Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
George_Prix έγραψε:Βρηκα κι αλλους που λενε οτι εχασαν τη συγκεκριμενη επιλογη. Σε τηλεφωνα "κλειδωμενα" απο παροχους:

drdino έγραψε:Ναι αυτό θα σε ρωτούσα, αν έχεις μαμίσιο ξεκλείδωτο ή παροχου αλλά ξεκλειδωμένο.

Εικόνα

Υπάρχουν ακόμα (στην EMEA) κλειδωμένα κινητά; :hmmm:

Εγώ ως γνήσιος μιλένιαλ, απλά δεν απαντώ σε άγνωστα νούμερα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#867421 Το Α52s του μικρού μάλλον παρέδωσε το πνεύμα, ήτοι η οθόνη ανάβει με το κουμπί on/off αλλά δεν αντιδρά σε τίποτε άλλο. Στη samsung μου είπαν για αλλαγή οθόνης και digitizer στα 130€, που μάλλον δεν αξίζει να δώσω. Το θέμα είναι ότι κανένας δεν έχει ασχοληθεί με backup σε cloud και έχει κάποιες φωτογραφίες που θέλει να κρατήσει. Όταν το συνδέω με usb στον υπολογιστή, εμφανίζει έναν κενό φάκελο. Υπάρχει άλλος τρόπος να αντλήσω τα δεδομένα;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#867422 Ειμαι σε παρομοια κατασταση. Ο κενος φακελος θα εμφανισει περιεχομενα μονο αν πατηθει το allow στην χαλασμενη οθονη. Δυστυχως επρεπε να εχουν γινει καποια βηματα πριν χαλασει η οθονη ωστε να επιτραπει η προσβαση χωρις ερωτησεις, τωρα ειναι αργα. Υπαρχει ενα προγραμμα για mirroring της οθονης στο pc, αλλα κι αυτο λογικα θελει προετοιμασια για να δουλεψει, μπορεις να δοκιμασεις παντως, ειναι το scrcpy.

Αλλη επιλογη, βρισκεις ενα χαλασμενο με λειτουργικη οθονη και τις κανεις τραμπα, ισα για να παρεις τα αρχεια. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος τι βλαβη ακριβως περιγραφεις, αναβει και βλεπεις κανονικα εικονα, ή παραμενει σκοτεινη?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#867423 Ανάβει και βλέπεις κανονικά και καθαρά την εικόνα, σαν να μην έχει κανένα πρόβλημα. Θα δοκιμάσω το scrcpy, ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#867471 Δε βλέπω να γίνεται δουλειά, οπότε θα πάω σήμερα να του πάρω ένα άλλο, γιατί το θέλει τη Δευτέρα. Έχουμε να προτείνουμε κάτι καλύτερο (και φθηνότερο) από το SAMSUNG GALAXY A55;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#867485 Πήρα το A55 τελικά. Τυχαία είχε δίπλα Γερμανό, από τον οποίο πήρα θήκη, και επί τη ευκαιρία ρώτησα ακριβώς αυτό. Με παρέπεμψαν σε άλλα μαγαζιά που κάνουν αυτή τη δουλειά (τύπου i-repair).
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#867486 Και μεις αλλαξαμε κινητο στη συζυγο. (Ειχε και γενεθλια)
Ειχε το Α72 3-4 χρονια και τωρα προς το τελος εκανε κολληματα παγωματα και διαφορα αλλα περιεργα.
Γενικα τα Α series μας ειπαν οτι ειναι για λιγο..Αυτα ακριβως τα λογια ενος πλαισια.

Τελικα πηραμε το S24 (οχι απο το πλαισιο προφανως)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Και μεις αλλαξαμε κινητο στη συζυγο. (Ειχε και γενεθλια)
Ειχε το Α72 3-4 χρονια και τωρα προς το τελος εκανε κολληματα παγωματα και διαφορα αλλα περιεργα.
Γενικα τα Α series μας ειπαν οτι ειναι για λιγο..Αυτα ακριβως τα λογια ενος πλαισια.

Να την χαίρεσαι.

Τι εννοούσε με το "για λίγο";
Γιατί με τα ίδια λεφτά αγόραζε σήμερα το Α55 και σε 4 χρόνια το Α59...
Θα βγάλει το S24 8 χρόνια; Μάλλον χλωμό.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#867488 Σε ευχαριστω Νικο.
Ειπε γενικα οτι τα σειρα Α δεν εχουν καλο προσδοκιμο.
Και ενα Α21 πεθανε προσφατα του πεθερου.

Το s24 κοστισε κοντα στα 630 .Διπλασια ακριβως απο οσο το Α55 που το γλυκοκοιταζαμε και αυτο. Βγαινει και σε ενα φοβερο χρωμα.
Αλλα καναμε την τρελλα τελικα.
Ο πεθερος πηρε ενα Α15..Για να δουμε πως θα παει.
Άβαταρ μέλους
By nikos
PaNick67 έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Και μεις αλλαξαμε κινητο στη συζυγο. (Ειχε και γενεθλια)

Να την χαίρεσαι.

Τι εννοούσε με το "για λίγο";
Γιατί με τα ίδια λεφτά αγόραζε σήμερα το Α55 και σε 4 χρόνια το Α59...
Θα βγάλει το S24 8 χρόνια; Μάλλον χλωμό.

.
Συμφωνω απόλυτα.
Λόγια του αέρα όταν το a55 βγήκε πριν λίγους μήνες και θα έχει 4 χρόνια android και 5 χρόνια security

< Note >
Άβαταρ μέλους
By babakos
#867678 Mια χαρά συσκευές ειναι τα Α54/55 με καλό πομποδέκτη, καλό ματσάρισμα με τα δικτυα στην Ελλάδα και 4-5 χρονια εξασφαλισμένη σοβαρή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις..
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:Εχουμε καμια προταση για γερη και διακριτικη θηκη και τζαμι για πιξελ 7?

Αυτη μου αρεσει, υπαρχει καποια ενσταση?

https://www.spigen.com/products/pixel-7 ... 8287564847

Eχω την ίδια για το 6 απο τον Νοέμβρη του 2021 https://www.amazon.co.uk/dp/B0964HKSRG? ... ct_details
Μια χαρά είναι σε πεσίματα που εχουν συμβεί στα 3 χρόνια.Ομως έχω προσέξει τον τελευταίο χρόνο ότι σαν να έχει ξεχειλώσει λίγο η θήκη γιατί έχει ένα μικρό παίξιμο το κινητό όταν δεν το κρατάς απο το πλάι.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#868143 Ωραία, έχω μάτι λοιπόν αν σταμπαρα επιλογή Μπιλ με την πρώτη :s_thumbsup