Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#861495 Τι φλατ πάτους μωρέ, θα μείνετε χωρίς γόνατα μόλις μπείτε στα σαραντα
Άβαταρ μέλους
By markvag
George_Prix έγραψε:Με τσακισε εντελως. Παιζει να εχει δικιο και να ευθυνεται η συσκευη μου? :hmmm:

Η πιθανότητα του συγκεκριμένου ενδεχομένου είναι σχεδόν 1. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861560 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ:

Αν παω και βαλω μια νεα μπαταρια στο δικο μου Galaxy S10+ και του κανω ενα hard reset, θα ειναι καλυτερο απο το Redmi Note 9S που εχει προς το παρον η γυναικα μου? Μπορει να εκληφθει ως αναβαθμιση της? :hmmm:

Σκεφτομαι να το κανω δωρο στη γλυκουλα μου :inlove:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:...Αν παω και βαλω μια νεα μπαταρια στο δικο μου Galaxy S10+ και του κανω ενα hard reset, θα ειναι καλυτερο απο το Redmi Note 9S που εχει προς το παρον η γυναικα μου? Μπορει να εκληφθει ως αναβαθμιση της?

Ολοι οι ειδικοι με γραψατε στα τετοια σας :x

Ειναι θεμα ζωης και θανατου. Αν παρω εγω το S24 Ultra και μεινει η γυναικα μου με το χρεπι (κι αυτηνης νερα της κανει) το τηλεφωνο ΚΑΙ με τον παλιο τον καναπε, θα εχω μουρμουρα :help:

Πρεπει το ολο ντιλ να εχει μια τζουρα πσυχικου απο εμενα τον καλο χριστιανο, ωστε να αισθανθει κι αυτη αναβαθμισμενη :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
George_Prix έγραψε:
George_Prix έγραψε:...Αν παω και βαλω μια νεα μπαταρια στο δικο μου Galaxy S10+ και του κανω ενα hard reset, θα ειναι καλυτερο απο το Redmi Note 9S που εχει προς το παρον η γυναικα μου? Μπορει να εκληφθει ως αναβαθμιση της?

Ολοι οι ειδικοι με γραψατε στα τετοια σας :x

Ειναι θεμα ζωης και θανατου. Αν παρω εγω το S24 Ultra και μεινει η γυναικα μου με το χρεπι (κι αυτηνης νερα της κανει) το τηλεφωνο ΚΑΙ με τον παλιο τον καναπε, θα εχω μουρμουρα :help:

Πρεπει το ολο ντιλ να εχει μια τζουρα πσυχικου απο εμενα τον καλο χριστιανο, ωστε να αισθανθει κι αυτη αναβαθμισμενη :shifty:

Η κυρά Γιώργαινα δεν μας αφήνει να απαντήσουμε,θέλει να δει πόσο χαμηλά θα πέσεις.Τον καναπέ μην τον αλλάζεις εκτός αν δεν μπορείς να κοιμηθείς ευκολα.

Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861655 Περα απο την πλακα, ο καναπες που εχουμε (αν και παλιος) ειναι σουπερ. Βαρεθηκε να τον βλεπει τοσα χρονια λεει η κυρια :x

Ειχε ερθει πριν κανα μηνα μια ξαδερφη της με τον αντρα της στο σπιτι. Το παλικαρι εχει ΧΟΝΤΡΟ θεμα με τη μεση του εδω και χρονια. Μετα απο καμια ωριτσα μας λεει "ρε σεις τι ωραιος καναπες ειναι αυτος, δεν πιαστηκα καθολου τοση ωρα". Λες και επιασα το τζοκερ αισθανθηκα οταν το ακουσα και της ειπα "ΕΣΥ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ" :rtfm:

Κατα τα αλλα Μπιλ μου, απο τοτε που ψιλοχεστηκα με την υγεια μου, την ειδα λιγο αλλιως με το πολυ μικρο κομποδεμα που μου εχει απομεινει. ΘΑ ΤΑ ΓΜΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΓΜΕΝΑ. YOLO :metalo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861701 Βλεπω στα σπεκς οσον αφορα την ασυρματη φορτιση του S24 Ultra αυτο:
15W wireless (Qi/PMA)

Τι ακριβως παιζει με αυτα τα Qi και PMA? Ειναι καποιο απο τα 2 με συγκεκριμενα πλεονεκτηματα ωστε να θεωρειται σαν "σωστοτερη" επιλογη?

Mπερδεμα εβγαλα και με τα φιλτρα του Σκρουτζ...
Huawei SuperCharge
Power Delivery
Quick Charge 2.0
Quick Charge 3.0
Quick Charge 4+
Quick Charge 4.0
Ή με κατι τετοια...
Ασύρματος Φορτιστής (Qi Pad)
Magsafe Charger

Αυτα τα τεχνικα δεν ειναι το φορτε μου. Θα βοηθησει κανενας ή ειστε ολοι με τη μερια της γυναικας μου? :x
Άβαταρ μέλους
By nikos
#861709 Θα πάρεις και συ και η γυναίκα σου το a54 όπου δεν έχει διάφορες που να αξίζει να πας στο a55.
Θα είστε και οι δύο ικανοποιημένοι και με καινούριο κινητο

< Note >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#861711 Αν για τον καναπέ είναι μόνο θέμα εμφάνισης και είναι καλός ποιοτικά και κατασκευαστικά ίσως αξίζει να του κάνετε μια αναέωση, αλλαγή σε ιμάντες και ταπετσαρία.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861716 Εδω πεθαινω.... κι ο ενας μου λεει να παρω Α54 κι ο αλλος μου λεει να γινω βελτιωτης καναπεδωνε τωρα στα γεραματα :dizzy:

Νταξ, τις αμαρτιες μου πληρωνω κι εγω. Μετα απο 8777 καντηλια που εχω κατεβασει μεχρι τωρα στο 2024, αυτο το τελος μου αξιζει :s_cry
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 07 Απρ 2024, 18:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861720 Λειπει κι ο αλλος ο μλκς ο ΧαιΦαι :s_sad

Θα προτεινε καμια ΓΤΠΚλαιγαμε Κινεζια με καλο VFM, θα τον εκραζα λιγακι και μετα θα εγραφε κανενα σεντονι να μου εξηγησει ποιο ειναι το πανω ραφι ασυρματων φορτιστωνε που ειναι ικανο να μου σωσει τη ζωη :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#861722 Γεώργιε, το Πλαίσιο έχει προσφορά galaxy και ρολόι δώρο, οπότε πάρε s23 ultra και ρολογακι 1000€. Win win

Μια χαρά είναι το s23u κι έχει πάρει την AI αναβάθμιση, αν είναι αυτό που θες.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimitris_P έγραψε:Γεώργιε, το Πλαίσιο έχει προσφορά galaxy και ρολόι δώρο, οπότε πάρε s23 ultra και ρολογακι 1000€. Win win

Μια χαρά είναι το s23u κι έχει πάρει την AI αναβάθμιση, αν είναι αυτό που θες.

Δημητριε πες μου οτι το ρολοι δωρο ειναι αυτο:

https://www.oroloi.gr/el-gr/product/283 ... cone-Band/

Και οτι επισης θα μου κανουν σαν εξτραδακι δωρο αυτο το λουρακι:

https://www.oroloi.gr/el-gr/product/263 ... -Bracelet/

Και θα σου παρω ενα "SUVer car μέχρι 25Κ" δωρο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#861748 Ευχαριστω την κοινοτητα για την πληθωρα συγκεκριμενων προτασεων που μου εκανε κι επισης για την τεραστια βοηθεια στην επεξηγηση τεχνικων θεματων που αγνοουσα. Σας αγαπαω ολους και δε θα ξεχασω ποτε την πολυτιμη βοηθεια που μου προσφερατε :inlove:

Τελικα τα αγορασα ολα μαη γουεη, πατα κιουτα κλικ σε οτι εβλεπα μπροστα μου και μου φαινοτανε καλο. Και να εχω μετανοιωσει για τα μισα πριν καν τα παραλαβω, δεν τιθεται θεμα γιατι εχει ξαναγινει πολλες φορες στο παρελθον, οποτε συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια :shifty:

Το καλο ειναι οτι πλεον δεν παιζει σαλιο για αλλες αγορες και δε θα σας φαω το χρονο με παρομοιες δυσκολες αποστολες για πολυ καιρο :s_tongue

Αν υπαρχει κανενας χριστιανος (απαντησεις απο αντιχριστους/αθεους ΔΕ θα γινουν δεκτες) να μου λυσει την τελευταια μου απορια, θα μιλησω στον κολλητο μου το θεουλη και θα του εξασφαλισω μια θεση στον παραδεισο :s_yes

Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να βαλω μια βαση τηλεφωνου με ασυρματη γρηγορη φορτιση στο αμαξι, που να μη φυγει μαζι με το τηλεφωνο απο το ανοικτο παραθυρο (ερχεται και καλοκαιρι) καθως το ξεζουμαω στις στροφες?
- Το ταμπλο ειναι σαγρε υλικο (που τιποτα δεν κολλαει καλα πανω του) και ουτε καν ισιο (παντου καμπυλωτο) οποτε οτι εχω δοκιμασει εκει πανω εχει απογειωθει αργα η γρηγορα.
- Βεντουζα (εστω και με πολυ καλες κριτικες) εκτος οτι κραταει το τηλεφωνο πιο μακρυα απο οτι θελω (κοντα στο παρμπριζ), με τον καιρο χαλαρωνει, οποτε επισης δε θα αντεξει τα πλευρικα g επιταχυνσης, και θα καταληξει σε πτηση σουνερ ορ λεητερ.
- Τους αεραγωγους τους εχω ξεπαρταλιασει ηδη απο διαφορες βασεις που ειχα στο παρελθον που πιανουν εκει, οποτε τετοιο στυλ δεν αποτελει ασφαλη επιλογη πλεον και ποτε δεν ηταν σταθερη/ακουνητη ετσι κι αλλιως.

Ειδα μερικες βασεις/φορτιστες που μπαινουν στη θηκη του CD, το οποιο δε χρησιμοποιω καν και δε με νοιαζει ακομα και να χαλασει. Σαν ιδεα ακουγεται αρκετα σταθερη και ισως καταφερει να στηριξει τσιμεντο το φορτιστη πανω σε σχετικα βολικο σημειο. Εχει δοκιμασει κανενας παρομοια λυση? :hmmm:

Η θηκη που πηρα για το κινητο εχει MagFit απο πισω (αυτο με το μαγνητη) οποτε ψαχνω και βαση/φορτιστη με τεχνολογια MagSafe ωστε να κουμπωνει, κατι που δυσκολευει ακομα περισσοτερο την επιλογη μου (λιγες διαθεσιμες στην αγορα). Αλλα στην παρουσα φαση το πιο σημαντικο ειναι να βρω κατι που να στεκεται ΚΑΛΑ, γιατι ετοιμος ειμαι να κατεβω κατω με το βιδολογο και να κανω το ταμπλο σουρωτηρι ωστε να μεινει μια για παντα στη θεση του ο φορτιστης που θα επιλεξω :lipsealed: