Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Serf
#859566 Θέλω Performance. Με αυτό ως προαπαιτούμενο, Juniper σε Performance έκδοση θα απαιτήσει τουλάχιστον ένα χρόνο από σήμερα (κρίνοντας κι από το 3 Highland του οποίου την Performance έκδοση δεν έχουμε δει ακόμα).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#859569 Γιατί Performance κι όχι LR (για την αυτονομία) με Acceleration boost;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Serf έγραψε:Χθες έγινε δεκτή η υποβολή της αίτησης για το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2... Σε 4-5-6 μήνες κανείς δε γνωρίζει αν/τι θα υπάρχει από επιδότηση.

https://www.gocar.gr/news/feed/46188,80 ... lada_.html
Όχι ότι είναι κάτι βέβαιο...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Serf έγραψε:
red_monster έγραψε:
Scotch έγραψε:Ωραίος. Νόμιζα ότι έκανες κι εσύ στην 3ετία αποσβέσεις.
Πότε έκανες παραγγελία και πότε αίτηση στο ΚΗ2;
Εγώ ιδανικά τέλη Νοεμβρίου θα ήθελα να παραλάβω. Θα έχει βγει το juniper μέχρι τότε; Ιδού η απορία.

< >

Αποσβέσεις και υπερ δεν είναι στην 2ετία ?
Τι είναι η 3ετία που αναφέρεις? Το διάστημα μετά το οποίο μπορείς να μεταβιβάσεις το πάγιο ?

Για τα ηλεκτρικά οι αποσβέσεις είναι διετείς (αν υπάρχει δικαίωμα πιο "απλωμένης" απόσβεσης δεν το γνωρίζω).

Τριετία είναι το υποχρεωτικό διάστημα διατήρησης της κατοχής σε περίπτωση επιδότησης από το Κινούμαι Ηλεκτρικά 1.

Ευχαριστώ !
Με το καλό !
Είναι συγκλονιστικά γρηγορότερο απο το LR :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#859581 Η δίκη μου αίτηση στο ΚΗ2 κύλισε χωρίς παρατράγουδα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση « θα συμπεριληφθεί σε Υπουργική Απόφαση Καταβολής της Δημόσιας Δαπάνης» και αναμένω την πληρωμή. Σε αντίθεση με ότι διαβάζω στο διαδίκτυο, δεν με παίδευσε σε καμία φάση ( πλην της αρχικης που είχε εξαντληθεί ο προϋπολογισμός) ούτε μου ζήτησαν επανυποβολη δικαιολογητικών.
Άβαταρ μέλους
By netgeo
#859612 Παρομοίως, 30 Μαρτίου είχα κάνει την αίτηση, 28 Δεκεμβρίου πληρώθηκα, χωρίς να "σηκωθώ" από την καρέκλα μου, όλα μέσω gov. Εννέα μήνες με καλοκαίρι μέσα, συν τις αλλαγές των υπουργείων.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
Serf έγραψε:
Scotch έγραψε:Ένα update που περιμένουμε από τότε που τα πήραμε... :help:

Serf δεν πιστεύω να έχεις παραγγείλει ήδη το επόμενο, ε;

Model Y Performance με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση
Χρώμα Quicksilver
Αναβάθμιση Performance
21" Überturbine ζάντες
Φρένα Performance
Σπόιλερ ινών άνθρακα
Πεντάλ Performance
Premium πακέτο εσωτερικού εξοπλισμού όλο μαύρο
Εσωτερικό πέντε θέσεων
Autopilot
Κοτσαδόρος

:innocent: :innocent: :innocent:
Απίστευτο! Με γεια! Σήμερα ήμουν δίπλα σε ένα τέτοιο στο φανάρι και το χάζευα. Είναι φοβερό πώς αυτό το χρώμα με τις ζαντάρες και το χαμήλωμα του Performance διορθώνουν την άχαρη εμφάνιση του Υ.
Άβαταρ μέλους
By skous
#859617 φοβερο χρώμα. Τελικα εχοντας δει ολα τα χρωματα μπροστά μου σε MYP εγω ειτε σε απρο ειτε σε quicksikver θα πηγαινα.

Βεβαια εχω την εντύπωση οτι τα άσπρα ειναι λίγο πιο γλήλορα :)

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Red cherry με λευκό εσωτερικό κανείς;

Α, σε ευχαριστω πολυ Δημητρη. Ο συνδυασμος που μου αρεσει περισσοτερο

Ποτε παραλαμβανω; :shifty: :shifty: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#859626 Να στο δώσω. Αλλά πώς θα πηγαίνεις στην Καλαμάτα ρε Νίκο; Θυμάμαι από παλιότερες συζητήσεις μας ότι είχες τις αμφιβολίες σου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimsabas έγραψε:Να στο δώσω. Αλλά πώς θα πηγαίνεις στην Καλαμάτα ρε Νίκο; Θυμάμαι από παλιότερες συζητήσεις μας ότι είχες τις αμφιβολίες σου.

Θα κανω την καρδια μου πετρα ρε συ Δημητρη. :shifty:

Αλλωστε η παροιμια λεει "τσαμπα ξυδι, γλυκο σαν μελι" :s_wink

Χωρια που εμαθα οτι υπαρχει 60ρης ταχυφορτιστης στον μεγαλο Σκλαβενιτη στην νεα εισοδο :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Serf
Dimsabas έγραψε:Red cherry με λευκό εσωτερικό κανείς;
Το quicksilver κέρδισε το cherry στο φωτο-φίνις! Έχουμε από ένα στη γειτονιά και τα χαζεύω σχεδόν μάθε μέρα.

.