Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#860858 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#861013 Πολύ ωραία όλα τα παραπάνω!!! :s_roses

Όχι δικό μου car spotting, αλλά από την ανταποκρίτριά μου στις ΗΠΑ, μόλις έλαβα κάποιες φωτο από μουσείο (Nashville, Tennessee). Ζητώ την βοήθεια του <<αρχαιλόγου>> Govus, σχετικά με το πράσινο. Νομίζω είναι MG, αλλά δεν είμαι σίγουρος:

Adler Trumpf:

Εικόνα

Alfa Romeo SZ (την έχω οδηγήσει):

Εικόνα

Alpine GTA:

Εικόνα

BMW 700 Sport Coupe:

Εικόνα

Citroen GS Birotor:

Εικόνα

Coronet (1958):

Εικόνα

Davis Divan:

Εικόνα

Davis Personnel Carrier Three Wheeler Prototype:

Εικόνα

Mazda Luce R130:

Εικόνα

Nissan GT-R L Nismo:

Εικόνα

Peugeot 202 (και πίσω κάτι ωραία κόκκινα roadsters, που δεν ξέρω τι είναι...):

Εικόνα

Praga Baby (1937):

Εικόνα

Renault Type AG (1909)

Εικόνα

Rocket Car (1961):

Εικόνα

Saab 900 Turbo (γιατί έπρεπε να έχουμε και ένα Saab!!! :inlove: )

Εικόνα

Tornado Typhoon:

Εικόνα

Και το μυστηριώδες πράσινο (σε British Racing Green, για αυτό το μυαλό μου πάει σε MG, αλλά μπορεί να είναι και Morgan):

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 01 Απρ 2024, 05:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#861014 Και μια δικιά μου χθεσινή (πως φαίνεται ο άσχετος άνθρωπος από φωτογραφία :svivhaha: ). Ο παππούς μου είχε αγάπη στην Triumph και είχε κανά δύο, για αυτό κι εγώ της έχω μια συμπάθεια.

Εικόνα

Οι πιο παρατηριτικοί θα προσέξουν τους υαλοκαθαριστήρες, που είναι σχεδιασμένοι για δεξιοτίμονο αυτοκίνητο. Αγγλάρες, σας αγαπάμε!!! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#861019 1954 MG TF Roadster λεει η αναζητηση της Google για το πρασινο
Άβαταρ μέλους
By elvet
REALZEUS έγραψε:Όχι δικό μου car spotting, αλλά από την ανταποκρίτριά μου στις ΗΠΑ, μόλις έλαβα κάποιες φωτο από μουσείο (Nashville, Tennessee). Ζητώ την βοήθεια του <<αρχαιλόγου>> Govus, σχετικά με το πράσινο. Νομίζω είναι MG, αλλά δεν είμαι σίγουρος:
Peugeot 202 (και πίσω κάτι ωραία κόκκινα roadsters, που δεν ξέρω τι είναι...):

Εικόνα

To πρώτο κόκκινο μοιάζει με αμερικάνικο Rogue
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861407 Το ειδα κι αυτο. Ταξι Τεζλα στο χουργιο μου. Μεχρι και "ωραιος φιλε, καλα χιλιομετρα" του ειπα μπας και χαρει λιγακι και ξεχασει οτι του ερχεται κατουρημα :shifty:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861447 Ρε σεις τωρα το προσεξα αυτο!

Τα λαστιχα τα εχει ξεπαρταλιασει ή ειναι ιδεα μου? Αν ναι, σημαινει οτι το στιβει οταν ειναι αδειος ο επαγγελματιας :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#861454 .Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#861455 :hmmm: :hmmm:
Δηλώνω πλήρη άγνοια!!!
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#861491 CLS shooting braqke :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
elvet έγραψε:To πρώτο κόκκινο μοιάζει με αμερικάνικο Rogue

Μάλλον.

PaNick67 έγραψε:1954 MG TF Roadster λεει η αναζητηση της Google για το πρασινο

Ναι!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
REALZEUS έγραψε:Και μια δικιά μου χθεσινή (πως φαίνεται ο άσχετος άνθρωπος από φωτογραφία :svivhaha: ). Ο παππούς μου είχε αγάπη στην Triumph και είχε κανά δύο, για αυτό κι εγώ της έχω μια συμπάθεια.

Εικόνα

Οι πιο παρατηριτικοί θα προσέξουν τους υαλοκαθαριστήρες, που είναι σχεδιασμένοι για δεξιοτίμονο αυτοκίνητο. Αγγλάρες, σας αγαπάμε!!! :inlove:

Το ξαναβάζω, γιατί σβήστηκε:

Εικόνα