Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#856842 Σε nova έχω πετύχει και αυτό βέβαια (κάπου στη Γλυφάδα κοντά στο δημαρχείο νομίζω) με 15€ το μήνα γιατί επιμένω σε κάρτα :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bebes
#859006 Τι νομίζουν εκεί στο in.gr, οτι ανακάλυψαν την Αμερική;
Λές και τα τελευταία χρόνια έκαναν ποτέ πρόταση ανανέωσης με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα :lol:
Αυξάνονται έως 20% οι χρεώσεις για κινητή, σταθερή και Internet
Αφορά τα συμβόλαια που λήγουν και στο εξής θα ανανεώνονται με προσθετές επιβαρύνσεις

https://www.in.gr/2024/03/08/economy/oi ... -internet/
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bebes έγραψε:Τι νομίζουν εκεί στο in.gr, οτι ανακάλυψαν την Αμερική;
Λές και τα τελευταία χρόνια έκαναν ποτέ πρόταση ανανέωσης με τα ίδια ή λιγότερα χρήματα :lol:
Αυξάνονται έως 20% οι χρεώσεις για κινητή, σταθερή και Internet
Αφορά τα συμβόλαια που λήγουν και στο εξής θα ανανεώνονται με προσθετές επιβαρύνσεις

https://www.in.gr/2024/03/08/economy/oi ... -internet/
Με τα ίδια η λιγότερα δεν κάνουν ώσπου να κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρία ...Μετα σε πρήζουν και κατεβάζουν και σωβρακα για σε κρατήσουν .

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#859237 Αν κανεις αιτηση να αλλαξεις παροχο στο σταθερο, επισης σε τραβαει ο νεος παροχος απευθειας ή περιμενεις ενα ακομα τηλεφωνημα απο τον παλιο με βελτιωμενη προταση? Βασικα ειδα οτι η Νοβα δινει το 1Gbps με 33€ (οσο δινω τωρα για την 100αρα) και η Κοσμοτε με 51€. Μιλαμε για χαοτικη διαφορα. Λεω να κανω καμια αιτηση στη Νοβα, μπας και αξιωθei να ριξει την τιμη η τσιφουτα η Κοσμοτε.

Για το κινητο που πηρα και ζητησα προσφορα (1-2 μηνες πριν ληξουν τα τρεχοντα συμβολαια) κλασικη ιστορια... Μου ειπαν να καναπαρω σε 1-2 μηνες που θα εχουν ληξει τα συμβολαια για "κατι καλυτερο". Το οποιο καλυτερο θα ειναι προφανως χειροτερο απο αυτο που δινουν στους νεους πελατες. Βασικα στα κινητα αν μου δωσουν την προσφορα που δινουν σε νεους πελατες για το οικογενειακο πακετο, ειμαι μια χαρα. Εχουν βγαλει απεριοριστα τα παντα ολα για 4 μελη με 87€ συνολο.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#862493 Ένα μήνα πριν την λήξη του συμβολαίου μου αποχαιρέτησα την Wind (Nova) και πήγα με τα ίδια χρήματα και τις ίδιες παροχές (απεριόριστα data και λεπτά ομιλίας + 2000 SMS) στην Cosmote.

Οι διαφορές στο δίκτυο είναι χαοτικές:

Χτες το βράδυ στο σπίτι με Wind:

Εικόνα

Σήμερα στο σπίτι με Cosmote:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#862500 Μάλιστα. Μόνο κινητό έτσι;
Ανανέωσα κι εγώ τις προάλλες στο unlimited όσο ήμουν και την προηγούμενη διετία, στα 29€
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#862812 Βρηκα λυση στο προβλημα με την ργιολα την Κοσμοτε. 30 Ευρα θα μου κοστισει, αλλα θα γλυτωσω το αγχος της ανανεωσης στην Κοτε (που δε διαπραγματευομαι να αλλαξω εταιρια) και το ζητιανεμα για λιγο καλυτερη τιμη η οποιοα θα ειναι παλι χειροτερη (και με πολυ λιγοτερα γκιγκα) απο αυτη που θα κανανε σε νεο πελατη για να τον φερουν στο δικτυο της. Τα ειπαμε Πολακης για το ποσο αλητες ειναι (οπως ολες οι εταιριες). Τους τα ακουμπας 20 χρονια και σε γραφουν στα @@ τους και δινουν γη και υδωρ για να πιασουν νεους πελατες :thumbsdown:

Παιρνω τις 2 γραμμες (της γυναικας μου και τη δικια μου) και τις κανω καρτοκινητο Wind για 1-2 μερες με ενα 30αρι κοστος (15€ ανα γραμμη). Μπαιδεγουει η Βονταφον θελει 23€ ανα γραμμη, οποτε εδω εχασε. Και καπακι μετα απο 1-2 μερες παω και κανω νεο συμβολαιο-συνδεση στη ργιολα την Κοτε και με αντιμετωπιζουν σα νεο πελατη. Μετα βαζω στο Κοτε Φαμιλυ με συνδεση και τα 2 καρτοκινητα των παιδιων και παιρνω τη σουπερ ντουπερ προσφορα με 87€ και οι 4 μας τα παντα ολα απεριοριστα. Μπαιδεγουει στο συγκεκριμενο πακετο (οικογενειακο με 4 ατομα ολα απεριοριστα) η Κοτε ειναι φθηνοτερη με διαφορα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Και το πιο σημαντικο, εχει το καλυτερο δικτυο με διαφορα σε σχεση με τα αλλα τα χρεπια. Προμπλεμ σολβντ :metalo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
bebes έγραψε:Τα 87€ εχουν και το σταθερό μεσα, ή μονο τα 4 κινητά;

Μονο τα 4 κινητα. Χωρια το κωλοπιασμα που μου κανουνε για το σταθερο (εκει ακομα ψαχνομαι πως θα τους σιαξω τους Κοσμοτεδες).

Αλλα με δεδομενο οτι τωρα πληρωνουμε 47 και μοιραζομαστε 10GB με τη γυναικα μου + λεφτα για καρτες ανανεωσης για τα παιδια, η προσφορα φανταζει σουπερ στα ματια μου. Με λιγα παραπανω απο οτι δινουμε θα ειναι απεριοριστα τα παντα ολα κι επισης θα γλυτωσω απο την τσιγκουνια στα ντατα που κανουμε τωρα... απο το νταλγκα με τις καρτες των παιδιων... να βρουμε πιο προγραμμα τα βολευει την καθε στιγμη (και την τσιγκουνια που κανουν κι αυτα για να τους φτουρησει)... να τους κανουμε χοτ σποτ οποτε εχουνε ξεμεινει και τις λοιπες κουρασεις!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#862850 Ερωτηση (πιθανοτατα χαζη):
Αν παω σε αλλη εταιρια για σταθερο και ιντερνετ, γινεται να παιξει αυτο το συστημα το VOLte (WiFi Calling πως διαλο το λενε) με δεδομενο οτι τα κινητα θα ειναι ολα στην Κοτε?

Αν δε γινεται ειμαι εγκλωβισμενος σε δαυτους. Στην περιοχη μας καμια εταιρια δεν εχει σημα στο σπιτι και μονο με αυτο το συστημα γιναμε ανθρωποι και εχουμε φουλ σημα οσο ειμαστε μεσα.