Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By otso
mousatos έγραψε:Δοκίμασε εδώ:
https://www.allianzdirect.gr/el/home μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα.

φοβερες τιμες και καλυψεις αλλά οταν εβαλα και τον γιο μου που εχει διπλωμα 17 μηνες ανεβηκε στην ετησια 320 ε πανω

Η ιντερσαλλονικα προσθεσε μονο 30ε στην ετησια .
Άβαταρ μέλους
By edmond
#850326 αλιανζ 300 ευρώ
ανυτιμε 320 ευρώ
μυζεν 360 ευρώ :lol:

Η hd με τα σκάρτα 260 φαίνεται ευκαιριάρα μπροστά τους. Εννοείται κοινές καλύψεις, ετήσια, πρακτικά τα πάντα όλα εκτός μεικτής.
Πέρσι έπαιζε ο κωδικός HERON1, φέτος δεν βλέπω τίποτα. Τεσπα, άλλες 2 μέρες έχω, εκτός απροόπτου θα μπω στην ίδια.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#852527 Από 105€ η ετήσια της μηχανής πέρσι έφτασε φέτος στα 179€.
Που να την είχα χρησιμοποιήσει κιόλας!
Άβαταρ μέλους
By red_monster
NickTG έγραψε:Από 105€ η ετήσια της μηχανής πέρσι έφτασε φέτος στα 179€.

Δοκίμασες την γνωστή πλατφόρμα ? Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη αύξηση
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#852561 Ειναι ο πληθωρισμός ......
USA EB-5 Immigrant Investor Program , για να πάρεις μακροχρόνια βίζα επενδυτή στην Αμερική

The standard minimum investment amount increases to $1.8 million (from $1 million) to account for inflation.
The minimum investment in a TEA increases to $900,000 (from $500,000) to account for inflation.
Future adjustments will also be tied to inflation (per the Consumer Price Index for All Urban Consumers, or CPI-U) and occur every 5 years.

https://kameli.com/eb5-immigrant-investor/
Άβαταρ μέλους
By NickTG
red_monster έγραψε:
NickTG έγραψε:Από 105€ η ετήσια της μηχανής πέρσι έφτασε φέτος στα 179€.

Δοκίμασες την γνωστή πλατφόρμα ? Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη αύξηση

Δοκίμασα όλες τις πλατφόρμες.
Μόνο μια εταιρεία είναι φθηνότερη, ισπανική αν θυμάμαι καλά.
Οι υπόλοιπες είναι εκεί τριγύρω ή και πιο ακριβές.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#852630 Όλες οι ασφαλιστικές θα ακριβύνουν, λόγω αύξησης την κίνησης και του συνεπαγόμενου ρίσκου.
Αυτό είναι φυσιολογικό για το χώρο. Η απληστία κάποιων επίσης βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#852640 Επίσης, Έχουν ανέβει οι τιμές ανταλλακτικών, οι εργατοώρες και το κόστος των καινούργιων αυτοκινήτων.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#852653 Η μηχανή μου πάντως έχει ίδια τιμή με πέρσι. Το ίδιο και τα ανταλλακτικά! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bebes
#862781 Ψάχνω ασφαλιστική να ασφαλίσω ενα μηχανακι 300 κ.εκ. (279 για την ακρίβεια), 7ετίας, , να εχει επασφάλιστρο νεου οδηγου και ασφάλεια κλοπής.
Αν βάλω ετη διπλώματος 2ου οδηγού <1 οι επιλογές είναι ελάχιστες για ασφάλεια χωρίς κλοπή και καθόλου με κλοπή :(
Ο νεαρός εχει 1,5 χρόνο το δίπλωμα Α1, αλλά το Α2 το βγάζει τώρα.

Καμια ιδέα;
Άβαταρ μέλους
By nikos
bebes έγραψε:Ψάχνω ασφαλιστική να ασφαλίσω ενα μηχανακι 300 κ.εκ. (279 για την ακρίβεια), 7ετίας, , να εχει επασφάλιστρο νεου οδηγου και ασφάλεια κλοπής.
Αν βάλω ετη διπλώματος 2ου οδηγού <1 οι επιλογές είναι ελάχιστες για ασφάλεια χωρίς κλοπή και καθόλου με κλοπή :(
Ο νεαρός εχει 1,5 χρόνο το δίπλωμα Α1, αλλά το Α2 το βγάζει τώρα.

Καμια ιδέα;
Το βγάζεις στο όνομα σου με κλοπή και βάζεις 2ο οδηγό με επασφαλιστρο

< Note >
Άβαταρ μέλους
By otso
#862788 Αν κανουμε οπως λεει ο νικος , στον χρονο επανω δηλωνουμε κλοπη , το πουλαμε ανταλλακτικα και περνουμε καινουργιο;
Αυτο μου ειχε ερθει σαν ιδεα γιατι κοιταζοντας καποτε στο car ηταν τιγκα με μηχανακια που ελεγαν μονο για ανταλλακτικα . χωρις χαρτια κτλ
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:Αν κανουμε οπως λεει ο νικος , στον χρονο επανω δηλωνουμε κλοπη , το πουλαμε ανταλλακτικα και περνουμε καινουργιο;
Αυτο μου ειχε ερθει σαν ιδεα γιατι κοιταζοντας καποτε στο car ηταν τιγκα με μηχανακια που ελεγαν μονο για ανταλλακτικα . χωρις χαρτια κτλ

Καπνίζεις;Να ξερουμε να φέρνουμε τσιγάρα.