ripper έγραψε:θα τους έλεγε δεν μπαίνω και βγάλτε τις τσιμπλες από τα μάτια (σε ελεύθερη μετάφραση).
θα χάνανε τα λεφτά από τις στοιχηματικές εταιρείες όμως τα εγγλεζάκια και θα του κλεβαν πάλι τα ρολόγια οι μαφιόζοι.
ripper έγραψε:θα τους έλεγε δεν μπαίνω και βγάλτε τις τσιμπλες από τα μάτια (σε ελεύθερη μετάφραση).
Corto Maltese έγραψε:Ο Sainz έχει φτιάξει ένα υπερφυσικό προφίλ με απίστευτες ικανότητες, λέγοντας εξυπνάδες του στυλ "γαμήστε τον Λεκλέρ εγώ είμαι καλύτερος ή έχω ανάγκη". Αν αυτό το βίντεο είχε βγει την ώρα του αγώνα για τον Sainz θα διαβάζαμε βογκητά οργασμών, αλλά τελικά όλοι έχουν άποψη για τη στρατηγική. Για κάποιους τη μαθαίνουμε, για κάποιους όχι
https://www.facebook.com/share/v/edMqQkWxiHPR7z9N/
Corto Maltese έγραψε:sparticle έγραψε:Και μένα μου φάνηκε ότι η McLaren έκανε λίγο... Ferrari στρατηγική σε αυτόν τον αγώνα.
Για το σήριαλ Leclerc-Sainz, να υπενθυμίσω ότι ο Μονεγάσκος ξεκινούσε 8ος με ένα μονοθέσιο καλύτερο από αυτήν την θέση. Εννοείται είχε μόνο μπροστά να πάει από εκεί. Πρέπει να λύσει άμεσα τα όποια θέματα έχει. Δε λέω άλλα γιατί θα με περιλάβει ο Corto
Δεν έχω να περιλάβω κανέναν. Μέχρι στιγμής υποαποδίδει και έχω αρχίσει να έχω μία υποψία. Ότι τα high deg μονοθέσια που βγάζουν φοβερό ένα γύρο είναι αυτά που βολεύουν τον Λεκλέρκ για τα Σάββατα και τώρα που λύνονται τα θέματα αυτά στη Φερράρι έγινε ξανά γήινος στις δοκιμές. Παρόλα αυτά η όλη διαχείρηση του αγώνα της Κυριακής ήταν υποδειγματική. Το πρόβλημα είναι ότι ο Σάινθ είναι χρυσή μετριότητα άρα αν θες να περνιέσαι για το πάνω ράφι πρέπει να τον κερδίζεις παντού και πάντα. Ή έστω σχεδόν παντού και σχεδόν πάντα

Corto Maltese έγραψε:Αν πιστεύεις ότι οι οδηγοί δεν οδηγούν το αμάξι και αυτό πηγαίνει μόνο του, παρακαλώ να περάσεις έξω από μόνος σου και μη δεχτείς ατιμωτικό ban.
g8777 έγραψε:αυτοκινούμενα
mousatos έγραψε:Γιατί δεν κράτησαν τον Ισπανό και χρυσοπληρώνουν τον ξοφλημένο; πεταμένα λεφτά.
REALZEUS έγραψε:Σε ρωτώ ευθέως, αν ήσουν ο John Elkann και είχες 50 εκατομμύρια για να προσλάβεις κάποιον, θα έπαιρνες τον Verstappen ή τον Newey? Μη μου πεις ότι θα έδινες από 25 στον καθένα. Αν μπορούσες να πάρεις μόνον έναν, εννοώ! Τώρα μπορούμε να κάνουμε κουβέντα;
Corto Maltese έγραψε:REALZEUS έγραψε:Σε ρωτώ ευθέως, αν ήσουν ο John Elkann και είχες 50 εκατομμύρια για να προσλάβεις κάποιον, θα έπαιρνες τον Verstappen ή τον Newey? Μη μου πεις ότι θα έδινες από 25 στον καθένα. Αν μπορούσες να πάρεις μόνον έναν, εννοώ! Τώρα μπορούμε να κάνουμε κουβέντα;
Εννοείται τον Φερστάπεν. Και αν ήθελε και τη γυναίκα μου (μιας και του αρέσουν τα μεταχειρισμένα), πακέτο κι αυτή μαζί. Δεν είναι τυχαίο που οι τοπ οδηγοί παίρνουν τα δεκαπλάσια από τους τοπ σχεδιαστές ή μηχανικούς.
https://i.postimg.cc/nzfV1jF7/2026091[…]
Δεν ξέρω για τα σποτ αλλά για την αντισεισμική τεχ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]