Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#862610 Το rav4 σε κατι περιποιημένες εκδόσεις είναι πολύ όμορφο, το κορολα από την άλλη είναι

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
#862749 .Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#862753 Πέτυχα σήμερα μία BMW XM, δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#862862 Σήμερα έρχεται ένας κύριος να δει ένα διαμέρισμα που νοικιάζω. Του αρέσει, τα βρίσκουμε σε όλα, τον ρωτάω τι αυτοκίνητο έχει και με το που μου το λέει, αμέσως στραβώνω.

-Το γκαράζ στο υπόγειο δυστυχώς είναι αρκετά στενό, δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να καταφέρετε να το βάζετε και να κάνετε αναστροφή για να βγείτε.
-Μια χαρά χωράω, έχω 360 κάμερες, και γενικά "το έχω".
- Κοιτάξτε, και εγώ δεν έχω θέμα με τις μανούβρες, αλλά είναι ήδη δύσκολο για το 325 μου, το δικό σας απλά δεν χωράει, ούτε την στροφή για την είσοδο δεν θα μπορείτε να πάρετε.
- Σας λέω το βλέπω και είμαι σίγουρος ότι είναι οκ. Μπορούμε να υπογράψουμε και τώρα αν θέλετε.
- Και εγώ σας λέω ότι σας ξεγελάει, αυτό το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο να μπει και να κάνει μανούβρες σε αυτό τον χώρο. Βάλτε το τουλάχιστον τώρα δοκιμαστικά να δούμε, μην υπογράφουμε συμβόλαια και μετά τρέχουμε να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.

Να μην τα πολυλογώ, το βάζει, άνετα :thumbsup: , κάνει την αναστροφή άνετα :thumbsup: (γιατί έλειπαν τα άλλα τρία που θα έτρωγαν τον υπόλοιπο χώρο) και τρώμε 1,5 ώρα να προσπαθούμε να το βγάλουμε χωρίς να καταστρέψουμε τοίχους γκαραζόπορτα και το αυτοκίνητο. :vava:

Το φορτηγό ήταν αυτό:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#862884 Ουκρανος προσφυξ. Αλληλεγγυη.

( Συντομα και στο Συνταγες / Φαγαδικα του οδηγου, ποστακι για μαγειρικη απο Μολδαβη οικιακη βοηθο νεου νοικαρη. )
Άβαταρ μέλους
By drdino
#862946 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ιταλός ναι, με άψογα Ελληνικά,

τελικα του το εδωσες το διαμερισμα? Γιατι δεν του εδωσες παρκινγκ στην Πυλωτη?
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#862971 Θα πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία. Να πείσω την νοικάρισα που έχει ένα Α3 να το βάζει στο υπόγειο, την θέση της να πάρει μια Mercedes c class (οριακά, αλλά χωράει) και το Q8 να πάρει την θέση της mercedes που είναι η πιο εύκολη. Και όλα αυτά ενώ είναι δηλωμένα αλλιώς στην εφορία.

Μου φαίνεται πολύς μπελάς χωρίς λόγο, θα βρεθεί άλλος με μικρότερο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Θα πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία. Να πείσω την νοικάρισα που έχει ένα Α3 να το βάζει στο υπόγειο, την θέση της να πάρει μια Mercedes c class (οριακά, αλλά χωράει) και το Q8 να πάρει την θέση της mercedes που είναι η πιο εύκολη. Και όλα αυτά ενώ είναι δηλωμένα αλλιώς στην εφορία.

Μου φαίνεται πολύς μπελάς χωρίς λόγο, θα βρεθεί άλλος με μικρότερο αυτοκίνητο.

O Ιταλος πως το πηρε το ακυρον? Σε ελουσε στα Ιταλικα;
Άβαταρ μέλους
By skous
#862976 εσένα τι σε νοιάζει εφόσον αυτός θέλει να ταλαιπωρείται;

< >