Φαγαν και τυρόπιτα…
Γιαυτο δεν απαντάνε

< >

PaNick67 έγραψε:Jarno πονας πολυ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Scotch έγραψε:@JarnoT: Μακάρι, αλλά δύσκολο το βλέπω.
Το κατσαρολικό ας το σηκώσει (σιγά και το κατσαρολικό), ζημιές και επεισόδια μη γίνουν.
Scotch έγραψε: (σιγά και το κατσαρολικό)
EDDIE_147 έγραψε:Scotch έγραψε: (σιγά και το κατσαρολικό)
Μη γίνεσαι γάβρος.
Η ανάρτηση της Θύρας 13:
«Δώδεκα χρόνια από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε (;) τις μετοχές της ΠΑΕ από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Δώδεκα χρόνια χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο και πλάνο, χωρίς ο Παναθηναϊκός να διοικείται με Παναθηναϊκή νοοτροπία και με ένα μέλλον αμφίβολο που φαντάζει ως ίδιο και χειρότερο!
Δώδεκα χρόνια με ένα σωρό προσχήματα και δικαιολογίες, στην αρχή «για υπέρογκα χρέη που παρέλαβα», μετά «δεν έχω άλλα λεφτά να βάλω», μετά για οικονομική καταστροφή λόγω Στραματσόνι, μετά… μετά… Δώδεκα χρόνια χωρίς κατάκτηση πρωταθλήματος!!!
Δώδεκα χρόνια με αφανισμό από το «χάρτη» των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της διαχρονικά μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας. Δώδεκα χρόνια όπου ο εχθρός Μαρινάκης έγινε κάποια στιγμή ευκαιριακός σύμμαχος έως και φίλος! Δώδεκα χρόνια χωρίς την παραμικρή πρόοδο στο γηπεδικό πρόβλημα.
Δώδεκα χρόνια όπου όποιος προπονητής χτίζει μία ομάδα αξιώσεων, ξαφνικά απολύεται «νύχτα» με προσωπική «έμπνευση» του Αλαφούζου. Δώδεκα χρόνια με τον απίστευτο αυτόν τύπο που καταφερε να βεβηλώσει μέχρι και την μνήμη του Μιχάλη Φιλόπουλου μη σεβόμενος τίποτα μπροστά στο βωμό των διασυνδέσεων του.
Δώδεκα χρόνια όπου οι εκατομμύρια Παναθηναϊκοί βλέπουν το ποδοσφαιρικό τμήμα να μαραζώνει και να υποφέρει. Δώδεκα χρόνια ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ με υπογραφή Αλαφούζου. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… Ενώνουμε τη φωνή μας. ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ Συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως, Κυριακή 19 Μαΐου και ώρα 15:00».

Serf έγραψε:Scotch έγραψε:@JarnoT: Μακάρι, αλλά δύσκολο το βλέπω.
Το κατσαρολικό ας το σηκώσει (σιγά και το κατσαρολικό), ζημιές και επεισόδια μη γίνουν.
Μία ανακαίνιση την χρειάζεται το OPAP Arena
JarnoT έγραψε:Κανείς δεν κάνει |λογοκρισία| στα ευρωπαϊκά γιατί οι καμπάνες πέφτουν βροχή.Serf έγραψε:Scotch έγραψε:@JarnoT: Μακάρι, αλλά δύσκολο το βλέπω.
Μία ανακαίνιση την χρειάζεται το OPAP Arena
Ούτε καρεκλάκι δε θα πειράξουν.
Στα ευρωπαϊκά είναι κότες, στα καθ' ημάς κάνουν νταϊλίκια.
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Σε ελεύθερο κανάλι η μετάδοση του τελικού του Conference League
Λύθηκε μία απορία που είχα στο μυαλό μου από το προηγούμενο. Θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει πρωτάθλημα με πλέι οφς; Η απορία αυτή βέβαια υπήρχε, όχι γιατί φοβάμαι τον ποδοσφαιρικό ανταγωνισμό αλλά την ελληνική λαμογιά. Αυτή που για παράδειγμα μας προέκυψε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με πρωταγωνιστή τον Ισραηλινό Γκρίνφιλντ. Δεν ντράπηκαν καθόλου τα πουλάκια μου.
Τελικά ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Άρη που αυτή τη φορά βγήκε κανονικά στην ώρα του μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Και αν ο Άρης προσέφερε είναι η αλήθεια το εκπληκτικό γκολ του Μορόν, το μόνο που είχε να προσφέρει από εκεί και πέρα ήταν απύθμενο κόμπλεξ και αλητεία.
Αυτός είναι και ο λόγος που του χρόνου οφείλουμε να έχουμε πλέι οφς πρωταθλητή με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Αν είναι να έχουμε υπηρέτριες που αλλάζουν συμπεριφορές ανά παιχνίδι και βρίσκουν γελοία αφηγήματα για να το υποστηρίξουν, καλύτερα ας το αποφύγουμε.
Για τον Γκρίνφιλντ, η κάρτα στο 18ο δευτερόλεπτο στον Μιχαηλίδη ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα για τι θα επακολουθήσει. Ένας γηγενής παίκτης του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε από το θέατρο του Μορόν, ενέργεια που έκανε άλλες τέσσερις φορές και ουδέποτε πήρε κάρτα, σε αντίθεση με τον άλλο γηγενή του ΠΑΟΚ που την δέχτηκε απευθείας όταν έπεσε εντός περιοχής. Για τον Κωνσταντέλια ο λόγος, ο οποίος συνέχισε το παιχνίδι παρά τον ορισμό κόκκινης στο μαρκάρισμα του Βεστράτε. Εκεί απλά αποδείχτηκε πως δεν ήταν στημένος μόνο ο Ισραηλινός αλλά και ο Βαρίστας.
Απλά επειδή αυτό το πρωτάθλημα δεν θα γινόταν να κριθεί σε μη ποδοσφαιρικά γεγονότα, η μπριγιαντίνη στο κεφάλι του Ανσαριφάρντ δεν βοήθησε για να βρει την αντίσταση που χρειαζόταν η μπάλα και να καταλήξει στη γωνία του Κοτάρσκι. Και η ενέργεια του Κωνσταντέλια που έμεινε εν τέλει στο παιχνίδι μετά το δολοφονικό μαρκάρισμα του Βεστράτε και η συνεργασία του Μπράντον με τον Τάισον, έφεραν το γκολ – πρωτάθλημα που τόσο άξιζε ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ το σήκωσε και αν το προηγούμενο ήταν το αήττητο, αυτό είναι το αδιαμφισβήτητο. Αν δεν υπήρχαν οι υπηρέτριες, το πρωτάθλημα θα είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα. Η ομάδα του Λουτσέσκου, είχε ένα φίνις που αν μου έλεγες να το γράψω για να προκύψει, θα ντρεπόμουν να το κάνω τόσο εμφατικό.
Τέσσερις σερί νίκες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη, δεν έχει πετύχει ποτέ κανείς. Τέσσερις νίκες που έκριναν πρωτάθλημα όχι τίποτα ξεκούδουνες στη μέση του πουθενά στη σεζόν.
Κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την μεγαλύτερη μαγκιά της ιστορίας του. Και μία από τις μεγαλύτερες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Συνδέεται άλλωστε το γεγονός αυτό, με τους 50 χιλιάδες κόσμου που εμφανίστηκε στη Τούμπα και άλλους τόσους που ήταν στα πέριξ του γηπέδου και στον Λευκό Πύργο.
Δεν έχω δει τόση χαρά μαζεμένη ποτέ στη ζωή μου. Δεν είχε κάνει ποτέ το κοινό του τόσο περήφανο ο ΠΑΟΚ.
Βλέποντας πρόσωπα και καταστάσεις, μου έλειπε η φυσιογνωμία του Ιβάν. Τον ήθελα εκεί, να πανηγυρίσει και αυτός, να δει αυτά τα πρόσωπα που έκανε τόσο χαρούμενα. Ήταν τα παιδιά του εκεί βέβαια, αλλά στο μυαλό μου τον έχω σαν πατρική φιγούρα για τον ΠΑΟΚτσή. Τον ήθελα εκεί. Μακάρι να τον δούμε σύντομα.
Για τον Ράζβαν και τα παιδιά του έχουμε χρόνο να τα πούμε. Απλά, θα μου επιτρέψετε και εμένα να βγάλω μία μορφή αντίδρασης στις επόμενες ημέρες για τα όσα «τα παίρνετε από τον Λουτσέσκου» άκουσα.
Κλείνοντας, θα πρέπει να δώσουμε όλοι συγχαρητήρια στις ομάδες που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα γιατί ήταν ένα σημαντικό κομμάτι μίας εξαιρετικής παράστασης. Και αν τα βάλουμε κάτω, ο Παναθηναϊκός αυτοκτόνησε σκεπτόμενος μη ποδοσφαιρικά όμως έχει την ευκαιρία του τελικού, ο Ολυμπιακός όταν άρχισε να σκέφτεται ποδοσφαιρικά ήταν αργά όμως και αυτός έχει τον τελικό του Κόνφερενς και μοναδική χαμένη ήταν η ΑΕΚ που έχοντας ξεκινήσει πολύ μπροστά από τους υπόλοιπους τη σεζόν, δεν πήρε τίποτα.
ΥΓ Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για τη χαρά που μου έδωσαν.
ΥΓ Τάισον είσαι καψούρα
ΥΓ Και για τον Νίκο Τζαντζαρά…
https://i.postimg.cc/xCZsSP4G/IMG-202[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]