Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#81985 Το οριζόντιο μου αρέσει πολύ. Αν υπήρχε και ένα κεφάλι να δώσει κλίμακα θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά και έτσι την βρίσκω εξαιρετική.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#81994 Στο οριζόντιο υπήρχε "διαθέσιμο κεφάλι", ένας τύπος που μιλούσε στον τελευταίο όροφο στο κινητό, αλλά τώρα να είσαι σε νοσοκομείο, να έχεις τον πόνο σου και να είναι ο άλλος απέναντι με την DSLR να σε βγάζει φωτογραφίες δεν πολύ λέει... :oops:

Η φωτογραφία θέλει πολλές φορές και κάποιο θράσος, το οποίο δυστυχώς δεν διαθέτω.
Άβαταρ μέλους
By famas
axel12p έγραψε:Το εσωτερικό από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς είχε κόσμο, ντρεπόμουν να βγάλω φωτογραφίες και έτσι έβγαλα μερικές στα κλεφτά, στο περίπου, χωρίς να βλέπω από την οθόνη. :thumbsdown:

Πριν από κανά 6μηνο στο 424 στη θεσσαλονίκη, εντελώς ηλιθιωδώς, βλέποντας το φως που έμπαινε στη κεντρική αίθουσα έβγαλα μια φωτο με το κινητό μου, ενώ ήμουν καθισμένος. Εντός 5 λεπτών εμφανίστηκαν 2 ΑΜίτες, που μου ζήτησαν να σβύσω τη φωτογραφία παρουσία τους.
Ζώντας την πραγματικότητα του ΕΛ δημόσιου νοσοκομείου καθημερινά, δεν μπόρεσα να μην εκπλαγώ από το περιστατικό.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#82136 Κρίνοντας από την προηγούμενη φωτογραφία, γιατί όχι; Δεν χρειάζεται να τραβάς παππούδες με ορούς.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#82966 Όμορφη η πρώτη. Η δεύτερη αν και καλή τεχνικά δεν εγκρίνω λόγω PAX :protest:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#83607 Εικόνα

νεκρά φύση :v
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#86135 Δεν ξέρω αν έχει νόημα να διπλοποστάρω, αλλά τις φωτό απ το roadtrip ( και την περιγραφή) τα βρίσκετε εδώ

viewtopic.php?f=17&t=641&p=86134#p86134

:)
Άβαταρ μέλους
By BOYT
#86437 Mετα απο ενα ατυχημα αναβαθμιστηκαμε με nikon d7100

Η φωτο ειναι με 85αρη 6400 iso f 2.8 8000 ταχυτητα και ενα φιλτρο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#88196 Μια πλέον κλασσικούρα αλλά δε γινόταν να μη κλικάρω

Εικόνα
Vatican museum by dimis_p, on Flickr

Δεν έχει υποστεί επεξεργασία ούτε έχω αφαιρέσει ανθρώπους :s_yes