Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Serf
drdino έγραψε:Γιατί Performance κι όχι LR (για την αυτονομία) με Acceleration boost;
Κυρίως ψυχολογικό λόγω της πιο σφιχτής ανάρτησης. Μου αρέσει η αίσθηση "στιβαροτητας"... άσχετα ότι ούτε το LR θα πήγαινα στα όρια του. Συν τις εμφανισιακές πινελιές, το LR μου φέρνει ολίγον σε "μπούλη" (sorry για το non-political correct).

Με το YP συμβίωσα επί μία εβδομάδα ως αντικατάστασης και ήταν αυτό που ήθελα.

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#859634 Προσωπικά δεν θα το σκεφτόμουν καν το cherry. Quicksilver ή μετά λευκό. ΄

Το LR, κατά τη γνώμη μου, το χαντακώνουν εμφανισιακά πολύ οι ζάντες/τάσια. Διαφορετικά, δύσκολα το ξεχωρίζεις από τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Στο P με προβληματίζει λίγο το πιο χαμηλό προφίλ των ελαστικών, τα διαφορετικής διάστασης ελαστικά (?) καθώς και η μειωμένη αυτονομία.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Serf έγραψε:
drdino έγραψε:Γιατί Performance κι όχι LR (για την αυτονομία) με Acceleration boost;
Κυρίως ψυχολογικό λόγω της πιο σφιχτής ανάρτησης. Μου αρέσει η αίσθηση "στιβαροτητας"... άσχετα ότι ούτε το LR θα πήγαινα στα όρια του. Συν τις εμφανισιακές πινελιές, το LR μου φέρνει ολίγον σε "μπούλη" (sorry για το non-political correct).

Με το YP συμβίωσα επί μία εβδομάδα ως αντικατάστασης και ήταν αυτό που ήθελα.

.

Έχει σίγουρα πιο σφιχτή ανάρτηση; Τα σχόλια που διάβαζα ήταν διφορούμενα, κάποτε όντως υπήρχαν διαφορές αλλά μερικοί έλεγαν ότι και τα LR πηραν το ίδιο σεταπ με τις όποιες διαφορές να είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού ζάντας/ελαστικού. Έχει σίγουρα άλλο inverter και φρένα. Άλλο πίσω μοτέρ επίσης;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#860001 Ελπίζω να μην δει ο Μάρκος την πόρτα του οδηγού! :lol:

Άβαταρ μέλους
By glf
#860033 Αααατό είναι review! Απολαυστικό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#860036 Ο πιο γελοίος reviewer που έχει στριμαριστει στις οθόνες μας.

Ολα τα σφάζει ολα τα μακερωνει.

Σιγά μην δεν του πασαραν το cyphertruck για να το "δοκιμάσει".
Άβαταρ μέλους
By edmond
#860038 Εικόνα

Ο κοτσαδόρος είναι εργοστασιακός ή του μαστρομπάμπη;
Δεν έχω ξαναδεί σε τέσλα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#860039 Τρία πράγματα μπορείς να διαλέξεις σε Τέσλα.
Χρώμα εξωτερικό, χρώμα σαλονιού, κοτσαδορο

.
Άβαταρ μέλους
By skous
#860054 Βασικά για αυτό το κάνει.
Ουσιαστικά απο το εργοστάσιο βγαίνει σε κάθε μοντέλο ένα αμαξωμα (πχ δεν υπάρχουν τρίθυρα κλπ κλπ) σε 5 χρώματα, 2 σαλόνια ίδια αλλά σε άλλο χρώμα και τέλος. Ούτε επενδύσεις, ούτε έξτρα

Ζάντες είναι χιλο-αδιάφορα αφού μπαίνουν μετά, σποικερ κλπ ειναι αυτοκόλλητα, οπότε το κόστος παραγωγής είναι χαμηλό, και η ταχύτητα παραγωγής υψηλή.

Ο τύπος ελεγε οτι ο Χένρι ήταν ιδιοφυΐα εξαιτίας της κατασκευής της πρώτης γραμμής μαζικής παραγωγής, και έκανε ουσιαστικά back to basics και πήρε το σκαλπ των άλλων που ποντάρουν σε εξατομίκευση προιόντος

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#860187 Είδα Tesla model 3 taxi στην Καλαμάτα! Επειδή είναι λευκά εδώ μου φάνηκε αρχικά ως ιχ αλλά μετά είδα το καπέλο.

Επίσης στον δρόμο επειδή ερχόμουν με 100-100 γιατί δεν έβαλα ακόμα τα αμορτισέρ και είπα να κάνω το ταξίδι με λιγότερο από ένα ρεζερβουάρ, με πέρασε άλλο λευκό Tesla model 3, με 130+ χαω!

Θα μου πεις ότι μπορεί να ξεκίνησε από Κόρινθο οπότε φτάνει άνετα .

.