Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#862982 Και με cartridge port!
Είχα και γω 2-3 cartridges αλλά οκ με τη δισκέτα κατάλαβα ότι δεν πρόσφεραν κάτι ιδιαίτερο. Και μετά φυσικά όλα τα games ήταν αντιγραφή lol
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mjacob έγραψε:Ναι, εξωτερικό

Ναι ρε Αντρέα, αυτό ήταν! :inlove:

mjacob έγραψε:Απίθανο! Πολλές ώρες λέμε

Τρελό κάψιμο. Τέτοιο κόλλημα είχα φάει μετά με το Game Boy. :lol: Εγώ είχα όμως άλλο joystick, το κλασικό της εποχής:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Serf έγραψε:Space Invaders :inlove: :inlove: :inlove: ώρες "χαμένες" ως πιτσιρικάς Δημοτικού...

Παιχνιδάρα! Όπως και το Tetris.

Άσχετο-σχετικο (λόγω παλαιικής εποχής), με βλέπει πριν λίγο καιρό ένας 20άρης να κουρδίζω ένα ρολόι χειρός Citizen, που φορούσα. Με ρωτάει γιατί το κάνω αυτό. Επειδή είναι κουρδιστό, του λέω. Με κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα. Δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί υπάρχουν ρολόγια που θέλουν κούρδισμα. Χάσμα γενεών. Αμφιβάλλω αν ξέρουν να διαβάζουν αναλογικά ρολόγια αυτοί οι νεανίες... :lol: Άντε να του πεις ότι είχαμε υπολογιστές με κασετόφωνο... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#863178 Η κόρη μου δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα κινητά τηλέφωνα και το ίντερνετ δεν υπήρχαν πάντα και πως ζούσαμε όταν μεγάλωνα χωρίς αυτά.... Θα κάτσει καμιά γερή διακοπή και θα πάθουν κατάθλιψη όλα τα ανήλικα.
Τουλάχιστον της έχω δείξει βινύλιο που το ξέρουν όμως, και κασέτα που της φάνηκε πολύ εντυπωσιακό. 'Οταν δε άκουσε για την χωρητικότητα της δισκέτας... :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:κασέτα που της φάνηκε πολύ εντυπωσιακό

Κάνε το καλύτερο από όλα. Δώσε της μια "μασημένη" κασέτα και ένα μολύβι ΗΒ, ή στυλό BIC, και να δούμε αν θα μπορέσει να βάλει άκρη. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#863213 Ο μικρός μου πάλι (11 χρονών) έχει λίγο καιρό που επιμένει να θέλει κασέτες και πικ-απ... :lol: :lol: Πήγαμε ξεθάψαμε κάτι παλιές κασέτες που έγραφα από το ραδιόφωνο ή από δίσκους και CD για το αμάξι (τότε) και αγόρασε με 30€ δικά του που τα μάζευε ένα τύπου walkman για να τις ακούει! :lol: :lol: Και όμως υπάρχουν ακόμα καινούρια μοντέλα στην αγορά, μάλιστα συνδέεται με υπολογιστή! :lol: :lol:

Και όταν πάμε Θεσσαλονίκη, κάθεται με τις ώρες με τον παππού του και ακούνε τα βινύλια που έχει εκεί... :inlove: :inlove:

Ο άτιμος με έχει ταξιδέψει πολύ πίσω... :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#863297 στα ταμπλετ <200€ (όχι για παιχνίδια, αδιάφορο το GSM) προτιμάμε

new chinese on the block (8GB RAM, μεγάλη μπαταρία)
https://www.skroutz.gr/s/47941444/Xiaom ... -Gray.html

Σάμσουν της σωστής Κορέας (8GB, μικρότερη οθόνη)
https://www.skroutz.gr/s/48544574/Samsu ... phite.html

ή επαρκούν και 4GB RAM ώστε να κατέβει ο πήχης στα <150€?
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#863372 Το ps4 που εχω δεν εχει οπτική, δίνω με το HDMI στην τηλεόραση και από την τηλεόραση οπτική στον ενισχυτή.