλεος δλδ.
*Μερσ. C: καλό σχετικά μου φάνηκε, μόνο γεροντίζει λίγο και αυτό :hmmm:
*Α4: πασσάτ λίγο καλύτερο
*Τζουλιέτα: αυτή και αν μου φάνηκε μικρή! :ninja:

C5 και tiguan δεν υπήρχαν να τα δω.

Αν δεν ανέβεις significantly σε budget, σύμφωνα με τα standard σου, θα πάρεις μέτριο αυτοκίνητο το οποίο δε θα σε ικανοποιεί.

Γνώμη μου, πάρε Α4 1.8Τ Β8.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
NiTse έγραψε:Ναι το C4 αυτό με τους 90 ίππους και το Pulsar με τον 1.2 βενζίνης με τους 115. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι επαρκείς. Σίγουρα με τα σημερινά δεδομένα η αγορά ενός μεταχειρισμένου φαίνεται πιο συμφέρουσα από ποτέ, ωστόσο θεωρώ ότι κάποιοι από τους υποψήφιους αγοραστές ενώ θεωρητικά δεν είναι αντίθετοι στην ιδέα ενός μεταχειρισμένου στην πράξη όταν καταλήγουν να δουν και να επιλέξουν από συγκεκριμένα αυτοκίνητα πάντα κάτι δεν θα τους αρέσει ή θα τους ενοχλεί ή τέλος πάντων θα αισθάνονται μια ανασφάλεια με αποτέλεσμα να στρέφονται ξανά προς την αγορά καινούριου. Πάντως με το budget του Xenou υπάρχουν και αυτές οι δύο επιλογές σαν καινούρια απ' ότι φαίνεται στο car τουλάχιστον. Μπορεί όταν πας από την αντιπροσωπεία οι τιμές με το κλειδί στο χέρι να βγαίνουν εκτός προυπολογισμού.

To C4 Ηd;i 90 ps το οδήγησα πρόσφατα.Πολύ αργό και η ανάρτηση... βάρκα ...Πολύ μετριο αμάξι. :(
Άβαταρ μέλους
By mirage
#86561 Βεβαια αυτος ειχε αυτοματη με τα 110. Οχι πως βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#86565 Το c4 έκανε facelift με οθόνη μέσα μεγάλη και νέους κινητήρες . Οπότε όσοι θέλουν η περιμένουν 2-3 μήνες η θα υπάρξουν προσφορές .
Οι κινητήρες βενζίνης είναι ο 1.2 με 110 και 130 άλογα , ενώ οι ντίζελ είναι οι παλιοί 90 και 115 και οι νέοι 100 και 120 .
Άβαταρ μέλους
By kostis20
mirage έγραψε:Βεβαια αυτος ειχε αυτοματη με τα 110. Οχι πως βαζει φωτια στην ασφαλτο αλλα ΟΚ.

Παίζει να είναι και χειροτερη δηλαδη... :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
costas80 έγραψε:Εγώ πάντως που είμαι στην ίδια θέση με τον xenos δηλαδή ένα μικρό παιδί, έχω καταλήξει προς golf. Βέβαια το budget ξεφεύγει στα 21000€ και το ερώτημα είναι diesel ή βενζίνη.

Δεν είναι μόνο τα 21κ που λες. Είναι ότι βλέπω κάτι περίεργες βλάβες στα μτχ στο 160άρι.
px: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6068001/
ΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ/ΑΒΑΦΟ!
ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΝΧΟΣ!!!
ΟΛΑ ΤΑ SERVICE ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ!

ΑΠΟ EXTRA EXEI:
-ΑΝΤΙΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ LUMAR (Αξίας 220€)
-XENON ΦΩΤΑ (Αξίας 300€)
-Ανάρτηση: Koni Coil over inox (Αξίας: 1100€)
-Εισαγωγή: TRC 80mm διπλού κόνου & χειροποίητo INOX σωλήνα(Αξιας: 150€)
-Εξάτμιση: 70/63,5mm με καταλύτη HJS MOTORSPORT 100αρι (Αξιας: 1150€)

ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΧΘΕΙ (ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ):
-ΜΟΤΕΡ
-ΤΡΟΜΠΑ ΥΨΗΛΗΣ
-ΤΡΟΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
-ΤΡΟΜΠΑ ΝΕΡΟΥ
-ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ
-ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ
-Ν75
-ΣΚΑΣΤΡΑ
-SEVRO
-ΠΟΛΥΔΙΣΚΟΣ ΣΑΣΜΑΝ (DSG7)
-ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΝΤΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Nikos! έγραψε:Αν δεν ανέβεις significantly σε budget

Που δεν θα ανέβω...

Nikos! έγραψε:Γνώμη μου, πάρε Α4 1.8Τ Β8.

Υπήρχε ένα "καλό" πριν λίγο καιρό. Τώρα σχεδόν τπτ.
(μόνο αυτό σε αρκετά χλμ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6187216/)

Επίσης τι 90 και 110 λέτε ρε σεις; Είστε σοβαροί; :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By IKE
xenos έγραψε:Υπήρχε ένα "καλό" πριν λίγο καιρό. Τώρα σχεδόν τπτ.

Γενικά οι αγγελίες μειώνονται, δε ξέρω γιατί ακριβώς, ίσως απλά φεύγουν όλα προς το εξωτερικό.