Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#859496 Ένα update που περιμένουμε από τότε που τα πήραμε... :help:

Serf δεν πιστεύω να έχεις παραγγείλει ήδη το επόμενο, ε;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#859498 Θα το περίμενα λίγο πριν τη λήξη της 3ετίας, εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Chris
red_monster έγραψε:
Chris έγραψε:Τα μεσαία τους είναι το πρόβλημα. Και όχι μόνο των suv νομίζω. Τις περισσότερες φορές που με τυφλώνουν οι πίσω μου τελευταία, είναι Τέσλα. Αλλά δεν είναι τόσο δυνατά ώστε να είναι τα μεγάλα. Τα μεσαία τους ρίχνουν πολύ ψηλά.

Μήπως να βάλεις ένα μαξιλαράκι κάτω απο το κάθισμα να σηκωθεί η θέση οδήγησης ; :shifty:

Έχω ένα τέτοιο κούκλε μου, δε φτανει

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Serf
Scotch έγραψε:Ένα update που περιμένουμε από τότε που τα πήραμε... :help:

Serf δεν πιστεύω να έχεις παραγγείλει ήδη το επόμενο, ε;

Model Y Performance με διπλό κινητήρα και τετρακίνηση
Χρώμα Quicksilver
Αναβάθμιση Performance
21" Überturbine ζάντες
Φρένα Performance
Σπόιλερ ινών άνθρακα
Πεντάλ Performance
Premium πακέτο εσωτερικού εξοπλισμού όλο μαύρο
Εσωτερικό πέντε θέσεων
Autopilot
Κοτσαδόρος

:innocent: :innocent: :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#859507 Σούπερ!! Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Δεν ξέρω μόνο αν θα δοκιμάσω το λευκό εσωτερικό. Αλλά νωρίς δεν κινήθηκες; Θα κρατήσεις και το 3;

< >
Άβαταρ μέλους
By Serf
Scotch έγραψε:Σούπερ!! Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Δεν ξέρω μόνο αν θα δοκιμάσω το λευκό εσωτερικό. Αλλά νωρίς δεν κινήθηκες; Θα κρατήσεις και το 3;

< >

Χθες έγινε δεκτή η υποβολή της αίτησης για το Κινούμαι Ηλεκτρικά 2... Σε 4-5-6 μήνες κανείς δε γνωρίζει αν/τι θα υπάρχει από επιδότηση.

Επιπλέον, στα δύο χρόνια οι (υπερ-)αποσβέσεις ολοκληρώνονται.

Το 3άρι θα δούμε τι θα απογίνει μέχρι να κλείσει η 3ετία. Κάτι έχω στα υπόψη.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#859522 Ωραίος. Νόμιζα ότι έκανες κι εσύ στην 3ετία αποσβέσεις.
Πότε έκανες παραγγελία και πότε αίτηση στο ΚΗ2;
Εγώ ιδανικά τέλη Νοεμβρίου θα ήθελα να παραλάβω. Θα έχει βγει το juniper μέχρι τότε; Ιδού η απορία.

< >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Scotch έγραψε:Ωραίος. Νόμιζα ότι έκανες κι εσύ στην 3ετία αποσβέσεις.
Εγώ ιδανικά τέλη Νοεμβρίου θα ήθελα να παραλάβω. Θα έχει βγει το juniper μέχρι τότε; Ιδού η απορία.

< >

Αποσβέσεις και υπερ δεν είναι στην 2ετία ?
Τι είναι η 3ετία που αναφέρεις? Το διάστημα μετά το οποίο μπορείς να μεταβιβάσεις το πάγιο ?
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#859534 Όχι απαραίτητα. Μπορείς να αποσβέσεις και με χαμηλότερο συντελεστή.

Για την επιδότηση ισχύει κανονικά η 3ετία (για το ΚΗ1).
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Scotch έγραψε:Όχι απαραίτητα. Μπορείς να αποσβέσεις και με χαμηλότερο συντελεστή.

Για την επιδότηση ισχύει κανονικά η 3ετία (για το ΚΗ1).

:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Serf
red_monster έγραψε:

< >

Αποσβέσεις και υπερ δεν είναι στην 2ετία ?
Τι είναι η 3ετία που αναφέρεις? Το διάστημα μετά το οποίο μπορείς να μεταβιβάσεις το πάγιο ?

Για τα ηλεκτρικά οι αποσβέσεις είναι διετείς (αν υπάρχει δικαίωμα πιο "απλωμένης" απόσβεσης δεν το γνωρίζω).

Τριετία είναι το υποχρεωτικό διάστημα διατήρησης της κατοχής σε περίπτωση επιδότησης από το Κινούμαι Ηλεκτρικά 1.
Άβαταρ μέλους
By Serf

< >

Παραγγελία έβαλα στις 9/2. Προχθές κατάφερα και έγινε δεκτή η αίτηση στο ΚΗ2. Ήδη τέλη Φεβρουαρίου με κάλεσαν από Tesla για παραλαβή, αλλά έκανα χρήση του δικαιώματος μη παραλαβής σε αναμονή της αίτησηςη για το ΚΗ2.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Serf έγραψε:
< >

Παραγγελία έβαλα στις 9/2. Προχθές κατάφερα και έγινε δεκτή η αίτηση στο ΚΗ2. Ήδη τέλη Φεβρουαρίου με κάλεσαν από Tesla για παραλαβή, αλλά έκανα χρήση του δικαιώματος μη παραλαβής σε αναμονή της αίτησηςη για το ΚΗ2.

Σε σχέση με τη διαδικασία στο ΚΗ1 έχουν αλλάξει πολλά; Γιατί λες "κατάφερα"; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.
Οπότε τώρα που έγινε δεκτή η αίτηση δίνεις το πράσινο φως για παραλαβή;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#859554 Δεν συμφέρει να περιμένεις για το τζούνιπερ;
Ή είναι θέμα καθαρά οικονομοτεχνικό;