Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
20%
0
N/A
1
20%
0
N/A
1
20%
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Yugo_para_siempre έγραψε:Σε τι άγχος και απογοήτευση ήσουν μετά τη 2η θέση του Λούη στο Σπριντ;

Από το πόσο λυτρώθηκες τώρα, πρέπει να κόντευες για Σινούρη...

:hmmm: :hmmm:
Σοβαρα τωρα?
Χεστηκαμε για τα sprint αγαπητε. Μεχρι και ο Πιαστρι εχει κερδισει σπριντ και κανεις δεν το αναφερει.

Δλδ μονο αυτο σε ενοχλησε? Ισως τα 8 χιλιοστα να σου χαλανε την σουπα και να ξεσπας αλλου.
g εκει που ημουν ηρθες :iconcool: enjoy your stay
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#862938 Βασικα οι περισσοτεροι χεστηκανε για τον Μαξ. ( εκτος απο αυτους που εχουν συμφεροντα να πανηγυριζουν αφου ζουν απο αυτο )

Ο οποιος αφου σκυλοβρισε το box για την μπαταρια του την αδεια και ο μηχανικος του ειπε "επιλογη 8 παρακαλω", μολις περασε ενας γυρος που φορτισε αυτη, εκανε το συνηθες.. Τους περασε ολους και μπηκε μπροστα..
Δεν ηξεραν οι σχολιαστες και νομιζαν οτι ο Σαινθ τον ζοριζε.

Αυτος θα τερματιζει πρωτος και ολοι οι υπολοιποι θα κοιταζουμε τους απο πισω για μαχες κλπ

Κριμας μονο που ο Σαινθ τους χαλασε το 24 στα 24, του χρονου ισως
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
PaNick67 έγραψε:Βασικα οι περισσοτεροι χεστηκανε για τον Μαξ. ( εκτος απο αυτους που εχουν συμφεροντα να πανηγυριζουν αφου ζουν απο αυτο )

Απο που προκυπτει αυτο?
Και βασικα τι σχεση εχει αυτο? Ο καθενας υποστηριζει οποιον και οτι θελει.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Geo f1 έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Σε τι άγχος και απογοήτευση ήσουν μετά τη 2η θέση του Λούη στο Σπριντ;

Σοβαρα τωρα?
Χεστηκαμε για τα sprint αγαπητε. Μεχρι και ο Πιαστρι εχει κερδισει σπριντ και κανεις δεν το αναφερει.

Δλδ μονο αυτο σε ενοχλησε? Ισως τα 8 χιλιοστα να σου χαλανε την σουπα και να ξεσπας αλλου.

Γιωργακο baby, δεν ησουν ποτε εκει που ημουν, ουτε θα ερθω ποτε εκει που εισαι (εξαιρω τπτ εγκεφαλικο, ανοια κλπ εκφυλιστικες νοητικες ασθενειες). Για τον απλουστατο λογο οτι δεν ερμηνευω τον κοσμο ( και δη την Φ1) οπως εσυ. :)

Καλυτερα να απευθυνεις την ρητορικη σου σε καμια τυροπιτα, ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξει ανταποκριση.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
Geo f1 έγραψε:

Σοβαρα τωρα?

Τους τελευταίους μήνες ειδικά έχεις βγάλει ό,τι σκατά έχεις μέσα σου για το Λούη.
Στις δοκιμές του Σπριντ και στο Σπριντ έδειξε μεγάλη κλάση.
Δεν λέω ότι το Σπριντ έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία βαθμολογικά, αλλά ότι και εκεί φαίνεται η κλάση.
Βγήκες μετά την αποτυχία του στις δοκιμές του αγώνα και έριξες 55 κουταλιές της σούπας από το πάθος και την τρέλα να τον θάψεις.
Λυτρώθηκε το είναι σου και έχω το πρόβλημα εγώ;

Εγώ μπορεί να έχω τα θέματα μου, όπως όλοι μας.
Δεν αντιδρώ όμως εδώ και πολλά χρόνια με αυτήν την τρέλα να θάψω κάποιον για να λυτρωθεί η ψυχούλα μου και το αφήγημα μου.

Με τα χρόνια θέλω να πιστεύω ότι προχωράμε και γινόμαστε καλύτεροι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#862948 Yugo δεν ειναι μονο τους τελευταιους μηνες. Ειναι ακομα πιο πολυ. Τουλαχιστον εγω γραφω με επιχειρηματα. Αλλα οπως βλεπεις ο αντιλογος ειναι κουτια απο φαρμακα...Γιατι πολυ απλα δεν μπορει για παραπανω.

Η επαρση και να το παιζεις συνεχεια ιστορια ειναι πολυ κουραστικο. Ειδικα οταν τα αποτελεσματα εντος πιστας δεν συναδουν.
Οταν λοιπον μιλας με φαρμακα και για τυροπιτες καταλαβαινεις οτι οσο η πιστα δειχνει αυτα το γλεντι θα συνεχιζεται.

Πχ ο panick εγραψε αυτο
Ο οποιος αφου σκυλοβρισε το box για την μπαταρια του την αδεια και ο μηχανικος του ειπε "επιλογη 8 παρακαλω",
Οταν ειδε αυτο
https://imgur.com/FoEL8V4

Αυτο δλδ ειναι σκυλοβρισιμο στο box? Που το πιο πιθανο ειναι να εβαλε ενα fuck στο τελος??

Το παρακατω ομως δεν ηταν αξιο σχολιασμου για τους αντικειμενικους φιλους μας εδω πχ
https://www.youtube.com/watch?v=GPh8dinc-p8
Θα ηταν αν το εκανε και το ελγαν στο Μαξ.

Οποτε οπως καταλαβαινεις yugo το θεμα δεν ειναι οτι εγω πχ βγαζω χολη για τον Λουης. Αλλα το ποσο τους ποναει ο Μαξ τα τελευταια 3 χρονια. (Απο τις 12/12/2021 πιο συγκεκριμενα)
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 20 Απρ 2024, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#862949 Πείτε μου σας παρακαλώ ότι οι Θεούληδες οι Κινέζοι στην κερκίδα του Hamilton κρατούσαν εκείνα τα τεράστια 8άρια, εννοώντας το κλεμμένο! Μόνο αυτό πείτε μου! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#863015 Να σου πω κατι ωρε Γιουγκο... Και το λεω σε σενα που παροτι εχεις τα κολληματα σου (με οδηγους κτλ) οπως ολοι μας, δεν την πεφτεις ποτε ασχημα σε καποιον με διαφορετικα κολληματα. Μην ψαχνεις λοιπον ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο στη βοθροποιηση που βλεπουμε κατα καιρους στα τοπικα. It takes two to tango :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#863025 Ο Νόρρις με τα μεσαία έχει πολύ καλό ρυθμό.

Από τότε που ο Λεκλέρκ έχει καθαρη πίστα μπροστά του, ο Νόρρις αύξησε τη διαφορά τους από 6" και κάτι στα σχεδόν 7", παρότι ο Λεκλέρκ ανοίγει γρήγορα τη διαφορά του από Πιάστρι και Σάινθ.

Δύσκολο το πόντιουμ σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#863028 Έχω την αίσθηση ότι το safety car γλίτωσε τη Φεράρι από μία επική |λογοκρισία| στην στρατηγική.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#863044 :metalo: :metalo:
Νικηηηηηηηηηηηηηηηη

Απιστευτος Μαξ για μια ακομη φορα. ΡΟΜΠΟΤ.
η τελειοτητα...

Ο Τσεκο με τον ιδιο πυραυλο 3ος και δεν μπορεσε να κλεισει εστω λιγο στον πολυ καλο Νορρις!!!!
Φερραρι κατωτερες απο οσο τις περιμεναμε...Σαινθ κομπαρσος..Λεκλερ λιγο καλυτερος.

Αρλεκινος εσωσε τρελο χασιμο...Κριμα που του εβαλαν κοκκινα και τον χαντακωσαν

Χαμιλτον Η μιρλα η ιδια!!! Ευτυχως που ειχε και sc και εμεινε εκει κοντα...!!!
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#863047 Ο Μαξ ειδικά σε αυτόν τον αγώνα ήταν από άλλο πλανήτη.
Χωρίς τα VSC-SC-SC θα είχε ρίξει απίστευτη διαφορά.

Νόρρις αεροπορία, με πολύ καλό ρυθμό γενικά και εξαιρετικό ειδικά με τα σκληρά. Επίσης κράτησε ζωντανά τα λάστιχα πριν το πρώτο στοπ.

Φερράρι συνολικά χειρότερες από ότι περιμέναμε.
Ο Λεκλέρκ στο πρώτο στιντ με τα μεσαία είχε τσαγανό, πέρασε στην πίστα Φονέα και Πιάστρι, κατόπιν σε κενή πίστα άνοιγε αρκετά από Πιάστρι και Σάινθ.
Μέχρι να μπουν στα πιτ δε μείωνε από το Νόρρις αλλά δεν έχανε και πολύ. Επίσης κράτησε πολύ ζωντανά τα ελαστικά του.
Με τα σκληρά όμως ο Νόρρις απλά εξαφανίστηκε...
Τεράστια διαφορά από λάστιχο σε λάστιχο.

Η Γριά πολύ καλό αγώνα γενικά, κάνει το φοβερό σώσιμο και στο επόμενο δευτερόλεπτο έχει τόση αυτοπεποίθηση που ανοίγει το DRS να συνεχίσει το κυνήγι, ούτε που ψάρωσε...
Ίσως τους χαντάκωσε τελείως την επιλογή με κόκκινα, ότι τελικά το πρώτο SC τράβηξε πολύ και μετά είχαμε δεύτερο SC που και αυτό ήταν παρατεταμένο. Οπότε αντί να κάνει δύο πιο μεγάλα στιντ με πιο φρέσκα ελαστικά για περισσότερους γύρους και τους υπόλοιπους να υποφέρουν προς το τέλος, του μείωσαν πολύ τα στιντ...
Νομίζω οριακά είχε το Σάινθ σε έναν αγώνα που θα ήταν πιο τυχερός.

Στρολλ μα τι καραγκιόζης;
Έναν αγώνα πήγε να κάνει ο Ρικιάρντο, να βγει από την κατάθλιψη και του τον σφύριξε τόσο άδικα...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#863050 Ο Στρολ έχει μια αποστολή.

Να δείξει σε όλο τον κόσμο πόσο τιτάνας οδηγός είναι ο Ναντο. Είπαμε όμως.

Άτιμη κοινωνία, άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα. Μήτση Κωνσταντάρα.