Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#864352 Τι |λογοκρισία| λένε για να πουλήσουν.

Το λαμπάκι μηχανής είναι για πολυ συγκεκριμένες πιθανές βλάβες της μηχανής.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Ναι.

αλλα φοβασαι να παρεις πετρελαιο.Μαλιστα....
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Ναι.
Θα περάσω αύριο από ένα καλό εξειδικευμένο κοντά στη δουλειά μου να τους κάνω καναδυό ερωτήσεις.
Μια που το θυμήθηκα. Ήταν αναμμένο το chec engine. Ισχυρίζονται πως το πιθανότερο είναι πως θέλει service γι' αυτό και ανάβει. Ίσως και απλά κάποιος αισθητήρας. Το αμάξι δούλευε ρολόι βέβαια, δεν παρατήρησα κάποια δυσλειτουργία. Όπως και να΄χει θα κάνουν σέρβις λάδια φίλτρα και προφανώς με σβησμένο το λαμπάκι.
Όταν επέλθει ο καιρός του σέρβις, ανάβει το τσεκ? Γενικά και για άλλες μάρκες ρωτάω, για toyota βέβαια ούτε λόγος. Και στο μεγκάν δεν θυμάμαι να άναβε παρά μόνο μια αναφορά στον υπολογιστή για σέρβις.
Ένα ένα μας τα λες.
Το check engine σημαίνει συγκεκριμένα πράγματα και όχι ανάγκη σέρβις.
Αν το πας για έλεγχο μόνο σε εξουσιοδοτημένο για να δουν και τα κρυφά σφάλματα.

Ο κινητήρας είναι σίγουρα αξιόπιστος;

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/341104809-ford-c-max

Το οδήγησα σήμερα. Μου άρεσε, δεμένο αμάξι και πανεύκολο στο δρόμο, εννοείται άνετο. Δύναμη ευχάριστα επαρκής, ωραίο και ζουμερό μοτεράκι, πάνω από 2,5κ σαλ δεν υπήρχε λόγος να το πηγαίνεις.
Γίνεται ανταλλαγή μια η άλλη με το γιάρις, ούτε ευρώ δεν δίνω σε μεταβιβάσεις, τέλη κτλ.
Τι λέτε?
Το κάνω καθαρά για χώρους. Κάτι χαζοελείψεις στον εξοπλισμό(πρέπει να είναι η βασική έκδοση για τότενες, με την μικρή κεντρική οθόνη) με κάνουν να κουνάω το κεφάλι και να γελάω νευρικά αλλά δεν είναι ντιλ μπρέικερ. Είναι εισαγωγής από Γερμανία. Μου δίνουν εγγυήσεις περί χλμ, ατρακαρίστου κτλ. και με προτρέπουν να το πάω σε όποιο συνεργείο θέλω.
Δεν καίγομαι, απλά είμαι από αυτούς που αν ζαχαρώσω κάτι και δεν το κάνω άμεσα, μπορεί να ξενερώσω και να δώσω άκυρο.

Έλεγχο στην αντιπροσωπεία να επιβεβαιώσει τα χλμ και τις συντηρήσεις (αν έγιναν σε αντιπροσωπεία). :rtfm:

Και φυσικά να δει γιατί είναι αναμένο το check engine.

Προσωπικά δεν θα ασχολιόμουν.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
edmond έγραψε:Είναι εισαγωγής από Γερμανία. Μου δίνουν εγγυήσεις περί χλμ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
markvag έγραψε:
edmond έγραψε:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/341104809-ford-c-max

Το οδήγησα σήμερα. Μου άρεσε, δεμένο αμάξι και πανεύκολο στο δρόμο, εννοείται άνετο. Δύναμη ευχάριστα επαρκής, ωραίο και ζουμερό μοτεράκι, πάνω από 2,5κ σαλ δεν υπήρχε λόγος να το πηγαίνεις.
Γίνεται ανταλλαγή μια η άλλη με το γιάρις, ούτε ευρώ δεν δίνω σε μεταβιβάσεις, τέλη κτλ.
Τι λέτε?
Το κάνω καθαρά για χώρους. Κάτι χαζοελείψεις στον εξοπλισμό(πρέπει να είναι η βασική έκδοση για τότενες, με την μικρή κεντρική οθόνη) με κάνουν να κουνάω το κεφάλι και να γελάω νευρικά αλλά δεν είναι ντιλ μπρέικερ. Είναι εισαγωγής από Γερμανία. Μου δίνουν εγγυήσεις περί χλμ, ατρακαρίστου κτλ. και με προτρέπουν να το πάω σε όποιο συνεργείο θέλω.
Δεν καίγομαι, απλά είμαι από αυτούς που αν ζαχαρώσω κάτι και δεν το κάνω άμεσα, μπορεί να ξενερώσω και να δώσω άκυρο.

Έλεγχο στην αντιπροσωπεία να επιβεβαιώσει τα χλμ και τις συντηρήσεις (αν έγιναν σε αντιπροσωπεία). :rtfm:

Και φυσικά να δει γιατί είναι αναμένο το check engine.

Προσωπικά δεν θα ασχολιόμουν.

Ουτε για αστειο , αν ηθελα κατι τετοιο θα ρωταγα τον μητσο αν μπορει να ασχοληθει να το φερναμε απ εξω ετσι κι αλλιως το δικο σου πουλιεται σαν ζεστο ψωμακι την ιδια μερα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#864408 Το λοιπόν κύριοι...
Είχα ήδη μαζευτεί έπειτα από λίγο ψάξιμο και σαφώς από τις δικές σας αναφορές-επισημάνσεις.
Το κερασάκι, τι κερασάκι δλδ ολόκληρο το ζαχαροπλαστείο ήταν :lol: , ήταν το τηλ. που τυπικά περίμενα σήμερα το μεσημέρι να με πάρουν από την εμπορία, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε τα προ συμφωνηθέντα ως προς το οικονομικό.
Μην τα πολυλογώ, μου τα γυρίσανε και δεν δέχτηκαν την αμιγώς ανταλλαγή χωρίς καταβολή χρημάτων εκατέρωθεν.
Όπως προείπα, δεν είχα σκοπό να συνεχίσω την τράμπα και απλά έκατσα ν' ακούσω τι είχαν να μου πουν...in peace :roll: .
Οι αθεόφοβοι μου ζήτησαν να δώσω επιπλέον....2.500 ευρώ!!!
Σε απλά μαθηματικά, από τα 11.500 που κάνει το φορντ, αφαιρούμε τα 2.500 και voila, να τα 9 ολόκληρα χιλιάρικα που κοστολογούν το yaris!!
"Nα, ξέρετε, δεν λέμε πως υποβαθμίζουμε το αμάξι σας..."
"Μα αυτό κάνετε, πόσα θέλετε δλδ να βγάλετε σαν εμπορικό κέρδος?"
"Να, ξέρετε, εμείς...."
"Ευχαριστώ πολύ, γεια σας."

Πάμε για κανά ρενό ντιζελάκι. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#864411 Ελα εδώ είσαι. Θα πάρει δυο μέρες ρεπο απο καριολω, τον κερνάς τα κεμπάπ και έρχεστε οδικώς να περάσετε από g να σου το ασημωσει.

https://m.mobile.de/auto-inserat/renaul ... type=topAd

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#864412 Ε ναι ΓΤΠΜΚΤΧΜ :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By otso
#864413 Νομιζω πολυμορφικο του ειχε γυαλισει και οχι νεκροφορα , εκτος και αν θελει να δραστηριοποιηθει επαγγελματικα , οποτε παω πασο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
bibendum έγραψε:Ελα εδώ είσαι. Θα πάρει δυο μέρες ρεπο απο καριολω, τον κερνάς τα κεμπάπ και έρχεστε οδικώς να περάσετε από g να σου το ασημωσει.

< >

Σε λιγότερο απο 2 χρόνια έχει 110Κ χλμ .Δεν πρέπει να έχει σβήσει ποτέ.Ουτε καν για τις φωτό.
Μαμάτο αμάξι όμως. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By markvag
bibendum έγραψε:Ελα εδώ είσαι. Θα πάρει δυο μέρες ρεπο απο καριολω, τον κερνάς τα κεμπάπ και έρχεστε οδικώς να περάσετε από g να σου το ασημωσει.

< >

Πολύ ωραίο αμάξι (ίσως όχι το συγκεκριμένο βέβαια). Νομίζω πρέπει να παίζει και έκδοση με καθίσματα που σου κάνουν μασάζ :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#864436 Πάντως έμπαινα σε station :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
edmond έγραψε:Πάντως έμπαινα σε station :rtfm:

Αυτό είναι τέρμα από εξοπλισμό,όπως του γιου μου,bose edition,r link οθόνη,17 αρχές,θερμαινόμενα,αισθητήρες εμπρός και πισω,βελούδινα καθίσματα με τσαχπινιες διχρωμία στο δέρμα ,κλιματισμό,φιμε τζάμια κλπ
Από επίσημο αντιπρόσωπο ρενωλτ, με λίγα χλμ. 86κ και 4/2018.
Θες άλλα 2 κ με το κλειδί στο χέρι για μεταφορά,τελωνείο,πινακίδες,ΚΤΕΟ,εκτελωνιστή.
https://m.mobile.de/auto-inserat/renaul ... 19&type=ad