Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By ambient
#863518 Δεν μου αρέσει, που στο ΙΚΕΑ Κηφισού κρατάνε επίτηδες κλειστό το πάρκιγνκ P2, μέχρι να γεμίσουν τα άλλα Ρ0, Ρ1.
Λες και Σαββατιάτικα υπάρχει περίπτωση να χωράμε. Γυρίζουμε όλοι μαζί σαν τους βλάκες, μπας και βρεθεί η μια θέση που περισσεύει :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Χρήστος Λάππας έγραψε:Κάποιος μάδησε την λεβάντα που φυτέψαμε μπροστά από το καινούργιο σπίτι.

Εικόνα

Δεν πάει καλά ο κόσμος.

Λύθηκε το μυστήριο (είδε την φάση ένας νοικάρης μου και μου την αφηγήθηκε). Κάτι παιδάκια που περνούσαν θεώρησαν καλή ιδέα να περάσουν μέσα από το παρτέρι και ένα αποφάσισε -επειδή μπορούσε- να καταστρέψει τον θάμνο τσαλκαπατώντας τον. Βέβαια, επειδή karma is a bitch (και επειδή είχα ποτίσει το πρωί), βούλιαξε μέσα μέχρι το γόνατο σχεδόν και έψαχνε το παπούτσι του που έμεινε μέσα στη λάσπη.

Oh well...
Άβαταρ μέλους
By edmond
#863826 Μου αρέσει η άδεια Αθήνα. Έκανα δρομολόγιο στις 08:00 Περιστέρι-Αγ. Παρασκευή σε 23'. Υπό ΚΣ αυτό χτυπάει ωρίτσα!
Λογικά η επαρχία πρέπει να βουλιάζει.

Δε μου αρέσει που αύριο γίνομαι και γω μέρος της επαρχίας και σκέφτομαι ήδη τον γυρισμό, ακόμα δεν έφυγα!!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#863840 H Bαρη ειναι επαρχια.. :shifty:

Εμεις μιλαμε για ΑΘηνα τωρα κι η αληθεια ειναι οτι με εξαιρεση τον Κηφισο που γινεται καθε μερα ο κακος χαμος, η υπολοιπη Αθηνα ειναι χαλλλλλααρηηηη.

Χθες στη 1 το μεσημερι εκανα 10 λεπτα απο Πεδιο Αρεως μεχρι Σιδερα Χαλανδριου μεσω Αλεξανδρας και Κηφισιας
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#864064 Μια και μιλάμε για τσουρέκια, δεν μου αρέσει που οι γονείς μιας φίλης πήραν σύνταξη και έκλεισαν το ζαχαροπλαστείο τους. Έκαναν θεϊκά τσουρέκια. Το φετινό από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς ήταν μιαχ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:απαπα μας εφεραν ενα τσουρεκι απο ΤΑ ΓΙΟΥΛΙΑ!!!

Τι υπεροχο!!!!! :eat: :eat: :eat:
Αλλα παχυντικο :sorry: :sorry:
Την Μεγάλη Πέμπτη η σύζυγος περίμενε στο εργαστήριο 40 λεπτά για να πάρει δύο τεμάχια ζεστά προφανώς.

Στο κατάστημα στην Κασταμονής η αναμονή ήταν ανάλογη αλλά είχε τριπλάσιο κόσμο, έχει όμως και τριπλάσιο προσωπικό.

.