Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#863034 Φιλική συμβουλή: παράτα τα Τάκη
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#863049 Δεν έπεσε μέσα σε τίποτα. Τα γνωστά αλλά όσο πάει και η κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου και ο Τζώρτζης με τον Σεϊτανίδη έχουν παραιτηθεί από την προσπάθεια να τον διορθώνουν. Τον έχει πάρει στο ψιλό μέχρι και ο γιος μου που πάει Γυμνάσιο.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#863065 Έχω δει και καλύτερους
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#863980 Υπάρχει περίπτωση να ανοίξει το στόμα του ο Τάκης και να μην πει μαλακί@;
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#864010 Τοσα χρονια στην F1, τοσοι αγωνες απο κοντα, συνεντευξεις, γνωριμιες, το λες και κατορθωμα να πεφτει παντα εξω σε ο,τι λεει.

Ο Σειτανιδης λιγο σωζει την κατασταση, στο σπριντ ηταν μονος του και ηταν πολυ καλυτερα.
Άβαταρ μέλους
By uncle_nontas
#864012 Χθες προσπαθούσε να το πάρει πάνω του ο Σεϊτανίδης κ τον διέκοπτε ο Τάκης λέγοντας κυριολεκτικά τη μια φαφαριά πίσω απ' την άλλη

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#864015 Είπα χθες να δω ΑΝΤ1 έστω και στο βουβο.
Κοιτάζω το πρόγραμμα η μετάδοση ήταν για 0:15 ενώ ο αγώνας ξεκινούσε 23:00.

Κυριακή του Πάσχα δεν είχαν τίποτα άλλο να δείξουν από μία ελληνική ταινία του 60 και το μετέδωσαν κονσέρβα;

Οπότε είδα αγώνα στο κινητό από F1TV, μου βγήκανε τα μάτια όμως.
Οι 6,3 ιντσες είναι λίγες αλλά εδώ που είμαι οι τηλεοράσεις είναι όλες χαζές

.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
uncle_nontas έγραψε:Χθες προσπαθούσε να το πάρει πάνω του ο Σεϊτανίδης κ τον διέκοπτε ο Τάκης λέγοντας κυριολεκτικά τη μια φαφαριά πίσω απ' την άλλη

< >

Σε μερικές φάσεις ήταν αδιανόητα ενοχλητικός. Ο τρόπος που μιλάει για τους μισούς σχεδόν οδηγούς στο γκριντ είναι αδιανόητα προσβλητικός και πραγματικά απορώ τι προσπαθεί να πετύχει έτσι. Σε κάθε ομάδα έχει πιάσει τον έναν από τους δύο και τον κράζει σε κάθε ευκαιρία, χωρίς κανένα νόημα. Το ότι πέφτει σε όλα έξω εντάξει, δεν περιμένω κάτι παραπάνω και πραγματικά έχει φτάσει να είναι το λιγότερο ενοχλητικό πράγμα στην μετάδοση.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
PaNick67 έγραψε:Κυριακή του Πάσχα δεν είχαν τίποτα άλλο να δείξουν από μία ελληνική ταινία του 60 και το μετέδωσαν κονσέρβα;

Είναι θέμα συμβολαίου με την FOM.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#864528 Έπεσε και το τελευταίο (ίσως) κάστρο 'θιασώτη της ελεύθερης τηλεοπτικής μετάδοσης'... Πήγα τελικά στον Ant1+ :s_blush :roll: