George_Prix έγραψε:Και υστερα μου λετε να κοψω το τσιγαρο, που ειναι φαρμακο σε τετοιες περιπτωσεις
George_Prix έγραψε:Ολα που αγοραζω εδω και καιρο που αρχισα να σουλουπωνω τη γρια, απο autodoc τα πηρα. Και τωρα δεν πηρα τηλεφωνο για να αγορασω... Ετσι πηρα να σιγουρεψω τον κωδικο και να δω οτι ταιριαζει με το αμαξι. Επισης πηρα απο περιεργεια για να δω πως παιζει το καρ.γρ με αποστολη, μεταφορικα κτλ γιατι δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει στο παρελθον.
Αλλα το ποιντ Νικολαε δεν ειναι ποσο μου κοβει εμενα το μυαλο σαν αγοραστης. Το ποιντ ειναι το ποσο αλητες ειναι μερικοι πωλητες και σε τι κωλοχωρα ζουμε
PaNick67 έγραψε:Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω.
George_Prix έγραψε:Ειχανε δεν ειχανε, με κανανε να αρχισω τις χριστοπαναγιες παλι![]()
Παιρνω τηλεφωνο να κανω μια ερωτηση για αυτο:
https://www.car.gr/parts/view/30086380- ... sat-b5-18t
- Τωρα δεν ειμαι μπροστα απο υπολογιστη να δω ποιος ειναι ο κωδικος που μου λες, αλλα να ξερεις οτι οι τιμες ειναι ενδεικτικες.
- Τι σημαινει ενδεικτικες ρε φιλε? 109 Ευρα λεει στο σαιτ και δειχνει σε φωτο τι θα παρω με αυτα τα λεφτα.
- Να ξερεις οτι οι τιμες αλλαζουν καθε μερα και μονο η αγελαδα (το μεγαλο εξαρτημα) μπορει να κοστιζει την ωρα που μιλαμε πανω απο 150€
- Τι σημαινει "οι τιμες αλλαζουν καθε μερα?". Εσυ αγορασες με τοσο, βαζεις πανω και το ποσοστο κερδους και πουλας με τοσο.
- Ναι, αλλα οταν αλλαζουν οι τιμες, θα επρεπε να εχω 30 υπαλληλους να πληρωνω για να κανουν τις αλλαγες στο σαιτ. Εμενα ποιος θα μου τα πληρωσει αυτα τα μεροκαματα?
- Εμενα ποιος θα μου πληρωσει το χρονο που μολις εχασα για να ακουω τις μαλακιες σου? Να ξερεις οτι εισαι παρανομος.
- Αν δεις ολο το σαιτ, ετσι παιζει με ενδεικτικες τιμες.
- Στα @@ μου τι κανει ολο το σαιτ, εγω με σενα μιλαω και εσυ με τσιτωσες.
Για ευνοητους λογους δε συνεχιζω την περιγραφη![]()
Σε τι ρδελο ζουμε γαμω την τρελα μου?

George_Prix έγραψε:Ολα που αγοραζω εδω και καιρο που αρχισα να σουλουπωνω τη γρια, απο autodoc τα πηρα. Και τωρα δεν πηρα τηλεφωνο για να αγορασω... Ετσι πηρα να σιγουρεψω τον κωδικο και να δω οτι ταιριαζει με το αμαξι. Επισης πηρα απο περιεργεια για να δω πως παιζει το καρ.γρ με αποστολη, μεταφορικα κτλ γιατι δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει στο παρελθον.
Αλλα το ποιντ Νικολαε δεν ειναι ποσο μου κοβει εμενα το μυαλο σαν αγοραστης. Το ποιντ ειναι το ποσο αλητες ειναι μερικοι πωλητες και σε τι κωλοχωρα ζουμε

red_monster έγραψε:George_Prix έγραψε:Ολα που αγοραζω εδω και καιρο που αρχισα να σουλουπωνω τη γρια, απο autodoc τα πηρα. Και τωρα δεν πηρα τηλεφωνο για να αγορασω... Ετσι πηρα να σιγουρεψω τον κωδικο και να δω οτι ταιριαζει με το αμαξι. Επισης πηρα απο περιεργεια για να δω πως παιζει το καρ.γρ με αποστολη, μεταφορικα κτλ γιατι δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει στο παρελθον.
Κατάλαβες φίλε μου τώρα ? Edit, admin
Zorz έγραψε:red_monster έγραψε:George_Prix έγραψε:Ολα που αγοραζω εδω και καιρο που αρχισα να σουλουπωνω τη γρια, απο autodoc τα πηρα. Και τωρα δεν πηρα τηλεφωνο για να αγορασω... Ετσι πηρα να σιγουρεψω τον κωδικο και να δω οτι ταιριαζει με το αμαξι. Επισης πηρα απο περιεργεια για να δω πως παιζει το καρ.γρ με αποστολη, μεταφορικα κτλ γιατι δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει στο παρελθον.
Κατάλαβες φίλε μου τώρα ? Edit, admin
Internet Explorer?

Serf έγραψε:Για όλους και όλα υπάρχει η πρώτη φορά![]()
Γιατί, όμως, εδώ και όχι στο Audi Forum ;;
glf έγραψε:Και γω έχω καταφέρει να βρω στο μπροστά μέρος κάνοντας όπισθεν.
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]