Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#862594 Μου αρεσε η βολτουλα στην Ηλιουπολη την Κυριακη που μας περασε. Ειχαμε καιρο να παμε...Και εκανα μια βολτουλα στα παλια στεκια....Αναμνησεις...Το Βερντι, καφε παρι, Ζαξ με την ωραια περιεργη βαφλα.....
Ολα φυσικα εχουν αλλαξει εδω και πολλα χρονια...

Μετα επισκεψη στην αποθηκη του πατρικου....

Εικόνα
Παλιοι αγωνες με Τακη Πουρναρακη, Λακαφωση Παλομπαρινι....20-25 χρονων...Αμφιβαλω αν θα παιζουν...Ωραια να γινοντουσαν ψηφιακα αρχεια...

Μετα δισκους και δικους μου και γονιων
Εικόνα

Και φυσικα παντα εκει το παλιο μωρακι

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Serf
#862605 Πραγματικά για ποιο λόγο ακόμα εκεί; Κρίμα για τον χαμένο χώρο, κρίμα για τα οποία δεσμευμένα χρήματα, κρίμα που το έχεις και δεν το κινείς, ...

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#862606 Απο πολλες κουτες με βιντεοκασετες και περιοδικα που ειχα, σε ενα ξεδιαλεγμα κρατησα μονο την κασετα με τον αγωνα της Σουζουκα του 1989 και ενα τευχος των 4Τ με παρουσιαση του Μ3 σε πιστα απο τον δοκιμαστη-εξελικτη της Μπεμβε.

Η κασετα που προσπαθησα να παιξω μετα απο χρονια που επεσε στα χερια μου ενα ΝτιΒιΝτι δεν επαιζε πλεον. Και το τευχος των 4Τ το εδωσα σε ενα φιλο ο οποιος λιγο μετα εφυγε μεταναστης στη Γερμανια.

Το κακο ειναι οτι τα 2 αγαπημενα μου συλλεκτικα κομματια χαθηκανε για παντα. Το καλο ειναι οτι μεσα στον καμμενο μου εγκεφαλο που δε θυμαται ουτε τι εφαγε εχθες, αυτα τα 2 παραμενουν ΑΘΙΚΤΑ. Αρκει να κλεισω τα ματια και να πατησω το κουμπι πλεη :s_smile
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Serf έγραψε:Πραγματικά για ποιο λόγο ακόμα εκεί; Κρίμα για τον χαμένο χώρο, κρίμα για τα οποία δεσμευμένα χρήματα, κρίμα που το έχεις και δεν το κινείς, ...

.

Εγω συμφωνω μαζι σου, δε δενομαι καθολου με αντικειμενα.

Αλλα ακριβως ιδια φαση με το Γκεο ειναι κι ο φιλος μου με το ΕΒΟ. Σε ενα υπογειο παρκαρισμενο πιανει αραχνες εδω και πολλα χρονια. Και απο οτι λεει, εκει θα μεινει για παντα.

Αλλα οπως ειπα και προχθες σε αλλο τοπικο, ο καθενας μας παιρνει χαρα με διαφορετικα πραγματα. Κατι τετοια δε σηκωνουν αναλυση!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#862608 Εγω θελω σιγα σιγα πλεον να κινησω διαδικασιες να φυγει. Σκεφτομαι να παω Καρανικολα να το συζητησουμε μπας και το θελει.
21/12/2011 η τελευταια του μερα.
13 σχεδον χρονια .
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:Εγω θελω σιγα σιγα πλεον να κινησω διαδικασιες να φυγει. Σκεφτομαι να παω Καρανικολα να το συζητησουμε μπας και το θελει.
21/12/2011 η τελευταια του μερα.
13 σχεδον χρονια .

Σα να μη μας τα λες καλα σημερα ωρε Γκεο :hmmm:

Νωριτερα ρωτουσες πως θα πουλησεις κατι δισκους που εχεις και τωρα θες να πουλησεις και το αμαξι της καρδιας σου. Φτωχοποιηση μυριζομαι :lipsealed:

Απο την αλλη μερια η Ουρσουλα λεει οτι παμε τρενο :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#862622 :lol:
Ρε συ βρηκα κατι δισκους στο πατρικο. Εμεις δεν εχουμε πλεον πικαπ.
Τους εστειλα σε εναν φιλο που ασχολειται και επεσε το ματι του σε εναν του Ρωμανου και λεει

Φιλε αν αυτο ειναι του 1970 χτυπησες φλεβα..
Και μου ελεγε κατι για 300-400 ευρ.

Δεν το εχω ψαξει ακομα αλλα μου φαινεται υπερβολικο.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
Geo f1 έγραψε::lol:
Τους εστειλα σε εναν φιλο που ασχολειται και επεσε το ματι του σε εναν του Ρωμανου και λεει

Μπες discogs.com, βρες το αλμπουμ και έχει τιμές που έχουν πωληθεί. Ακόμη καλύτερα με το αριθμό για να σου πει και την έκδοση (υπάρχουν επανεκδόσεις που δεν αξίζουν σε χρήμα συνήθως).
Άβαταρ μέλους
By otso
#862634 Ωραιο σαιτ αν και με απογοητευσε , οι σπανιοι δισκοι μου κοστιζουν πολυ λιγοτερο απο το να παρεις καινουργιο οποιο δισκο.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Geo f1 έγραψε::lol:

Όσο ένας 7800x3d :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#863379 Κρίμα που την πλήρωσε ο σκυλάκος. Τα πραγματικά ζώα εδώ είναι οι άνθρωποι.
Κάν'του μια σύσταση ή καταγγελία για το λουρί, τι είσαι και του την ανάβεις;