Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#862210 Αν μπορούσες έστω να σκεπάσεις κάπως το οριζόντιο τμήμα με τις βίδες καλά θα ήταν.
Αλήθεια οι βίδες αυτές με τις δονήσεις και κραδασμούς που δημιουργούνται κατά τη λειτουργία ενός αυτοκινήτου δεν κινδυνεύουν να χαλαρώσουν; Τι καλιτεχνικά μέτρα αποφυγής αυτού έχεις συμπεριλάβει στην κατασκευή;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sknipper έγραψε:Αν μπορούσες έστω να σκεπάσεις κάπως το οριζόντιο τμήμα με τις βίδες καλά θα ήταν.
Αλήθεια οι βίδες αυτές με τις δονήσεις και κραδασμούς που δημιουργούνται κατά τη λειτουργία ενός αυτοκινήτου δεν κινδυνεύουν να χαλαρώσουν; Τι καλιτεχνικά μέτρα αποφυγής αυτού έχεις συμπεριλάβει στην κατασκευή;

Στη συσκευασια ειχε ενα παχυ-μαλακο αυτοκολλητο διπλης οψης που υποτιθεται θα εκανε τη δουλεια μονο του. Αυτο το κρατησα και υπαρχει ενδιαμεσα σε ταμπλο-βαση, απλα το ενισχυσα και με τις βιδες.

Επισης το κρατησα γιατι θεωρησα οτι αυτο το παχυ-μαλακο αυτοκολλητο θα απορροφαει τους κραδασμους που σωστα ανεφερες σαν αναρτηση και θα πεταξει/κλωτσησει δυσκολοτερα τις βιδες.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
bill33 έγραψε:
George_Prix έγραψε:Εικόνα

Ταξιτζης είσαι Γεώργιε; :hmmm:
Γιατί αν αυτό δεν είναι ταξί με ένα δις χλμ ............... ποιος βάζει βίδες στο ταμπλό του αυτοκινήτου του;
Θα μου πεις μπορούσες να βάλεις ταβανόπροκες...............

Βίδες στο ταμπλό. :s_crazy

Πρίβιουσλι στο 'Android devices':

George_Prix έγραψε:Εικόνα

Μοναδική παραφωνία το άθικτο κουμπί αλάρμ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#862218 Πώς και δεν άνοιξες πέρασμα για το καλώδιο από το να κρέμεται μέσα στη μέση; Έπρεπε να φεύγει από κάτω και να πηγαίνει κατευθείαν στην ασφαλειοθηκη
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Zorz έγραψε:Πρίβιουσλι στο 'Android devices':

Αμ για αυτο το ριχνουμε ολοι μας δαγκωτο Κουλη. Προοδος. Αναπτυξις. Μας πηγε ολους στο νεξτ λεβελ και σαν ανθρωπους και σαν τεχνιτες και σαν χωρα ολοκληρη :shifty:

Το ειπε και η Ουρσουλα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#862808 Παιδες ερωτηση!

Και οι 2 ασυρματοι φορτιστες που εχω (βαση γραφειου και ο αλλος στο αμαξι) λενε οτι βγαζουν 15W στην ασυρματη φορτιση.

Για παραδειγμα τωρα ειμαι με 73% μπαταρια και μου λενε και οι 2 το ιδιο πραγμα, οτι σε 56' θα εχει φορτιστει πληρως το κινητο.

Ο φορτιστης της Σαμυ που πηρα εχει 3 εξοδους. Η μια λεει Max 15W, η αλλη λεει Max 25W και η τριτη λεει Max 65W.

Αν κουμπωσω το τηλεφωνο απευθειας με καλωδιο στη θυρα των Max 15W Μαχ λεει οτι απομενουν 52' (εναντι των 56' που λενε οι 2 ασυρματοi "των 15W"). Αυτο σημαινει οτι οι 2 ασυρματοι που λενε οτι βγαζουν 15W ασυρματη φορτιση παραμυθιαζουν τους καταναλωτες? :hmmm:

Αν κουμπωσω καλωδιο απευθειας στο τηλεφωνο στη θυρα των 25W Max λεει 35' και στην τουμπανο με τα 65W Max λεει 34'. Αποτελεσμα το οποιο ειναι επισης περιεργο. ΜΟΝΟ 1' διαφορα οταν η μια θυρα στελνει με 25W Max και απο την αλλη με τραβαει το τηλεφωνο το μεγιστο δυνατο του που ειναι 45W (ασχετα αν η θυρα μπορει να στειλει μεχρι 65W Max). Κουφο ε? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#862813 Βρες γκόμενά να ασχολείσαι.

Η μπαταρία του S24U κρατάει τόσο που δεν έχει σημασία πόσο βγάζει ο φορτιστής, έτσι κι αλλιώς τον χρειάζεσαι σπάνια

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimik έγραψε:Βρες γκόμενά να ασχολείσαι.

Η μπαταρία του S24U κρατάει τόσο που δεν έχει σημασία πόσο βγάζει ο φορτιστής, έτσι κι αλλιώς τον χρειάζεσαι σπάνια

< >

Για να μαθω κατι ρωταω ωρε Ντιμικ. Γενικα οταν κατι δε μου παει καλα με τους αριθμους και δε βγαζουν λογικη, αρχιζουν τα ματια μου να κανουν σβουρες. Μετα αρχιζουν τα καντηλια. Και μετα θα καταληξω στην κολαση :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:
dimik έγραψε:Βρες γκόμενά να ασχολείσαι.

< >

Για να μαθω κατι ρωταω ωρε Ντιμικ. Γενικα οταν κατι δε μου παει καλα με τους αριθμους και δε βγαζουν λογικη, αρχιζουν τα ματια μου να κανουν σβουρες. Μετα αρχιζουν τα καντηλια. Και μετα θα καταληξω στην κολαση :s_tongue

Είσαι ήδη στην κόλαση οπότε μπορεις να παραλείψεις τα άλλα δύο βήματα.

Παίζει ρόλο και απο πόσο άδειο κινητό θες να φορτίσεις.Δεν δίνει τέρμα δύναμη μέχρι το 100%.
Είναι πολύ πολύπλοκος ο αλγόριθμος για να τον καταλάβουμε εμείς,σαν την Λιονέςς ένα πράγμα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#862830 Με ασύρματη φόρτιση έχεις απώλειες οπότε δικαιολογείται μια μικρή διαφορά 15 με ασύρματη και 15 με καλώδιο.
Τα 65 ακόμα και αν όντως τα βγάζει ο φορτιστής πρώτον πρέπει να τα υποστηρίζει το τηλέφωνο και δεύτερον έχει να κάνει με το προφίλ φόρτισης, γενικά όσο φορτίζεις τόσο πέφτουν τα βατ που ρουφάει το σύστημα. Το βλέπω και με τον δικό μου 65άρη μαμά της realme ότι σπάνια να πιάσει πάνω από 3-4 αμπέρ, πρέπει να είσαι κάτω από 15%. Έτσι που το δοκίμασα τώρα στα 70% μόνο 600mA ρουφάει. (600mA φόρτισης συν όσα θέλει για την αναμμένη οθόνη και τη λειτουργία της συσκευής)
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#862832 Θενκς παιδες! Αυτο ακριβως ηθελα. Να καταλαβω γιατι "δε μου βγαινουν τα νουμερα" με βαση τη λογικη! Ειπαμε, απο τεχνικα δε σκαμπαζω και πολλα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#862927 Εν τω μεταξύ ένας φορτιστής που έχω πάρει για το Ignis δεν κουμπώνει καλά και φεύγει πολύ εύκολα. Υπάρχει κάποιος ανταπτορας σαν προέκταση να βάλω για να μπαίνει πλήρως ως το βάθος; Γιατί και άλλο φορτιστή να πάρω δεν ξέρω αν θα κουμπώνει καλά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#862957 Λοιπόν από περιέργεια το άφησα κι έπεσε κάτω από 20% πριν το συνδέσω και χτύπησε μερικά αμπέρ. Ακόμα κι όταν έφτασε στο 70% συνέχισε να δίνει πολύ πάνω από όσα έδινε πριν που ξεκίνησε από εκεί. Υποπτεύομαι ότι τα 65 βάτ ή όσα είναι θα τα πιάνει αν ξεκινάς από μονοψήφιο ποσοστό και θα μειώνεται καθώς φορτίζεις λαμβάνοντας υπόψη του και τη θερμοκρασία (όντως ζεσταίνεται στον ταχυφορτιστή).
Γενικά φορτίζω με απλό φορτιστή και όχι με τον ταχυφορτιστή. Το μεγάλο πλεονέκτημα του ταχυφορτιστή είναι όταν μετά από μεγάλη μέρα πχ είσαι στο 10-20% μέσα σε 5-10-15 λεπτά ενώ ετοιμάζεσαι για να ξαναβγείς έχεις φτάσει στο 70-80+% οπότε συνεχίζεις χωρίς έννοιες.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#863079 Θυμαμαι παλια μια επιλογη που εκανε αυτοματα μπλοκ τηλεφωνηματα που ειχαν μεγαλη πιθανοτητα/ρισκο να ειναι σπαμ.

Πλεον η μονη επιλογη που βλεπω ειναι να μπλοκαρει αγνωστους αριθμους, που προφανως δεν ειναι αυτο που ψαχνω.

Ηταν επιλογη στο παλιο μου το τηλεφωνο και πλεον δεν την εχουν καν στο 24αρι ή με εχει πιασει η στραβομαρα παλι? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:Θυμαμαι παλια μια επιλογη που εκανε αυτοματα μπλοκ τηλεφωνηματα που ειχαν μεγαλη πιθανοτητα/ρισκο να ειναι σπαμ.

Πλεον η μονη επιλογη που βλεπω ειναι να μπλοκαρει αγνωστους αριθμους, που προφανως δεν ειναι αυτο που ψαχνω.

Ηταν επιλογη στο παλιο μου το τηλεφωνο και πλεον δεν την εχουν καν στο 24αρι ή με εχει πιασει η στραβομαρα παλι? :hmmm:

Για κοίτα στις ρυθμίσεις του dialer.