ArrowsFA1 έγραψε:Θέλω να βάλω ένα στέγαστρο πάνω από μια εξώπορτα
αλλά μάλλον κάτι πιο ποιοτικό, διότι τα σχόλια για το συγκεκριμένο δεν είναι και άριστα.
Εχω 2 πολυκαρμπον (ή πολυκαρβονικο) Διαφανο που κλεινουν απο τις 2 μεριες το μπαλκονι,το ενα τρωει αερα-βροχη και το αλλο ηλιο αβερτα.
Σχεδον 10 χρονια τα εχω και δεν εχουν παθει τιποτα,βεβαια θελει προσοχη γιατι χαραζονται,δεν εχουν κιτρινισει ουτε εχει περασει νερο απο την ενωση με το στραντζαριστο.
Δεν κανουν θορυβο,δεν εχουν ''ευκαμψια" δηλαδη και ο τεχνιτης μου ειπε μακρια απο πλεξιγκλας για τετοιες δουλειες.
Έπιασα στα χέρια μου αυτό το Stanley Fatmax https://www.praktiker.gr/p/stanley-fatm ... 0ah-139708 και δεν μπορούσα να τ'αφήσω, μου άρεσε πολύ η αίσθησή του και το κράτημά του, καμία σχέση με κάτι Makita ή Dewalt παραδίπλα.
Ένα Dewalt btw που είχα πάρει πέρσυ το έδωσα γιατί καθόταν άπραγο.
My Flickr
Καλα ρε συ ξεφορτωθηκες το Dewalt και δεν εγραψες εδω μεσα;
Ειμαι περιεργος τι διαφορες καταλαβε καποιος που πιανει μια φορα το χρονο δραπανο στα χερια του , και διαπιστωνει οτι τα επαγγελματικα Dewalt και Makita ειναι κατωτερα του ημιεπαγγελματικου Stanley.
Βέβαια η αγορά πια έχει κατακλυστεί από οικονομικά μηχανήματα, κυρίως ιδιωτικής μπράντας και τα επώνυμα τείνουν να παραγκωνίζονται ακόμη και από επαγγελματίες
Το ποιο συμφερον για ερασιτεχνικη χρηση ειναι η μαυρη σειρα της lidl με τα brussles motoria .Στα συν η τριετης εγγυηση με επιστροφη με εξοδα δικα τους , τους εχω επιστρεψει σκαπτικο 3 φορες .
Επισης συν ο ενας μηνας επιστροφη χωρις μα και μου και αμεση επιστροφη χρηματων . Ιδανικο για αν χρειαζεσαι κατι να κανεις την δουλεια σου και να το επιστρεψεις . Κακο οτι δεν τα εχουν παντα διαθεσιμα οπως γερμανια , επισης κακο η συμπεριφορα στην τιμολογιακη πολιτικη σαν να ειμαστε μαο μαο . Ειχε την μηχανη πλασματος πριν 3 βδομαδες 140 ε καιτην ιδια ωρα την ειχε στην γερμανια προσφορα 70 ε . Και βεβαια δεν αφηναν να την παραγγειλης απο ελλαδα.
Έχω 2-3 parkside αν χρειαστεί.
Πες ότι το παίρνεις από Γερμανία 70€. Δεν θα θέλει τουλάχιστον 40€ μεταφορικά; Στο amazon.de έβαλα ένα τυχαίο πλυστικό karcher, 47€ μεταφορικά μου βγάζει. Για 30€ όλη αυτή η μανούρα;
My Flickr
otso έγραψε:Αν θυμαμαι καλα ειχε παρει καλο εργαλειο dewalt.Το καλυτερο για ερασιτεχνη ειναι το δανεικο. Κι να χαλασει στα χερια σου το καθαριζεις και το δινεις πισω χωρις να πεις λεξη. Αν εισαι τυχερος θα το παρει χαμπαρι μετα απο καιρο.
Το ποιο συμφερον για ερασιτεχνικη χρηση ειναι η μαυρη σειρα της lidl με τα brussles motoria .Στα συν η τριετης εγγυηση με επιστροφη με εξοδα δικα τους , τους εχω επιστρεψει σκαπτικο 3 φορες .
.
Δεν ξερω για τα σκαπτικα αλλα στα δραπανα 1 στα 3 εχει στραβο τσοκ. Στο αλλαζουν με αλλο μεν αλλα τι να το κανεις αν δεν κανει δουλεια οταν το θες; Επισης αστοχουν οι διακοπτες / σκανδαλες. ΟΚ για ερασιτεχνικη ειναι αλλα τελικα καταληγεις με δανεικο για να κανεις μια δουλεια.
Fiat Panda 7,6l/100km
Αυτο με την σκανδαλη σωστο εχω πρασινο δραπανο με κρουστικο, μπαταριας με προβλημα στην σκανδαλη και μου ειπαν κρατα το θα σου στειλουμε αλλο . Το λυνω ε λεω δεν θα βρω στην κινα αφου ολα ιδια ειναι να φτιαξω κι αυτο να υπαρχει , ε δεν καταφερα να βρω , μου την δινει ομως , ετσι μουρχεται να παρω ενα να του βαλω την παλια σκανταλη και να το επιστρεψω, οτι εχει προβλημα , φοβαμαι μην μπω σε καμμια μπλακ λιστ .
Οχι δεν εχει τοσα μεταφορικα Dimitris_P μπαταριες και κατι ανταλλακτικα που ειχα χρειαστει 5 ε χρεωναν , αργει καμμια βδομαδα ομως γιατι τα στελνουν με φορτηγο της DHL .
Serf έγραψε:Καθώς ανοίγει ο καιρός σκεφτόμαστε φέτος να κάνουμε τη διαφορά και να αξιοποιήσουμε το μπαλκόνι τα βράδια, αντί να μένουμε κλεισμένοι στο σαλόνι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα κάθε λογής κουνούπια/ σκνιπάκια λόγω εγγύτητας (βλ., 1ος όροφος) με τον κήπο τόσο της δικής μας όσο και της διπλανής πολυκατοικίας. Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένη λύση πέρα από τον καθημερινό ακροβολισμό φιδακίων στις τέσσερις γωνίες του μπαλκονιού;![]()
https://www.pestcontrol.basf.gr/el/%CE% ... a-Top.html
εφαρμόζω γύρω από τις λάμπες περιμετρικά της αυλής 2 φορές τον χρόνο συν περβάζια κλπ.
Απλά μαζεύω τα πτώματα γύρω από τις λάμπες
dimik έγραψε:Serf έγραψε:Καθώς ανοίγει ο καιρός σκεφτόμαστε φέτος να κάνουμε τη διαφορά και να αξιοποιήσουμε το μπαλκόνι τα βράδια, αντί να μένουμε κλεισμένοι στο σαλόνι. Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα κάθε λογής κουνούπια/ σκνιπάκια λόγω εγγύτητας (βλ., 1ος όροφος) με τον κήπο τόσο της δικής μας όσο και της διπλανής πολυκατοικίας. Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένη λύση πέρα από τον καθημερινό ακροβολισμό φιδακίων στις τέσσερις γωνίες του μπαλκονιού;![]()
https://www.pestcontrol.basf.gr/el/%CE% ... a-Top.html
εφαρμόζω γύρω από τις λάμπες περιμετρικά της αυλής 2 φορές τον χρόνο συν περβάζια κλπ.
Απλά μαζεύω τα πτώματα γύρω από τις λάμπες
Αυτο κανονικα θελει να ψεκαστει στον κηπο αρχικα και περιμετρικα του μπαλκονιου μετα. Επαναλαμβανεις σε 20 μερες και με ενα απλο φιδακι ή σιτρονελα κερι θα ειστε μια χαρα. (γιατι παντα θα ερχονται τα κουνουπια των διπλα )
Fiat Panda 7,6l/100km