axel12p έγραψε:
Από τους κλασικούς παλιούς επαρχιακούς δρόμους, όπου όλη η κίνηση (πολύ μάλιστα) περνάει από το κέντρο του χωριού.
Να μην σχολιάσω επίσης, ότι τοποθέτησαν την στάση του λεωφορείου πάνω στην στροφή.![]()
Εχεις δικιο, αλλοι πανε και φκιανουν καφετεριες πανω στη στροφη μεσα στην πολη, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!
Να πινεις τον καφε σου αμεριμνος και να 'ρχεται ο αλλος με τα οσα και σχεδον να σε διαμελιζει!
Δεκατέσσερις τραυματίες στο Διδυμότειχο από «εισβολή» ΙΧ σε καφετέρια
https://maps.app.goo.gl/QQgdFSDWazSFCAJRA
ΟΚ το κράτος ελάχιστες είναι οι φορές που πρόβλεψε και εκανε μελετημένες δουλειές, αλλά αν ειναι ποτε δυνατόν να κατηγορουμε τη θεση της στάσης του λεοφωρείου επειδή είναι επάνω σε στροφή. Δεν ειναι WRC....
Morx έγραψε:axel12p έγραψε:
Από τους κλασικούς παλιούς επαρχιακούς δρόμους, όπου όλη η κίνηση (πολύ μάλιστα) περνάει από το κέντρο του χωριού.
Να μην σχολιάσω επίσης, ότι τοποθέτησαν την στάση του λεωφορείου πάνω στην στροφή.![]()
ΟΚ το κράτος ελάχιστες είναι οι φορές που πρόβλεψε και εκανε μελετημένες δουλειές, αλλά αν ειναι ποτε δυνατόν να κατηγορουμε τη θεση της στάσης του λεοφωρείου επειδή είναι επάνω σε στροφή. Δεν ειναι WRC....
Επειδή δεν είναι WRC για αυτό δεν έχουμε καθόλου ατυχήματα στους δημόσιους δρόμους μας...
Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι τυχαίο πως στους αγώνες δεν επιτρέπουν τους θεατές να κάθονται πάνω στην στροφή.
Προφανώς είναι ευθύνη του οδηγού το σημερινό δυστύχημα, παρόλα αυτά θα πρέπει το κράτος να διασφαλίζει με όποιο τρόπο μπορεί την ασφάλεια των πολιτών. Δεν θα τους ήταν κόπος να βάλουν την στάση 20 μέτρα παρακάτω. Εκτός του ότι δεν μου φαίνεται λογικό να σταματάει το λεωφορείο πάνω στην στροφή.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τον δρόμο, αλλά είναι ο κεντρικός δρόμος που ενώνει την Βέροια με την Νάουσα και την Έδεσσα, με πάρα πολύ κίνηση. Σε απόσταση 1km από το ατύχημα ξεκινάει ο αυτοκινητοδρόμος (φαίνεται στα αριστερά της φωτογραφίας). Για ποιο λόγο ο αυτοκινητόδρομος σταματάει σε εκείνο το σημείο και δεν παρακάμπτει την Πατρίδα για να φτάσει στην Βέροια μόνο το κράτος το γνωρίζει.

Όσο για τον καφέ, το καλύτερο που έχω ζήσει είναι το Bruno (αριστερά στην φωτογραφία) στην έξοδο της Κοζάνης, όπου πίνεις τον καφέ σου και βλέπεις όλα τα αυτοκίνητα να έρχονται κατά πάνω σου.

axel12p έγραψε:Δεν θα τους ήταν κόπος να βάλουν την στάση 20 μέτρα παρακάτω. Εκτός του ότι δεν μου φαίνεται λογικό να σταματάει το λεωφορείο πάνω στην στροφή.
Βάζω στοίχημα οτι στην ευθεία που ακολουθεί υπάρχουν μαγαζά που χρειάζονται χώρο σταθμευσης . στην ευθεία.
axel12p έγραψε:Όσο για τον καφέ, το καλύτερο που έχω ζήσει είναι το Bruno (αριστερά στην φωτογραφία) στην έξοδο της Κοζάνης, όπου πίνεις τον καφέ σου και βλέπεις όλα τα αυτοκίνητα να έρχονται κατά πάνω σου.![]()
+1
Scotch έγραψε:
Καθαρό μπενάλτυ!!
axel12p έγραψε: Δεν θα τους ήταν κόπος να βάλουν την στάση 20 μέτρα παρακάτω. Εκτός του ότι δεν μου φαίνεται λογικό να σταματάει το λεωφορείο πάνω στην στροφή.
Ναι, που ακούστηκε στάση λεωφορείου πάνω σε στροφή...

Το να περνάνε κύριοι δρόμοι μέσα από χωριά δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, εδώ στο νησί είναι σύνηθες. Αυτό που είναι ελληνική αποκλειστικότητα είναι το γράψιμο των ορίων ταχύτητας εις τα @@.
Scotch έγραψε:
Μπαφοτέστ τους έκανε κανείς;
Zorz έγραψε:Μπαφοτέστ τους έκανε κανείς;
Μα τη μπαναγια, οταν ειδα το βιντεο εστιψα το μυαλο μου να καταλαβω τι ειδους ντρογκα εχει παρει το παλικαρι
Λογικα κατι πολυ ισχυροτερο απο μπαφο