Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#861623 κριμα... :(
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#862075 Τι γηπεδαρα ειναι αυτη ωρε Οβελιξ? Τι ωραιο χρωμα μπλουζαρες φορανε οι παικτουρες? Φαση νταμαρια στο Βυρωνα :metalo:

Παμε μωρη Αθηναικαρα αρρωστια. ΑΘΝΕ ολε... ΑΘΝΕ ολεεεε... ΑΘΝΕ ολεεεε ολεεεεεεεεεε ολεεεεεεεεεεεεεεεε :metalo:

ΑΘηναικος Νεας Ελβετιας για τους νεους που δεν ξερουνε.

Μπαιδεγουει που ειναι ο επιστημονας ο Μπουσσο χαμενος? Λεω επιστημονας γιατι αυτο το "επιστημονες" που ειχε πει ο Σαλιαρελης για τους γαυρους που μπουκαρανε στο γηπεδο, το ειχε πει μετα απο μια κηδεια που τους ειχαμε κανει μεσα στο σπιτακι τους το Καραισκακη :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#862076 Εκεί είναι, πήγαμε εκτός έδρας.
Αθηναϊκός -Άγιος Θωμάς Γουδί Κ13.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#862077 2 σπιτια ειχα μεχρι να ανεβω Σαλονικα στα 18 μου. Το ενα ηταν τα νταμαρια και το αλλο η πιστα καρτ στον Ασπροπυργο. Στο 3ο που ειχε και κατι κρεβατια μεσα, σπανια θα με εβρισκε καποιος :shifty:

Και μια καλημερα στον ΠΑΛΙΚΑΡΟ το Βαγγελη το Σπηλιωτη (παικτης της ομαδας) που καναμε παρεα τοτε, οπου και να βρισκεται καλη του ωρα. Εκει κοντα απο τ΄Αναπλι κι αυτος, κοντοχωριανος με τον πατερα μου και το μπαρμπα μου το Γιωργη (που ακουσε το ονομα του τελικα στη βαφτιση). Εγω εφηβος ακομα, ουτε διπλωμα για αμαξι δεν ειχα και με πηγε καμποσες φορες στα καρτ ο Βαγγελης. Ο πατερας μου ειχε πολλα τρεξιματα με την ομαδα, οποτε οπως μπορουσε βοηθουσε ο καθενας :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#862263 Γάτος που μας επισκέπτεται και του βάζουμε φαγητό. Σε τι κατάσταση ήρθε...
Εικόνα
Εικόνα

Και δυστυχώς δεν πλησιάζεται.

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
#862272 Η γατούλα που ταιζουν εδώ. Πρέπει να έχει υποφέρει πολλά,χωρίς ουρά,δεν βλέπει,δεν ακούει.ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#862280 Μια παρόμοια κυκλοφορεί και στη γειτονιά μας χωρίς ουρά (μήπως είναι κάτι που το κάνουν επίτηδες κάποιοι;) αλλά καλοθρεμμένη και μερικές φορές περιμένει να μπει/βγει κάποιος για να περάσει μέσα. Μια φορά μας άφησε κι ένα ξεκοιλιασμένο ποντικάκι κοντά στο γραφιάκι του θυρωρού....
Άβαταρ μέλους
By edmond
#862303 ^^^
Ένδειξη ότι αισθάνεται βολικά με το μέρος.

Σκοτσέζε μάλλον δάγκωμα ή από κανά αγρίμι(αλεπού ίσως) ή από καυγά από άλλο σερνικό και έχει μολύνει την περιοχή!
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#862308 Είναι άλλοι δύο αρσενικοί που βλέπουμε να τριγυρίζουν, οι οποίοι πολλές φορές έρχονται "σκοτωμένοι". Οπότε μάλλον κάτι διοργανώνουν στα ντουζένια τους. Παίζει βέβαια κι αυτό που λες για κανένα αγρίμι.

< >