Porsche 911 Hybrid Is Coming May 28

Christopher Street Day in Stuttgart
Showcasing our diversity at Porsche, we took part in this year's Christopher Street Day (CSD) in Stuttgart. Characterized by diversity and passionate commitment, the colours and joy of the participants made this day an unforgettable experience:
Together with our own LGBTIQ+ network "Proud@Porsche", about 140 Porsche employees took part in the CSD parade.
The specially wrapped all-electric Macan was nothing less than a real eye catcher hosting a DJ set on a trailer.
With music, rainbow flags and a clear message, the procession moved through the city for around four hours.
By taking part, our goal was to promote a diverse working environment within the company and also to campaign for democracy and against discrimination and racism.
Carmen and Mihai Zaman had the trip of a lifetime in their Porsche 911 Dakar, driving from their mountain home in Romania to the Porsche Ice Experience in Finland and back

EDDIE_147 έγραψε:Κατάσταση τοπικού -->
EDDIE_147 έγραψε:Κατάσταση τοπικού -->H αλήθεια είναι ότι δεν έχει πολύ εμπορικότητα η μάρκα στην Ελλάδα. Πόσους ξέρεις από το φόρουμ που έχουν; Έναν, δύο, τέλος. Και ναι μεν όλοι θα θέλαμε να είχαμε αλλά πόσοι ρεαλιστικά ετοιμάζονται για Porsche; 1-2; Ε, λοιπόν η ερημιά δεν είναι περίεργη.
NiTse έγραψε:Δεν είναι μόνο θέμα εμπορικότητας νομίζω, είναι και η στροφή στην ηλεκτροκίνηση που έχει παγώσει ως ένα σημείο ακόμα και το φιλολογικό ενδιαφέρον για μάρκες όπως η porsche.
Συγκεκριμένα, οι συνολικές πωλήσεις που έχει κάνει η Porsche το 2024 στην Ελλάδα φτάνουν τα 157 αυτοκίνητα, για την περίοδο Ιανουάριου – Αυγούστου, το οποίο μεταφράζεται σε πωλήσεις σχεδόν 20 αυτοκινήτων κάθε μήνα.
Δεν ξερω την εξηγηση αλλα το κολπο δουλευει πολυ..[…]
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]