Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Εκεινο το εικονιδιο διπλα στο μπλουτουθ με 2 γραμμες που κανουν κατι πλακομουνια τι ειναι? :hmmm:

nfc
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Εκεινο το εικονιδιο διπλα στο μπλουτουθ με 2 γραμμες που κανουν κατι πλακομουνια τι ειναι? :hmmm:

nfc

Ωραιος :s_howdy

Αντε γεια κι εσυ NFC. Γκαρμιν πεη και τα μυαλα στα καγκελα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
George_Prix έγραψε:Συνδεδεμενος στο WiFi του γειτονα που εχει Vodafone :metalo:

Εικόνα

Κοσμοτε... Αγαπουλα σου εχω ενα μυστικουλι :s_empathy

Εικόνα

Το κλειδακι τι είναι ??
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bujinkan έγραψε:Το κλειδακι τι είναι ??

VPN

Χρήστος Λάππας έγραψε:Πολύ φλύαρες οθόνες. Σε κινητά είναι αυτά, ή σε tablet?

Το προηγουμενο το καρναβαλι με το WiFi Calling και καμποσα αλλα "περιττα" ειναι οταν συρεις την οθονη προς τα κατω που τα δειχνει πιο αναλυτικα. Κανονικα μονο αυτα βλεπω:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67

Εικόνα

Εικόνα
Θα το μετανιώσεις και θα είναι αργά.

Μετά την Κοτε το χάος!

Εκτός αν μιλάμε για ftth

.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
George_Prix έγραψε:Κανονικα μονο αυτα βλεπω:

Εικόνα

Και πάλι υπερβολικό μου φαίνεται. Ίσως βέβαια απλά να είμαι συνηθισμένος αλλιώς.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#863002 Μπορεί να μην φαίνεται τίποτα. Θέμα ρυθμίσεων του τηλεφώνου είναι.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα
Θα το μετανιώσεις και θα είναι αργά.

Μετά την Κοτε το χάος!

Εκτός αν μιλάμε για ftth

.

ftth ειναι. Ηδη παιζει η κλασικη σκαμμενη λεπτη γραμμη εξω στον κεντρικο δρομο που καταληγει στην οικοδομη και υπαρχει περασμενο κουτι στον εξωτερικο τοιχο. Εβαλα πρωτο τον κουνιαδο μου να κανει το πειραματοζωο και να φαει στη μαπα την αναμονη και τελικα τον συνδεουν σε λιγες μερες. Βασικα εφοσον μπηκε το κουτι, ολοι οι αλλοι της οικοδομης νομιζω οτι μπορουμε να κουμπωσουμε πλεον στο δικτυο στα σβελτα, με οπτικη που θα φτανει μεσα στο σπιτι του καθενος.

Σιγουρα σαν εταιρια δεν της εχω την εμπιστοσυνη που εχω στην Κοτε, αλλα σαν τεχνολογια θεωρω απιθανο να εχω θεματα με την οπτικη απευθειας στο σπιτι μου, σε σχεση με τωρα που ερχεται χαλκος απο το καφαο μεχρι το σπιτι μου.

Ασε που αυτο που εχει ετοιμο ΤΩΡΑ δε μπορει να μου το προσφερει καμια απο τις υπολοιπες εταιριες ακομα (ρωτησα και στις 3 γνωστες). Ολοι οι αλλοι ειναι στο προσεχως και στο αναμενεται. Ζησε Μαη μου να φας τρφυλλι δηλαδη...
Και μιλαμε για χαοτικη διαφορα στις ταχυτητες και τις τιμες.
Εγω τωρα εχω 100/10 και επειδη ειμαι διπλα στο καφαο τελικιαζω και ας Απ και σε Νταουν. Και δινω 33 Ευρα στην Κοτε.

Οι αλλοι με 28€ δινουν συμμετρικο 200/200.
Και με 48€ δινουν παλι συμμετρικο 1000/1000.

Οπως ειπα και χθες, στο τηλεφωνο καταλαβα οτι παιρνει παζαρι η υποθεση. Εγω τους εκανα το δυσκολο και τους ειπα "απο 100 που ειμαι τωρα να παω στα 200 κλαιν. Τη 1000αρα γουσταρω, αλλα 48€ που την εχετε δεν τα δινω με τιποτα. Η Wind εχει τη 1000αρα με 33€". Και μου ειπε "αφηστε τα στοιχειας σας και θα επικοινωνησει μαζι σας το αρμοδιο τμημα να δουμε τι καλυτερο μπορουμε να κανουμε".

Βεβαια δεν τους ειπα οτι η Wind ΔΕΝ ΕΧΕΙ προς το παρον διαθεσιμοτητα τη 1000αρα στην περιοχη μου, ουτε τους ειπα οτι μου τρεχουν τα σαλια με την ιναλαν γιατι η 1000αρα της Wind (και ολων των αλλων) ειναι ασυμμετρο 1000 Νταουν /100 Απ και οχι συμμετρικο 1000/1000 σαν το δικο τους :lipsealed:

Καλα μιλαμε θα παιξω την παρασταση της ζωης μου σε αυτο το τηλεφωνημα για να ριξω οσο γινεται αυτο το 48αρι. Τετοιο γυφτιλικι που θα τους κανω στο παζαρι, δε θα το εχουν ξαναζησει. Μεχρι και οτι θα ψησω τον κουνιαδο μου να κανει υπαναχωρηση αν δε μου κανουν τα κεφια θα τους πω και οτι θα μας χασουν και τους 2 μας απο πελατες απο την απληστια τους :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#863989 Εδώ και μήνες δέχομαι σχεδόν καθημερινά τηλέφωνο από αλβανικό αριθμό +355 68 xxxxxx, καθε μα καθε φορα διαφορετικό. 1-2 φορές που απάντησα τον πρώτο καιρό η γραμμή έκλεισε αμέσως. Σε τι (μπιπ) λίστα έχω βρεθεί... Έχει τύχει σε αλλον;

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Serf έγραψε:Εδώ και μήνες δέχομαι σχεδόν καθημερινά τηλέφωνο από αλβανικό αριθμό +355 68 xxxxxx, καθε μα καθε φορα διαφορετικό. 1-2 φορές που απάντησα τον πρώτο καιρό η γραμμή έκλεισε αμέσως. Σε τι (μπιπ) λίστα έχω βρεθεί... Έχει τύχει σε αλλον;

.

Πολλές φορές,και με αλβανικό και με μαροκινό και με σριλανκιανό :lol: κλπ κλπ
Απλά απαντώ όσο πιο γρήγορα μπορώ ώστε να χρεώνονται και μην ξανακαλούν.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#863999 Ως και Μαυριτανία βλέπω,ενα μικρό δείγμα απο την λίστα
Εικόνα