Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
BARHonda έγραψε:8 χρόνια μετά ρε μάγκες?

Λογικα πρεπει να τελειωνουν οσα τους αφησε και ψαχνουν για κανενα εξτραδακι.

Σιγουρα θα εχει κλεισει κατα πολυ η κανουλα απο τιποτα πνευματικα δικαιωματα, γιουτιουμπια κτλ... Ο αδερφος του που πηγανε να μας κατσικωσουνε με το στανιο σαν τραγουδιστη δεν τα ελεγε και χαθηκε κι αυτος... Ενα καφε-μπαρ που ειχανε και εκανε θραυση μετα το ντορο που εγινε, λογικα θα βαραει τιποτα μυγες πλεον...

Ναι ναι καλα εκει που ειναι το παλικαρι, αλλα μας τα ζαλισε πολυ τα παπαρακια η οικογενεια του απο την πρωτη μερα μετα το ατυχημα.

Ολες οι ενδειξεις, οι ερευνες και οι πραγματογνωμοσυνες δειξανε ξεκαθαρα οτι ο Παντελος οδηγουσε τυφλα στο μεθυσι και εχασε τον ελεγχο του οχηματος. Επισης σακαταψε 2 κοπελες που ευτυχως δεν πεθαναν αλλα τραβηξαν τα πανδεινα απο τους τραυματισμους κι αλλα τοσα τραβηξαν απο τη στοχοποιηση που ξεκινησε απεναντι τους η οικογενεια του μακαριτη.

Γενικα καταφεραν να αμαυρωσουν την ωραια εικονα που ειχε φτιαξει με τη μαγκια του ο γιος τους.

Αν και ποτε δεν μου αρεσε ο Παντελιδης ουτε και η διαχειριση του θανατου του απο την οικογενεια, η αγωγη εχει βαση.

Οσο λιωμα και να ειναι καποιος η μπαριερα πρεπει να τον κρατησει μεσα στον δρομο και οχι να τον σφαξει. Δεν εχουν σχεση αυτα τα δυο. Αλλο ποιος φταιει για το ατυχημα κι αλο αν τα μετρα προστασιας του δρομου προστατευσαν ή οχι τους επιβαινοντες.

Οπως και οι κοπελες μπορουσαν να μην μπουν στο αμαξι με οδηγο εναν τυπο τυφλα.
Προφανως ομως η ευθυνη ειναι του οδηγου για το ατυχημα κι οχι δικη τους.
Αλλα στην Ελλαδα που ζουμε το μοτο ειναι "παμε κι οπου παει"

Τωρα για τα 8 χρονια μετα λογικα εχει να κανει με το ποτε τελεσιδικησε η ιστορια και το χρονικο περιθωριο μετα για αστικο
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:Αν και ποτε δεν μου αρεσε ο Παντελιδης ουτε και η διαχειριση του θανατου του απο την οικογενεια...

Αυτο με την οικογενεια ηταν το ποιντ μου. Στα υπολοιπα που ειπες, ολοσωστος.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
PaNick67 έγραψε:
Οσο λιωμα και να ειναι καποιος η μπαριερα πρεπει να τον κρατησει μεσα στον δρομο και οχι να τον σφαξει...
Αλλα στην Ελλαδα που ζουμε το μοτο ειναι "παμε κι οπου παει"...

Οι μπάρες ίσως τον κρατούσαν αν πήγαινε με το όριο , το σίγουρο είναι οτι ο δικηγόρος που το ανέλαβε θα βγάλει πολύ χρήμα και ο Ευαγγελάτος πολύ κουτσομπολιό :innocent:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#863693 Εγώ βλέπω τον cammer να πάει με 110 σε όριο 70 (Υπέρβαση ορίου ταχύτητας πάνω από 30 χλμ/ώρα --> €350,00 + Αφαίρεση διπλώματος για 60 ημέρες), να τραβάει βίντεο με το κινητό ενώ οδηγεί (€100 + επί τόπου αφαίρεση των στοιχείων κυκλοφορίας και της άδειας οδήγησης για 60 ημέρες). Ηλίθια ανούσιο το τελευταίο, αφού καταγράφει ήδη με τη dashcam :dizzy: .

+ κάτι γίδια στο φανάρι, στο αντίθετο ρεύμα που είχαν σταματήσει στη μέση της διασταύρωσης μπλοκάροντας τον κάθετο δρόμο. Ο μέσος Λ-λην οδηγός μπλέκει τα μπούτια του σε κυκλικούς κόμβους, δεν έχω την παραμικρή ελπίδα να καταλάβει τι είναι το παρακάτω:

Εικόνα

(ΟΚ, υπάρχει σε μερικά σημεία που περνάει το τράμ στη Καλλιρρόης κλπ)

Το Volvo μπορεί να είχε εμπλακεί στο ατύχημα ή να φοβόταν να προσπεράσει οπότε ίσως δικαιολογείται ότι πήγαινε αργά και αριστερά. Μπράβο στο C3 που άναψε αλάρμ για να προειδοποιήσει τους πίσω. Κατά τα άλλα:

ηθικο διδαγμα: Japan μονο

Εικόνα

Όχι πες μου dimviii, μπορείς να κάνει κάτι τέτοιο με το Clio; :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#863694 Αυτό είναι το πρωτο που πρόσεξα κι εγώ. Όλοι πάνω από το όριο, σε λωρίδες ότι να ναι, όπως να ναι. Ο άνθρωπος πιθανότατα να είναι σε σοκ/κρίση κλπ, και για 7 λεπτά αντί να φερουμε τον εαυτό μας ή αν είναι δυνατόν αυτόν σε μια ασφαλή κατάσταση, ακολουθαμε τραβώντας βιντεο, όλα για τα βιουζ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#863700 https://www.reader.gr/ellada/trakare-st ... loy/558171

"Ο οδηγός του κατεστραμμένου αυτοκινήτου στη λεωφόρο Κατεχάκη μίλησε στο Mega και στην εκπομπή «Live News», όπου ανέφερε ότι δεν θυμόταν τι ακριβώς συνέβη όταν προσέκρουσε το αυτοκίνητό του στο κράσπεδο.

«Δεν θυμάμαι τίποτα» είπε ο οδηγός του Ι.Χ., προσθέτοντας πως τον πήρε ο ύπνος πάνω στο τιμόνι, έπεσε στις μπάρες και μετά ξύπνησε από το χτύπημα όντας σε σοκ από το ατύχημα.

«Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι γιατί παίρνω αγωγή για το άγχος και προφανώς με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και μετά δεν ξέρω τι έγινε από το σοκ. Προχώρησα και πήγα κανονικά στη δουλειά μου. Δεν θυμάμαι καθόλου, αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα ότι δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν έχω ιδέα πώς έγινε. Απλώς, το μόνο που ξέρω είναι ότι πήρα κανονικά το αυτοκίνητό μου και πήγα στη δουλειά» είπε αρχικά ο οδηγός.

«Όταν βγήκα από το αυτοκίνητο, έπαθα σοκ. Είδα τη ζημιά και λέω τι έγινε εδώ. Μου είπαν ότι έπεσα σε μάντρα και την επόμενη ημέρα έψαχνα σε ποια μάντρα έπεσα."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και τον άλλον τον πήρε ο ύπνος και έπεσε στη στάση με τις δυο γυναίκες στη Βέροια ;
Αφού παίρνει αγωγή , αν παίρνει αγωγή , να πηγαίνει στη δουλειά με λεωφορείο . Αλλά who gives a damn με ποινές χάδι .
Α και μερικοί να πάψουν να αναρωτιούνται " μα πώς έφυγε στην ευθεία ; " .
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Zorz έγραψε:
Εικόνα

Στην Αγγλία απ'ότι έχω ακούσει αν σταματήσεις σε τέτοιο σημείο σου κάνει κλικ αυτόματα η κάμερα και σου έρχεται ραβασάκι.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#863832 Άμα πατήσεις υποψία γραμμης μόνο Apache δε σε χτυπάει στην κατεχόμενη από Έλληνες Κύπρο

Sent from hell